”Jokaisella on vapaus olla, mitä on.”

Hannele Koivukangas on koulutukseltaan tekstiiliartesaani. Lähiesimieskoulun hän on käynyt Loiste Siivouksessa työskentelyn ohessa. Kotona hänellä on kolme lasta, joista vanhin on vaikeasti kehitysvammainen. 

”Lähdin nyt töihin, jotta saan olla muutakin kuin äiti. Tämä työ on minulle voimavara.”

Hän on lapsensa omaishoitaja, mutta lapsen koulupäivien aikaan hän pystyy käymään töissä. Muina aikoina työnteko kysyy järjestelyä. 

”Loiste Siivous on onneksi ollut minulle tämän suhteen erittäin joustava ja hyvä työpaikka. Kun työnantaja joustaa, mielelläni joustan vastavuoroisesti itsekin.”

Monipuolinen työnkuva ja vastuu inspiroivat

Koivukangas tuli Loiste Siivoukselle töihin pari vuotta sitten. Hänellä on kuitenkin kokemusta siivousalalta yläasteelta lähtien. 

”Kun tulin Loiste Siivoukseen töihin, tämä paikka tuntui heti omalta. Vaikka olisi huonompikin päivä, täällä on aina tekemisen meininki. Itsekin sain tekemistä ja vastuuta aika välittömästi. Tykkään sellaisesta.”

”Hyvä työilmapiiri syntyy siitä, että ollaan avoimia.”

Loiste Siivouksessa hänen työnkuvansa on monipuolinen. Hän muun muassa toimii eri työmailla yhteyshenkilönä, perehdyttäjänä ja vastuuhenkilönä, mutta tekee myös itse siivouksia. 

”Työnkuvani on aika elävä. Menen sinne, missä minua tarvitaan. Uusien työntekijöiden opastaminen työhön sekä perehdytys uusiin kohteisiin on aika iso osa työtäni.”

Hänestä on mukavaa, että työnantaja luottaa hänen taitoonsa hoitaa työnsä. 

”Minun juttuni on isommat kokonaisuudet ja isommat työmaat. Kun näkee, että asiat hoituvat ja kaikki toimii, on aina mukava tulla töihin.”

Hyvä työilmapiiri laadun takana

Koivukangas kokee tärkeäksi, että Loiste Siivouksessa työt voi tehdä oikeasti hyvin, sillä kiireellä ei painosteta. Hän haluaa, että hänen työnsä laatu on sellaista, että työmaan voi hyvällä mielellä jättää asiakkaalle.

”Perusajatuksemme on, että kaikki tähtäävät siihen, että työnjälki on hyvä, töitä tehdään hyvällä mielellä ja asiakkaat kohdataan positiivisesti.”

Hyvä työilmapiiri syntyy hänen mielestään siitä, että ollaan avoimia. Aina voi rehellisesti kertoa, jos jokin asia ärsyttää tai jos ei jotain joskus jaksa. Myös hyvät asiat jaetaan ja yhteinen huumori yhdistää.

Hänestä perusta hyvälle ilmapiirille on Loiste Siivouksessa lähtöisin työnantajatasolta. Työnantajien ansioista jokaisella on vapaus olla, mitä on. 

”Työnantajamme ovat aivan ihania, en minä osaa oikein muuta sanoa, he vain ovat aivan ihania.”

”Aina oikein odotan, että olisi jo maanantai, että pääsen töihin.”

”Aivan alussa parasta oli, että pääsin siivoamaan ja oppimaan sitä työtä, mitä kentällä teemme, millaista siivoojan työ oikeasti on. Samalla pääsin kunnolla tutustumaan muihin työntekijöihin.”

Aki Vartiainen aloitti työt Loiste Siivouksessa kuusi kuukautta sitten asiakassuhdekoordinaattorina. Puolen vuoden sisällä työnkuva on laajentunut ja monipuolistunut. 

”Loisteella meidän arvomaailmaamme kuuluu olennaisesti se, että teemme työt huolella ja laadukkaasti. Panostamme siihen, että asiakas on tyytyväinen työhömme.”

”Olen saanut lisää vastuuta – ja sitä haluankin. Jos en jotain asiaa alkuun tiedä, otan siitä selvää.”

Vartiainen on opiskellut Yhdysvalloissa mielenterveyden ja päihteiden alalta maisterin tutkinnon sekä kandidaatintutkinnon psykologiasta. Hän on syntynyt Suomessa, mutta hän muutti lapsena Yhdysvaltoihin ja asui siellä 20 vuotta. Hän ehti tehdä alansa töitä noin neljä vuotta, ennen kuin palasi Suomeen 30-vuotiaana. 

”Halusin muutosta elämääni, joten lähdin etsimään töitä Suomesta. 90-vuotias vaarini asui Oulussa. Minua ilahdutti, että ehdin viettää hänen kanssaan hänen viimeiset vuotensa.”

Vastuu työssä motivoi

Nyttemmin Vartiainen tekee töitä pääasiassa Loisteen toimistolla. Hän huolehtii muun muassa asiakaspalvelusta, asiakkaiden tietojen hallinnasta ja yrityksen IT-asioista.

”Olen saanut lisää vastuuta – ja sitä haluankin. Jos en jotain asiaa alkuun tiedä, otan siitä selvää. Tärkeintä työssäni on kuitenkin huolehtia siitä, että kaikki sujuu kentällä.”

Työssään hän muun muassa lisää asiakkaat työjärjestelmään. Hän tekee läheistä yhteistyötä Emmi Myllykosken kanssa, joka jakaa siivoojille työvuorot. 

”Jos päivän aikana tulee peruutuksia tai muita muutoksia työvuoroihin, voin tarvittaessa esimerkiksi muuttaa työvuorolistaa.”

Jo puolen vuoden aikana hän on löytänyt hyvin paikkansa Loiste Siivouksen työyhteisössä. 

”Minä aina oikein odotan, että olisi jo maanantai, että pääsen töihin. Nautin työstäni. Tykkään ehkä vähän liiankin paljon tästä työstä”, hän nauraa. 

Kannustava ja tukeva työyhteisö

Vartiaisen mielestä Loiste Siivouksella on mahtava työyhteisö. Hän kokee olevansa työssään hyödyllinen ja arvostettu. Hänestä se on varmasti yksi tärkeä syy siihen, miksi hän niin viihtyy työstään.

”Olen ollut monenlaisissa paikoissa ja monella alalla. Olen tehnyt ja kokeillut periaatteessa kaikkea, mitä vain voi kuvitella. Loiste Siivouksessa on ollut poikkeuksellista se, että työnantaja oikeasti ymmärtää ja tietää, mitä kaikkea teen ja on aidosti kiitollinen työpanoksestani.”

Omat kiitoksensa Vartiainen haluaa välittää Martta Määtälle ja Marja Romppaiselle, jotka kaksi vuotta sitten yhdistivät yrityksensä ja loivat Loiste Siivouksen. 

”Martta ja Marja ovat molemmat aivan mahtavia! He oikeasti välittävät kaikista työntekijöistään ja arvostavat kaikkien työtä. Molemmat panostavat tähän työhön sata ja kymmenen prosenttia – jos ei enemmänkin. Minä en voisi parempaa työpaikkaa pyytää.”

Loisteen työ ilahdutti oululaista artistia

Artisti Sanna Rönnberg asuu Oulussa rivitalokolmiossa neljän kissansa kanssa. Artistinimeltään hän on Sana. Hänen tuotantoonsa pääset tutustumaan täältä.  

”Arkeni kuluu musiikin parissa sekä kosmetiikka-alalla. Arki on kiireistä, eikä minulla siksi aina ole jaksamista tai aikaa siivota.” 

Kun päivät täyttyivät muista töistä ja menoista, hän tukeutui Siivouspalvelu Loisteen apuun. Hän haluasi saada pidettyä kotinsa puhtaana kaiken työn ja tekemisen keskellä. 

”Siivous ajoitettiin biisileirini päätteeksi, jolloin reissun jälkeen minun ei tarvinnut itse siivota. Sain keskittyä lepäämään ja palautumaan reissusta.”

Paikallisen yrityksen palvelut etusijalla

Siivouspalvelu Loiste on oululainen yritys, ja se on yksi syy siihen, miksi Rönnberg tilasi palveluja juuri Loisteelta. Hän kertoo, että käyttää muutoinkin paikallisten yritysten palveluja aina mahdollisuuksien mukaan. 

Siivouspalvelu Loiste teki hänen kotiinsa perussiivouksen, mihin hän on tyytyväinen. Loiste suoriutui työstä hyvin – ja onnistui myös yllättämään hänet positiivisesti. 

”Olin erityisen iloinen, kun Loiste onnistui saamaan suihkuseinän ja saunan oven täysin puhtaaksi! Olin itse aiemmin yrittänyt saada niitä kaikin keinoin kunnolla puhdistettua – tuloksetta.” 

Ammattilaisten taitoihin voi luottaa

Loisteen tekemä työ ilahdutti Rönnbergiä kaikin puolin. Hän sanoo aikovansa varmasti jatkossakin tilata siivouksen niihin hetkiin ja ajankohtiin, kun hän ei itse ehdi tai jaksa siivota. 

”Sain kotini nytkin siistiksi juuri silloin, kun minulla ei itselläni ollut voimia siivota. Inhoan sotkua, joten ei ollut vaihtoehto jättää vain siivoamatta.”

 ”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! Heillä on oikeanlaiset

tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.”

Hän kannustaa muitakin epäilyksettä tarttumaan siivouspalvelun apuun kiireisen arjen keskellä, jos kaipaa itselleen hengähdystaukoa kotitöistä. 

”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! He ovat ammattilaisia ja osaavat siivota sieltäkin, mistä ei itse tajua siivota. Heillä on myös oikeanlaiset tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.” 

Antti Niittyviita: ”Loisteen työntekijöille on helppo kertoa omista toiveistaan.”

Haluaisitko säästää aikaasi? Ilahduttaisiko sinua palata töistä puhtaaseen kotiin ja kotoa puhtaaseen toimistoon? Me teemme sen, huolehdimme niin kotisi kuin yrityksesi toimitilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. 

Yksi Siivouspalvelu Loisteen tyytyväisistä asiakkaista on Antti Niittyviita ja Prove Expertise Oy. Niittyviita on toimitusjohtaja Provessa, joka on ohjelmistotestauksen asiantuntijayritys. 

Prove on perustettu vuonna 2006. Ohjelmistotestauksen asiantuntijoita yrityksellä on Oulussa, Helsingissä ja Tampereella kaikkiaan 37. Viime vuonna yritys palveli 119 asiakasta ohjelmiston laadun tasonkorotuksissa. 

Kun arvostaa nopeutta, täsmällisyyttä ja vaivattomuutta ohjelmistotestauksessa, kannattaa tutustua Proven Testauslabraan, Se on 15 vuoden tuotekehityksen tulos. Proven Testauslabran johtaja Jussi Niittyviitan mukaan heidän tehokkuuteensa voi luottaa.

”Olemme ylivoimaisia ohjelmistojen testauksessa, kun aikaa on vähän ja työ olisi pitänyt aloittaa jo eilen.”

Loisteen ja Proven yhteistyö toimii

Siivouspavelu Loiste on tehnyt Provelle siivouksia keväästä asti. Loiste siivoaa Proven toimitiloja viikoittain. Siivouksen sisältö riippuu aina asiakkaan toiveista. 

Loisteen tarjoama toimistosiivous tuo helpotusta sekä viihtyvyyttä kaikenlaisiin toimistotiloihin. Työnteko on miellyttävää, kun tavarat ovat paikoillaan ja koko toimisto on viihtyisä ja siisti. Toimitilat ovat usein myös yrityksen edustustiloja, joten niiden halutaan olevan siistit myös asiakkaiden silmissä. 

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa toimitilasiivouskartoitusta, joka on maksutonta. Kartoituksessa käymme läpi kunkin toimiston siivoustarpeet ja aikataulut, ja räätälöimme sen mukaan miellyttävän siivouskokonaisuuden asiakkaalle. Lisätietoa aiheesta löydät täältä.

Tyytyväinen asiakas on ilo yritykselle

Proven toimitilojen siivouksen lisäksi Loiste huolehtii myös Antti Niittyviitan kodin siivouksesta. Loiste siivoaa kotia joka viikkoa. Siivouspalvelu Loiste muun muassa vaihtaa lakanat, pesee pyykkiä ja kaikin puolin ylläpitää kodin siisteyttä. 

”On ollut mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä.”

Antti Niittyviita kertoo, että on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Loisteen kanssa. Hänestä on mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä niin toimistolla kuin hänen kotonaankin.

”Heille on helppo kertoa, mitä toivoo milläkin käyntikerralla. Olen ollut tosi tyytyväinen Siivouspalvelu Loisteen tekemään työhön. Mielelläni suosittelen heitä kaikille, jotka kaipaavat apua siivoukseen.” 

Kaipaatko sinä apua kotisi tai toimistosi siivoukseen? Siivouspalvelu Loisteen Kotisiivous tuo viihtyvyyttä jokaiseen kotiin. Siivoamme kaikenlaiset kodit raikkaiksi, tarivitsitpa sitten kertaluonteisen siivouksen kotiisi – tai jatkuvampaa ylläpitosiivousta.

Voit tutustua kaikkiin palveluihimme ja tilata ilmaisen arviointikäynnin täältä. Me kunnioitamme kotisi ja toimistosi ainutlaatuisuutta ja teemme työmme pieteetillä, joten voit huoletta jättää siivoukset meidän käsiimme.

Nanopinnoitus pitää arvokiinteistön pinnat kunnossa

Akolan kartanon siivousurakka

Teemu Kurkela: ”Helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”

Iin Haminassa sijaitseva Akolan kartano heijastuu kauniisti ohitse virtaavan joen pintaan. Mansardikattoinen, myöhäiskustavilaista tyyliä edustava kartano on hallinnut maisemaa jo vuodesta 1790. Maailma ja elämänmeno ovat muuttuneet merkittävällä tavalla Akolan kartanon ympärillä vuosien kuluessa, mutta historiallisesti arvokas kiinteistö on säilynyt lähes muuttumattomana meidän päiviimme saakka.

Akolan kartanon nykyinen omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut kartanon niin ulko- kuin sisätiloissakin mittavan kunnostustyön. Nyt kartano elää uutta aikakautta entistä upeampana kokonaisuutena ja on valmis palvelemaan asiakkaita niin vuokra- kuin majoitustiloina. Siivouspalelu Loiste oli osaltaan auttamassa kunnostustöiden valmistumisessa, sillä he tekivät mittavan loppusiivouksen kartanon tiloihin. Uusi, siivousta helpottava nanopinnoitus otettiin myös Siivouspalvelu Loisteen kautta.

Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut mittavan kunnostustyön.

Siivoustyön tehokkuus yllätti

Vanhan kohteen kunnostamisessa syntyy melkoinen määrä erilaisia pölyjä. Luonnonmateriaalien käyttö toki edistää hyvän huoneilman syntymistä, mutta irtopölyä syntyy kuitenkin kunnostamisen aikana runsaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että siivouksessa tehokkaalla pölynpoistolla on iso merkitys.

Akolan kartanon omistajan, Teemu Kurkelan mielestä kohteen siivous sujui erittäin tehokkaasti sekä ammattimaisesti. ”Saimme reippaan oloisia ammattilaisia siivoamaan kartanon nopealla aikataululla”, Kurkela summaa. Koko suuren tilan siivoaminen tapahtui yllättävän joutuin, vaikka siivottavia pintoja oli todella runsaasti.

Viihtyisät ja laadukkaasti suunnitellut tilat pääsevät oikeuksiinsa, kun Akolan tilat siistittiin kauttaaltaan.

”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

”Löysin Siivouspalvelu Loisteen netin kautta etsimällä. Minulla ei ollut entuudestaan kokemusta kyseisestä yrityksestä, mutta helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”, Kurkela kertoo. ”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

Nanopinnoitus otettiin märkätiloihin

Akolan kartanon tilat tulevat vuokra- sekä majoituskäyttöön, joten puhtaanapidon helppous sekä pintojen kestävyys ovat avainasemassa; laadukkaatkin materiaalit voivat kulua ikävän näköiseksi lyhyessäkin ajassa väärin hoidettuina. Nanopinnoite takaa sen, että pinnat säilyvät uuden veroisina sekä helposti puhdistettavina kovemmassakin käytössä.

Akolassa kylpyhuoneet on kauttaaltaan nanopinnoitettu. Pinnat pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina pitkään.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa.

”Valitsimme Akolan kartanoon nanopinnoitteen pesutiloihin sekä keittiöön. Nyt jo lyhyellä kokemuksella voin todeta, että puhtaanapito on huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi ikäviä shampoojälkiä ei jää pesutiloihin suihkun jälkeen”, Kurkela kertoo.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa. Nanopinnoite estää lian kiinnittymistä alustaansa, joten pinttymiä tai pintojen kulumista ei tule normaaliin tapaan. Siivoamiseen ei tarvitse kuluttaa enää runsaasti aikaa, vaan pinnat puhdistuvat lähes kertapyyhkäisyllä.

Perusteellisesti siivotussa Akolan kartanossa alkaa nyt uusi aikakausi kunnostettuine ja siivottuine pintoineen. Kauniit pintamateriaalit pääsevät nyt oikeuksiinsa luonnollisina ja puhtaina; kiitos siitä laadukkaalle siivoustyölle!

”Siivouspalvelu Loiste onnistui toteuttamaan vaativien tilojen loppusiivouksen erittäin mallikkaasti ja joustavasti. Koko projekti oli erittäin onnistunut”, Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela toteaa.

Koivurannan Saunalautan yrittäjä Antti Smal: ”Kyllä näyttää puhtaalta ja raikkaalta”

Oulun kauniissa jokimaisemassa lipuva saunalautta tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen kokemuksen nauttia saunomisesta ja Oulujoen kauniista maisemista samanaikaisesti. Koivurannan Saunalautta on monien elämysten näyttämö, missä korostuvat suomalaisille tutut elementit: sauna, vesi, rentoutuminen ja puhtaus.

Koivurannan Saunalautta on suosittu ajanviettopaikka niin ystävä- kuin työporukoillekin, ja lisäksi sen lämmöstä saavat nauttia kaikki yleisösaunavuoroja käyttävät asiakkaat. Runsaan käyttöasteen takia tilat vaativat erityisen tarkat siivoustoimenpiteet, joten saunalauttayrittäjä Antti Smal on valinnut Siivouspalvelu Loisteen huolehtimaan tilojen puhtaana pysymisestä.

Saunalautan siivoaminen sujuu mutkattomasti

Siivouspalvelu Loiste siivoaa saunalautan saunaosaston sekä kahvilapuolen tilat ylläpitosiivouksena kerran viikossa. Koivurannan Saunalautan omat työntekijät huolehtivat muiden tilojen yleissiivouksesta päivittäin, joten tilat ovat aina asiakkaille miellyttävän siistit.

Tilojen hygieenisyys on iso osa asiakasviihtyisyyttä.

Puhtaus sekä yleissiisteys on tärkeä seikka paikassa, jossa peseydytään, saunotaan ja ruokaillaan. Tilojen hygieenisyys on iso osa asiakasviihtyisyyttä.

”Tulin juuri itse tähän lautalle ja tänä aamuna työt ovat käyneet pesemässä saunan. Kyllä näyttää puhtaalta ja raikkaalta nämä tilat”, kehuu saunalauttayrittäjänä toimiva Smal.

Saunatilojen siivoaminen ei ole mikään pieni juttu, sillä työ vaati todellista tarkkuutta. Saunalauttayrittäjä Smal on aikaisemmin siivonnut tiloja itse tai työntekijöidensä avustuksella, joten hän osaa arvostaa sitä työtä, jota Siivouspalvelu Loisteella tehdään. ”Tässä kyllä työmäärä sekä työhön kulutetut tunnit menevät yksiin, sillä saunaosaston siivoaminen on vaativaa työtä. Kokemusta on, koska olen itse hangannut näitä tiloja aikaisemmin”, kertoo Smal.

Hän on tyytyväinen kaikin puolin Siivouspalvelu Loisteen asiakkaana. Ennalta sovitut työt sujuvat mutkattomasti ja joustavasti kaikkien kannalta. Siivoustyö tehdään aina aukioloajan ulkopuolella, joten siivoustyö ei häiritse asiakkaita.

Koivurannan Saunalautta sopii erinomaisesti Siivouspalvelu Loisteen työkohteeksi, sillä tilat vaativat luonnonmukaiset, mutta tehokkaat siivousaineet ja -menetelmät.

Koivurannan Saunalautasta vakioasiakas Siivouspalvelu Loisteelle

”Tutustuin Loisteeseen oululaisten yrittäjien BNI-ryhmän (Business Network International) kautta ja sovimme Maria Romppaisen kanssa yhteistyöstä,” muistelee Smal. Oulun BNI-ryhmä on aktiivinen yrittäjille tarkoitettu verkostoitumiskanava, jonka avulla saavutetaan pysyviä yhteistyökuvioita yrittäjien kesken. Koivurannan Saunalautta sopii erinomaisesti Siivouspalvelu Loisteen työkohteeksi, sillä tilat vaativat luonnonmukaiset mutta tehokkaat siivousaineet ja -menetelmät.

”Olen tyytyväinen Loisteen tekemään siivoukseen eikä minulla ole mistään ollut heille valittamista”, sanoo Smal.

Siivouspalvelu Loisteen tekemät nanopinnoitukset ovat tulleet tutuksi myös Koivurannan Saunalautalla. Nanopinnoite suojaa pintoja sekä tekee niistä helposti puhdistettavia. Saunatiloissa tätä on käytetty esimerkiksi eri lasipinnoilla, jotka harmaantuvat helposti kalkkipitoisesta vedestä. Nanopinnoitteen ansiosta saunan ikkunat pysyvät kirkkaina ja tarjoavat asiakkaille selkeän näkymän ympäröivään jokimaisemaan. Laadukkaan siivouksen ansiosta puhdas Koivurannan Saunalautta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi läheltä ja kaukaa!

Tämän vuoksi työntekijä viihtyy meillä!

Iloiset, reippaat ja ahkerat työntekijät ovat meidän paras käyntikorttimme asiakkaillemme. Onneksemme olemme saaneet riveihimme todella mahtavia ja samanhenkisiä tyyppejä, joista olemme voineet luoda tiiviin ja tehokkaan työyhteisön, jolla pystymme vastaamaan vaativiinkin työhaasteisiin.

Pidämme huolen siitä, että työnteko on mukavaa ja antoisaa. Jokainen työntekijämme voi kokea itsensä tärkeäksi osaksi tätä työyhteisöä, jossa toimimme yksin sekä yhdessä. Toiset huomioon ottava ja kannustava työilmapiiri luo turvallisen yhteisön, jossa jokaisella on hyvä työskennellä.

Siksi pyrimme joustamaan jokaisen työntekijän kohdalla tasapuolisesti hänen erityistoiveittensa mukaan.

Työnteko on palkitsevinta silloin, kun se ei kuluta kenenkään voimavaroja liiaksi. Siksi pyrimme joustamaan jokaisen työntekijän kohdalla tasapuolisesti hänen erityistoiveittensa mukaan. Esimerkiksi työaikaa koskevat toiveet, työparin valitsemisen tai loma-aikojen suunnittelun toteutamme työntekijöittemme kanssa yhdessä.

Työnteko ei ole meillä yksin puurtamista

Työllistämme tällä hetkellä noin kymmenen siistijää kokoaikaisesti sekä muutamia osaaikaisesti. Emme käytä ollenkaan vuokratyöntekijöitä, vaan kaikki siistijämme ovat meillä palkkalistoilla. Myös kiireapulaiset tai kausityöntekijät ovat tuttuja sekä luotettavia entisiä työntekijöitämme, jotka ovat jääneet esimerkiksi perhe- tai opiskelusyistä pois kokoaikatyöstä.

Työntekijöiden vaihtuvuus on meillä vähäistä, mikä osaltaan kertoo siitä, että työnteko meillä Loisteella on mielekästä. Pitkät työsuhteet vahvistavat työmoraalia sekä luovat vahvaa yhteishenkeä, mikä heijastuu jokaisen työntekijän suorittamaan työhön. Yhteisöllisyys ja mukavat työkaverit ovat työpäivien ilo fyysisesti kuormittavassa päivässä.

Meille on tärkeää, että tunnemme työntekijämme hyvin ja he tuntevat meidät. Tämä pienentää kynnystä niin omien toiveiden esittämisessä kuin palautteenkin antamisessa. Avoin ja välitön ilmapiiri tuo helpotusta työssä ilmenevien haasteiden keskellä.

Välillä heitämme siivousliinat nurkkaan ja käymme rentoutumassa

Se, että tuntee itsensä osaksi työyhteisöä, on tärkeä osa jokaisen työviihtyvyyttä. Uusien työntekijöittemme tutustuttaminen työporukkaan tehdään aina mahdollisimman nopeasti, jotta he pääsevät mutkattomasti sisälle tiiviiseen työyhteisöön.

Tutusta työporukasta tulee ajan myötä myös rento kaveriporukka, jonka kanssa aikaa voi viettää ilman ikkunalastaa tai siivousliinaa.

Meidän yhdessäolomme ei aina liity pelkästään työntekoon. Tutusta työporukasta tulee ajan myötä myös rento kaveriporukka, jonka kanssa aikaa voi viettää ilman ikkunalastaa tai siivousliinaa. Järjestämme mahdollisimman paljon mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä koko työporukalle, jotta tutustumme toisiimme paremmin sekä voimme rentoutua töiden keskellä.

Yhteisten illanviettojen tai aktiivisten toimintapäivien järjestäminen on meille kaikille mukavaa, sillä rento yhdessäolo ja työasioista irrottautuminen tuo runsaasti voimia työarjen keskelle. Työntekijöittemme työssäjaksaminen ja hyvä työmotivaatio ovat meille ensisijaisen tärkeitä seikkoja.

Useita henkilöitä työllistävänä yrityksenä Siivouspalvelu Loiste on vastuussa paljosta. Siksi pyrimme tarjoamaan alan parhaimman työpaikan niin työkavereiden kuin työnantajienkin osalta. Meillä jokainen työntekijä on ainutlaatuinen ja arvokas! 

Siivouspalvelu Loiste helpottaa Eija Honkosen kiireistä arkea

Honkosten perheessä siivooja on ollut osa arkea jo pitkään. Kotisiivouspalveluihin päädyttiin aikoinaan, kun perheen kolme lasta asuivat kotona ja kiireiset yrittäjävanhemmat kehittelivät keinoja hektisen arjen helpottamiseksi. Nyt lapset ovat jo lentäneet pesästään, mutta työelämän vauhti ei ole Honkosilla hidastunut. Viikonloppuja ja muita vähäisiä vapaita vaaliakseen Honkosilla käy yhä siivooja, tosin nykyisin vain kerran kuukaudessa.

”Kumpikaan meistä ei halua käyttää aikaansa siivoukseen ja ammattilaisiltahan se sujuu niin nopeasti”, Eija Honkonen naurahtaa.

Kahden aikuisen koti pysyy siistinä kuukausittaisella siivouksella

Siivouspalvelu Loisteen suorittamaan Honkosten 165 neliön omakotitalon siivoukseen kuuluu arkinen ylläpitosiivous imuroinnista lattian pesuun ja pölyjen pyyhintään. Erikseen sovitusti Loiste toteuttaa Honkosilla välillä myös ekstrahommia, kuten saunan tai ikkunoiden pesua. Perhe on käyttänyt Loistetta myös omistamansa vuokra-asunnon muuttosiivoukseen.

”Loiste tekee todella huolellista jälkeä. Heillä on mukavia ihmisiä, joiden kanssa on helppo asioida”, Eija Honkonen kehuu.

Eija Honkonen kertoo pitävänsä myös Loisteen oma-aloitteellisuudesta ja palvelualttiudesta. Loisteelta Honkonen on saanut muun muassa hyviä vinkkejä siivouspalvelun ostamiseen liittyvien veroasioiden suhteen. Omille harteilleen Honkoset ovat sälyttäneet päivittäisen tavaroiden järjestelemisen ja siistimisen lisäksi myös pyykinpesun.

”Nyt kun ei ole enää lapsia tai koiria, koti pysyy oikeinkin asuttavassa kunnossa kuukausittaisella siivouksella”, Eija Honkonen arvioi.

Vaihtoehtojen jälkeen Honkoset päätyivät Siivouspalvelu Loisteeseen

Honkoset ovat vuosien aikana kokeilleet monenlaisia järjestelyjä siivouksen suhteen. Eri siivousyritysten ostopalveluiden lisäksi Honkoset ovat muun muassa pyörittäneet yhdessä muutaman muun perheen kanssa siivousrinkiä, jossa palkattu siivooja hoiti työnantajiensa talouden puhtaanapidon aina kussakin kohteessa vuorotellen. Loisteen palveluista kokemusta on kertynyt nyt vajaan vuoden ajalta, eikä tarvetta muunlaiseen järjestelyyn enää ole. Loistetta he suosittelevat varauksetta muillekin.

”Olen kehunut meidän siivoojaamme maasta taivaaseen. Hän tekee hetkessä hyvää jälkeä”, Eija Honkonen kuvailee tyytyväisenä.

Siivouspalvelu Loiste toi perheelle lisää yhteistä aikaa

”On ihanaa tulla perjantaina kotiin, kun paikat odottavat siisteinä ja siivottuina”, huokaisee Sari Kenttä.

Mukavasta viikonlopun aloituksesta Kenttä kiittää Siivouspalvelu Loistetta. Siivouspalvelun käyttö on Kentälle tuttua, kotona on käynyt siivooja jo yli kymmenen vuoden ajan. Alun alkaen Kenttä oli perheineen Marja Romppaisen perustaman Cleanixin asiakas ja kun Cleanixi vaihtui Loisteeksi, jatkoi Kenttä yhteistyötä hyväksi havaitsemansa yrityksen kanssa. Siivoojan palkkaamiseen päädyttiin aikoinaan, kun pitkiä työpäiviä tekevät vanhemmat halusivat säästää vapaa-aikansa pienten lastensa kanssa oleiluun ennemmin kuin suuren omakotitalon puunaamiseen. Nyt lapset ovat jo isoja, mutta siivoojasta ei ole haluttu luopua.

”Ei ole suunnitelmissa lopettaa”, Kenttä toteaa.

Kotisiivous on panostus ekologisuuteen ja omaan hyvinvointiin

Kotisiivouspalveluiden käyttämien ei ole enää mitään harvinaista herkkua tavalliselle, ruuhkavuosia elävälle suomalaiselle. Siivouspalveluiden käyttö helpottaa arkea, kun viikonloppuja ei tarvitse tuhlata imuroimiseen ja lattioiden pesuun.

Monella voi olla syvään juurtunut käsitys siitä, että oma koti on putsattava itse, mutta todellisuudessa päivämme ovat niin täynnä töiden ja velvollisuuksien sanelemaa toimintaa, että pienikin helpotus pakollisiin velvollisuuksiin tuo kaivattua mielenrauhaa. Siivouspalveluiden käyttö on siis panostus omaan hyvinvointiin!

Ammattitaitoisen siivoojan käyttö on myös ekologista

Ammattitaitoisen siivoojan käyttö on myös ekologista. Ammattilaisen käsissä siivoaminen on tehokasta, pesuaineiden annostusmäärät eivät ylity ja pinnat pysyvät paremmassa kunnossa, kun niitä hoidetaan oikean tyyppisillä välineillä ja aineilla.

Siivouspalvelun ostaminen lisää kotimaista työtä – tavaroiden sijaan on kannattavampaa panostaa aineettomiin hankintoihin. Esimerkiksi Siivouspalvelu Loisteen lahjakortti on oiva hankinta omalle läheiselle ikäihmiselle, lapsiperheelle tai töiden ja opiskelujen puristuksessa painavalle nuorelle.

Siivooja käy silloin kun asiakas niin toivoo

Kotisiivooja käy kohteessa ennalta sovittuina aikoina, juuri niin tiheästi kuin asiakas toivoo. Tyypillinen käytäntö on tilata siivooja säännöllisesti, kerran kuukaudessa tai kahden viikon välein suorittamaan kotoisan ylläpitosiivouksen. Arkisesta kevyestä putsauksesta ja tavaroiden järjestelystä asukkaat vastaavat itse. Siivoojan voi tilata myös kertaluonteisesti suorittamaan tavallista tehokkaamman siivouksen esimerkiksi jouluksi tai ennen suuria perhejuhlia. Sari Kentän perheessä tuttu siivooja vierailee joka toinen viikko, välillä suorittaen myös harvemmin tehtäviä operaatioita.

”Ikkunoiden pesua vuosittain”, Kenttä antaa esimerkin.

Sari Kentän mukaan yhteistyö Siivouspalvelu Loisteen kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Yhteydenpito onnistuu näppärästi WhatsApp-viestipalvelun kautta. Kenttä kertoo olevansa erittäin tyytyväinen siivoojien kädenjälkeen, ja on suositellut palvelua myös tuttavilleen.

”Tiedän myös, että he ovat noudattaneet neuvoani ja tilanneet siivoojan kotiinsa”, Kenttä hymyilee.

Vaikka puhtaalta tuoksuva koti onkin ihana asia, parasta Sari Kentän mukaan on kuitenkin se säästynyt aika, jota ei enää tarvitse uhrata siivouksen pohtimiseen tai konkreettisen tekemiseen. Nykyisin viikonloput kuluvatkin paljon mukavimmissa merkeissä.

”Omaa ja perheen kesken vietettyä aikaa on enemmän”, Kenttä iloitsee.

”Saamme palautetta, että meillä on aina niin siistiä”, sanoo Liikuntakeskus Coren Katri Kivari

”Loiste tekee meillä kaikki siivoustyöt. Viisi kertaa viikossa tehdään ylläpitosiivous ja aina välillä enemmän ekstraa, eli isompi suursiivous”, Liikuntakeskus Coren Katri Kivari kuvailee.

Liikuntakeskus Core on paikka, jossa hiki lentää. Perinteisen kuntosalin lisäksi Liikuntakeskus Coressa voi harjoittaa eri kamppailulajeja, osallistua ryhmäliikuntaan, personal trainer -valmennukseen tai vaikka kuntotesteihin. Kun musiikin jyske vaimenee ja salit tyhjenevät, Siivouspalvelu Loiste huolehtii, että tilat ovat jälleen valmiit seuraavia käyttäjiä varten.

Loiste huolehtii sekä henkilökunnan että asiakkaiden tiloista, pukuhuoneista, liikuntasaleista ja laitteista. Aiemmin Liikuntakeskus Coren puhtaudesta vastasi palkkatyössä oleva siivooja, mutta hänen eläköitymisensä jälkeen oltiin uusien vaihtoehtojen edessä. Nopeasti yrityksessä tultiin siihen tulokseen, että paras ratkaisu on käyttää asiansa osaavaa siivousfirmaa.

”Ihan googlettamalla löydettiin sitten Loiste. Loisteeseen oli luontevaa päätyä, sillä mielellämme käytämme tuttuja, paikallisia yrityksiä ja teemme sitä kautta heidän kanssaan yhteistyötä”, Kivari valottaa Loisteen valintaa.

Liikuntapaikoissa puhtaus on tärkeä osa käyttömukavuutta

Paikassa, jossa hikoillaan paljon, käytetään omaa vartaloa myös istuen tai maaten ja vaihdetaan vaatteita, on hyvä hygienia ja puhtaus ensiarvoisen tärkeitä. Katri Kivari toteaa Liikuntakeskus Coren olevan hyvin tyytyväinen Siivouspalvelu Loisteen työn jälkeen. Jos jotakin puutetta liikuntakeskuksen siisteystasossa olisi, huomaisivat asiakkaat sen heti.

”Sehän näkyisi nopeasti pukuhuoneissa ja wc-tiloissa. Sali olisi varmasti äkkiä täynnä pölyä. Onneksi tällaisia ongelmia ei kuitenkaan ole koskaan ollut, päinvastoin, asiakkaat usein kiittelevät kuinka siistiä meillä aina on”, Kivari iloitsee.

Liikuntakeskus Corella on kaksi toimipaikkaa, yksi Kellossa sekä toinen Haukiputaalla. Isot toimitilat useammassa paikassa tuo siivoustyöhön omat haasteensa. Siivouksen ajankohtaa mietittäessä täytyy ottaa huomioon keskuksen aukioloajat sekä käyttäjät, joilla on kulkukortin suoma vapaus käyttää salia mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kivari myöntää, että siivoojat joutuvat olemaan heillä usein tiukilla.

”Meillä on vähän työaikaa suhteessa neliöihin, mutta hyvin Loiste on niistä selvinnyt, he ovat erittäin tehokkaita”, Kivari kiittelee.

Erityistä kiitosta Kivari antaa Liikuntakeskus Coren ja Siivouspalvelu Loisteen välisestä yhteydenpidosta.

Viestit kulkevat WhatsApp-ryhmän kautta

Erityistä kiitosta Kivari antaa Liikuntakeskus Coren ja Siivouspalvelu Loisteen välisestä yhteydenpidosta. Viestit heidän, Loisteen johdon ja paikan päällä käyvien siivoojien välillä kulkevat yhteisen WhatsApp-ryhmän kautta. Kun Coren toimipisteitä on kaksi, viestit toisen paikan tilanteesta kulkevat nopeasti myös toiseen paikkaan.

”Viestiketjun kautta saadaan tieto välittömästi ja voidaan huomauttaa tai muistuttaa puolin ja toisin. Toki sitten käymme omistajien ja työnjohdon kanssa myös kahden kesken keskusteluja aina tarpeen vaatiessa”, Katri Kivari summaa.