Joustavaa puhtautta Tilamestareille

Loiste Siivous huolehtii myös Tilamestareiden toimitilojen puhtaudesta.

Sisustusrakentamista ja erikoisratkaisuja tarjoava Tilamestarit Oy on hyödyntänyt siivouspalveluitamme toimitiloissaan jo pidemmän aikaa. Yhteistyö sai alkunsa, kun aiemmin kotisiivouksessa Loisteen palveluita käyttänyt Tilamestareiden liiketoimintajohtaja Ella Väisänen päätti antaa myös yrityksensä toimitilojen siistimisen meidän vastuullemme. Tällä hetkellä käymme tekemässä perussiivouksen Tilamestareiden toimitiloissa kaksi kertaa kuukaudessa, minkä lisäksi toteutamme aika ajoin isompia erikoissiivouksia.

Yritysmaailmassa aikataulut saattavat muuttua lennosta ja tämä pätee myös Tilamestareihin; milloin henkilöstön täytyykin yhtäkkiä olla toisaalla, milloin taas toimistolle tulee nopealla aikataululla palaveri ja paikat täytyy siistiä ennen sitä. Ella Väisänen onkin ollut erityisen tyytyväinen Loisteen mukautumiskykyyn.

”Heille voi aina soittaa ja esittää toiveita, ja joka kerta on Loisteen päässä pyritty muokkaamaan aikatauluja tarpeidemme mukaan.”

”Joustavuus on ehdottomasti ollut ihan ykkösjuttu! Heille voi aina soittaa ja esittää toiveita, ja joka kerta on Loisteen päässä pyritty muokkaamaan aikatauluja tarpeidemme mukaan. Myös lisäpalveluiden, kuten vaikkapa ikkunanpesun pyytäminen nopeallakin aikataululla onnistuu”, Väisänen kiittelee.

Erityiskiitosta saa myös työntekijöidemme oma-aloitteisuus ja ammattitaito.

”Loisteen siistijät uskaltavat mennä myös verstaamme puolelle, josta löytyy vaikka minkälaista työkonetta – ja he saavat niinkin kaoottisen tilan siistin järjesteltyä ja siistittyä. Joka kerta näkee selvästi, että siistijä on käynyt paikalla.”

Väisäsen mukaan Loisteen siistijät huomaa kohteessa muutenkin:

”Kyllä näkee, että he ovat motivoituneita työhönsä. Iloista ja positiivista porukkaa!”

Tilamestarit on ollut kauttaaltaan tyytyväinen saamaansa palveluun.

”Voin suositella Loistetta myös muille yrityksille – ja olen suositellutkin!” Väisänen kertoo.

”Loiste Siivous on tullut meille jäädäkseen.”

”Minusta on aina mukava tulla yrityksemme toimitiloihin, jotka on siivottu. Siellä tuoksuu hyvälle ja paikat ovat puhtaina.”

Näin kuvailee Loiste Siivouksen työn jälkeä Jarno Junnonaho. Hän on JS Matkat Oy:n perustaja. Yritys on ollut toiminnassa nyt noin kahdeksan vuotta. Nykyään hänellä ei enää ole operatiivista roolia yrityksessä, mutta hän on yrityksen hallituksen puheenjohtaja.

JS Matkat Oy tarjoaa sopimusajoa pääasiassa Oulun ja lähikuntien alueella. Tilausajot onnistuvat kuitenkin tarvittaessa mihin vain. Ne ajetaan Oulusta käsin ympäri Suomen.

”Meillä on toiminnassamme asiakaslähtöinen ajattelutapa. Tuotamme palvelua uudenaikaisella ja siistillä kalustolla, ja kuljettajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia.”

Työntekijöitä JS Matkoilla on tilanteesta riippuen 20–25. Työntekijöiden määrä vaihtelee sen perusteella, miten paljon ajoja on milloinkin. Yrityksen palveluihin ja toimintaan voi tutustua tarkemmin heidän nettisivuiltaan: jsmatkat.fi

Loiste Siivous on vakiinnuttanut paikkansa

Loiste Siivous on tehnyt JS Matkojen toimitilojen perus- ja ylläpitosiivouksia nyt noin vuoden ajan. Siivouksia on tehty pari kertaa kuukaudessa. 

”Toinen siivouskerta kuukaudessa on intensiivisempi ja tarkempi, toinen on ylläpitosiivousta. Kaksi kertaa kuukaudessa paikat on kuitenkin aina kunnolla puhdistuneet. Hyvin he ovat hoitaneet kaiken niin kuin on sovittu.”

”Asiat on hoidettu Loisteen puolelta aina niin, että voin hyvin suositella heidän palvelujaan muillekin.”

Aikaisempaa kokemusta siivousfirmoista Junnonaholla ei juuri ole. Joitain yksittäisiä kokeiluja on ajan saatossa ollut, mutta niistä ei ole tullut sitovampaa yhteistyötä.

”Loiste Siivouksen tarjoamat palvelut ovat kuitenkin tulleet meille jäädäkseen. Kokemus on ollut niin hyvä. Jos jotain pikkujuttuja on joskus pyydetty korjaamaan, ne on hoidettu hyvin. Toista kertaa ei ole tarvinnut sanoa samasta asiasta.”

Yhteistyö rakentuu luottamukselle

Junnonaho kertoo tutustuneensa ensimmäistä kertaa Loiste Siivoukseen BNI:n kautta. BNI on maailman suurin liike-elämän suositteluorganisaatio. Luottamus on yhteistyön myötä kehittynyt niin hyväksi, että JS Matkat on voinut muun muassa antaa avaimensa Loiste Siivouksen käyttöön. 

”Hyvin harvoin olen itse ollut siivouksen aikana paikalla. Minulla on luottamus, että he osaavat hoitaa työn itsenäisesti.”

Yhteydenpidon Loiste Siivouksen kanssa Junnonaho on hoitanut itse. Yheistyö on ollut toimivaa ja asiat on hoidettu sovitulla tavalla. 

”Olen ollut itse suoraan yhteydessä Loiste Siivoukseen esimiestasolla. Asiat on hoidettu heidän puoleltaan aina niin hyvin, että voin hyvin suositella heidän palvelujaan muillekin.”

”Loiste Siivous on luottamusta herättävä firma.”

”Arvostan tosi paljon sitä palvelua, mitä Loiste tarjoaa. Minusta on erityisen mukava tulla aamulla toimistolle töihin, kun siellä on käyty siivoamassa.”

Näin kertoo kokemuksistaan Ulla Paukkunen Seoptimilta. Seoptimi on markkinointitoimisto, jonka toimitilat sijaitsevat Oulussa. Paukkunen huolehtii yrityksen asiakkuuksista ja vastaa projektien vetämisestä ja koordinoinnista. 

”Minusta yritysten toiminta perustuu pohjimmiltaan viestinnälle. Siksi kieli, tekstit ja sisällöntuotanto ovat tosi tärkeitä asioita yrityksille. Niistä löydän merkityksen omalle työllenikin.”

Seoptimi muutti puoli vuotta sitten Oulun keskustaan Pakkahuoneenkadulle. Aiemmin he olivat alivuokralaisena toisen yrityksen tiloissa. 

”Kun muutimme omaan toimistoon, ajattelimme aluksi, että voimme huolehtia itse siivouksesta muun työn ohessa. Aika pian kuitenkin huomasimme, että se vie yllättävästi aikaa muulta työltä.”

Siivouksen ulkoistaminen oli kannattava ratkaisu

Viihtyisällä toimistolla on iso merkitys yrityksen toiminnalle. Siistit ja viihtyisät toimitilat lisäävät työntekijöiden töissä viihtymistä, mutta on tärkeää myös asiakastapaamisten kannalta. 

”Aloimme miettiä, miten meidän on taloudellisesti järkevää hoitaa siivous omassa toimistossamme. Käytämmekö omaa työaikaamme siihen vai otammeko siivoojan? Tulimme siihen tulokseen, että on järkevää ulkoistaa siivous muille. Olemme olleet tyytyväisiä tähän ratkaisuun.”

”Loiste on luottamusta herättävä firma, joten olemme uskaltaneet antaa heille oman avaimen käyttöön.”

Loiste Siivous on huolehtinut Seoptimin toimiston perussiivouksesta nyt noin puoli vuotta. Paukkunen sanoo, että on ollut helpottavaa tietää, että siivousalan ammattilainen tulee ja huolehtii siivouksen hyvin.

”Toimistomme siivotaan kahden viikon välein. Viime aikoina kun olemme olleet paljon etätöissä, tämä siivousväli on riittänyt. Nyt kun alamme taas tehdä töitä toimistolla päivittäin, katsomme, tarvitseeko siivousväliä tihentää.”

Asiakastyytyväisyys on tärkeä osa palvelua

Seoptimi on teettänyt Loiste Siivoukselle oman avaimen, jotta siivous voisi sujua mahdollisimman jouhevasti. Nyt siivooja pääsee toimistolle, vaikka siellä ei sillä hetkellä olisi ketään töissä. 

”Loiste on luottamusta herättävä firma, joten olemme uskaltaneet antaa heille oman avaimen käyttöön. He etsivät siivoukselle ajan siten, ettei siivous häiritse meidän työtämme. Tämä on ollut meille hirveän vaivaton käytäntö.”

Paukkunen kertoo arvostavansa niitä periaatteita, joilla Loiste Siivous tekee työtä. Käytössä olevat pesuaineen ja siivousvälineet on esimerkiksi valikoitu niin, että ne ovat luonnonmukaisia ja eettisiä. Ekologiset arvot on otettu huomioon. 

”Nyt kun olen oppinut tuntemaan Loisteen vetäjiä, ymmärrän myös, miten tärkeää heille on asiakastyytyväisyys. He pyrkivät aina parantamaan toimintaansa niin, että heidän palvelunsa sopisi asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.”

”Olen niin iloinen, kun löysin tämän paikan!”

”Työ Loisteella on ollut monipuolista ja olen oppinut paljon uutta. Olen päässyt näkemään siivousta laidasta laitaan. Se on ollut minusta tosi hyvä asia.”

Kaisa Rönkä on 25-vuotias sosiaalinen ja reipas opiskelija ja 1,5-vuotiaan lapsen äiti. Hän opiskelee Loiste Siivouksella oppisopimuksella toimitilahuoltajaksi. Tutkintoon kuuluvat näytöt ja teoriapäivät hän suorittaa Oulun Palvelualan Opistolla.

Kaisa aloitti työt Loisteella noin kuukausi sitten. Oppisopimuskoulutus kestää lähemmäs vuoden. Parhaillaan hänellä on opiskeluissa menossa jakso perussiivouksesta. 

Ennen Loisteelle tuloaan hän on tehnyt siivousalan töiden lisäksi myös tarjoilijan ja lähihoitajan töitä. Hän muutti Kemistä Ouluun, sillä hänelle oli Oulussa paremmin töitä tarjolla. 

”Haluan nyt käydä tämän koulun ensin loppuun, tehdä tämän alan töitä ja mahdollisesti jatkossa kouluttautua pidemmälle.”

Miten Loiste löytyi?

Ennen Loiste Siivoukselle siirtymistään Kaisa oli työharjoittelussa toisella siivousfirmalla. Siellä siivous oli pääasiassa kerrostalojen rappujen siivousta.

”Siellä ei ollut esimerkiksi kotisiivousta eikä remonttisiivousta. Halusin saada laajempaa kokemusta siivousalalta, joten etsin netistä muita mahdollisia työpaikkoja.” 

Hän törmäsi sattumoisin Facebookissa Loiste Siivouksen ilmoitukseen, että he hakevat siivoojia töihin. Hän lähetti Loisteelle yhteydenottopyynnön ja tuli sittemmin oppisopimuksella töihin. 

”Hirveän monipuolisesti olen päässyt kokeilemaan ja tekemään kaikkea. Se on ollut iso plussa.”

”Loisteella on paljon paremmat työmahdollisuudet vaikka jatkaa täällä. Joka tapauksessa täällä saan laajasti kokemusta tältä alalta – ja se on tosi hyvä juttu!”

Hän on päässyt Loiste Siivouksella jo kuukauden sisällä tekemään perussiivouksia ja ylläpitosiivouksia koteihin ja yrityksiin. Hän on tehnyt myös muuttosiivouksia, ikkunanpesua sekä remonttisiivouksia. 

”Hirveän monipuolisesti olen päässyt kokeilemaan ja tekemään kaikkea. Se on ollut iso plussa edelliseen verrattuna. Minulla on opinnoissa rakennussiivous valinnaisena, ja sitäkin pääsen harjoittelemaan Loisteella.”

Rento työyhteisö tuo ilo työhön

”Toinen iso plussa täällä Loisteella on se, kun saan tehdä töitä työparin kanssa. Minusta on mukava tehdä töitä toisen kanssa, kun välillä voi vaihtaa ajatuksia.”

Työparit vaihtelevat eri päivinä, joten Kaisa on päässyt tutustumaan jo kuukaudessa hyvin muihin Loisteen työntekijöihin. Hänestä Loisteella on hyvä työporukka ja työntekijät mukavia.

”Minun ei ole tarvinnut jännittää, vaikka olisi uusi työpari. Pystyn olemaan töissä rennosti oma itseni. Kyselen aika paljon, niin saan heti vastauksia ja kaikki auttavat. Kukaan ei ole naama rutussa. Täällä on rento fiilis tehdä töitä.”

Myös töihin perehdyttämisen Kaisa kokee tärkeäksi. Jokaisella yrityksellä on omat tapansa toimia. Jotta asiat sujuisivat, pitää uusi työntekijä neuvoa talon tavoille. 

”Minulle on esimerkiksi opetettu vahojen poisto ja vahakoneen käyttö. Se oli minulle ensimmäinen kerta, kun sellaista tein. Olen ollut tyytyväinen työnohjaukseen. Olen niin iloinen, kun löysin tämän paikan. Se oli kyllä tosi, tosi hyvä juttu!” 

Siskoenergiasta lisää boostia työntekoon

”Minullahan on maailman paras työnantaja! Martta on sellainen, että hänelle merkitsee paljon kaikkien työntekijöiden hyvinvointi. Hän on kaverillinen, mutta osaa olla jämpti oikeassa kohtaa. Hän on aidosti kiitollinen jokaisen työtekijän antamasta panoksesta.”

Näin kuvailee työnantajaansa Emmi Myllykoski. Hänon 32-vuotias neljän lapsen äiti, joka on tehnyt Loiste Siivoukselle töitä jo kolme vuotta. 

Martta Määttä on Loiste Siivouksen perustaja ja yksi nykyisistä omistajista. Hän on myös Emmin sisko. Siskolleen Emmi alunperin tulikin töihin. Hän kokee sisaruuden vain parantavan yhteistyötä.

”Meillä ei ainakaan ole mennyt kertaakaan sukset ristiin. Ennemmin on vain mukavaa, kun työnantaja on tuttu. Oli se sitten sisko tai kuka tahansa muu, samalla tavoinhan kaikkien kanssa kannattaa aina vähän miettiä, miten eteen tulevia vaikeampia asioita toiselle esittää.”

Työn sosiaalisuus motivoi

Aluksi Emmi teki Loiste Siivoukselle töitä siivoojana. Sitä ennen hän oli ollut pitkään kotiäitinä.

”Tykkäsin todellakin siivoojan työstä. Se on itsessään jo palkitsevaa, kun näkee työn jäljen. Kotona sitä ei monestikaan ehdi nähdä. Kun jostain kohti aloittaa siivouksen, lapset sitä mukaa toisesta päästä sotkevat”, hän nauraa. 

”Tykkään siitä, että saan olla monenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä.”

Joulukuussa 2020 hän siirtyi siivojan töistä Loiste Siivouksen toimistolle työnjohtotehtäviin. Käytännössä työ on työvuorojen jakamista ja siitä huolehtimista, että työntekijöillä kentällä kaikki sujuu. 

”Olen myös yhteydessä asiakkaisiin. Tykkään siitä, että saan olla monenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä.”

Uutta näkökulmaa työhön toi yksi ja puoli vuotta sitten se, kun Emmi alkoi yhdeksi Loiste Siivouksen osakkaaksi. 

”Työt kulkevat välillä kotiinkin. En ole sitä silti kokenut taakaksi. Kun olen osakas, haluan antaa oman panokseni yritykselle senkin suhteen.”

Hyvä ilmapiiri tuo mielekkyyttä työhön

Emmi kokee hyvänä haasteena sen, että hänen vastuullaan on huolehtia, että työntekijöillä on kaikki hyvin. 

”Minusta on mukava oppia koko ajan uusia juttuja ja saada vastuuta. Tykkään haastaa itseäni.”

Hänellä on tulevaisuudessa tarkoitus päästä enemmänkin kentälle kuulemaan, miten siellä kaikki sujuu. 

”Haluan oikeasti nähdä, miten muilla työntekijöillä menee. Samalla pääsen myös jututtamaan asiakkaita, millaisia toiveita heillä milloinkin on.”

Työyhteisön ilmapiirin hän kokee rennoksi, hyväksi ja toimivaksi. Hyvä pohja kaikelle tekemiselle syntyy siitä, kun jokainen ottaa vastuun omasta työstään.

”On mukava nähdä, kun jokainen haluaa tehdä parhaansa. Haluamme ennen kaikkea, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä on täällä kaikin puolin avoin ja rento meininki – ja hyvä huumorintaju yhdistää.”

”Jokaisella on vapaus olla, mitä on.”

Hannele Koivukangas on koulutukseltaan tekstiiliartesaani. Lähiesimieskoulun hän on käynyt Loiste Siivouksessa työskentelyn ohessa. Kotona hänellä on kolme lasta, joista vanhin on vaikeasti kehitysvammainen. 

”Lähdin nyt töihin, jotta saan olla muutakin kuin äiti. Tämä työ on minulle voimavara.”

Hän on lapsensa omaishoitaja, mutta lapsen koulupäivien aikaan hän pystyy käymään töissä. Muina aikoina työnteko kysyy järjestelyä. 

”Loiste Siivous on onneksi ollut minulle tämän suhteen erittäin joustava ja hyvä työpaikka. Kun työnantaja joustaa, mielelläni joustan vastavuoroisesti itsekin.”

Monipuolinen työnkuva ja vastuu inspiroivat

Koivukangas tuli Loiste Siivoukselle töihin pari vuotta sitten. Hänellä on kuitenkin kokemusta siivousalalta yläasteelta lähtien. 

”Kun tulin Loiste Siivoukseen töihin, tämä paikka tuntui heti omalta. Vaikka olisi huonompikin päivä, täällä on aina tekemisen meininki. Itsekin sain tekemistä ja vastuuta aika välittömästi. Tykkään sellaisesta.”

”Hyvä työilmapiiri syntyy siitä, että ollaan avoimia.”

Loiste Siivouksessa hänen työnkuvansa on monipuolinen. Hän muun muassa toimii eri työmailla yhteyshenkilönä, perehdyttäjänä ja vastuuhenkilönä, mutta tekee myös itse siivouksia. 

”Työnkuvani on aika elävä. Menen sinne, missä minua tarvitaan. Uusien työntekijöiden opastaminen työhön sekä perehdytys uusiin kohteisiin on aika iso osa työtäni.”

Hänestä on mukavaa, että työnantaja luottaa hänen taitoonsa hoitaa työnsä. 

”Minun juttuni on isommat kokonaisuudet ja isommat työmaat. Kun näkee, että asiat hoituvat ja kaikki toimii, on aina mukava tulla töihin.”

Hyvä työilmapiiri laadun takana

Koivukangas kokee tärkeäksi, että Loiste Siivouksessa työt voi tehdä oikeasti hyvin, sillä kiireellä ei painosteta. Hän haluaa, että hänen työnsä laatu on sellaista, että työmaan voi hyvällä mielellä jättää asiakkaalle.

”Perusajatuksemme on, että kaikki tähtäävät siihen, että työnjälki on hyvä, töitä tehdään hyvällä mielellä ja asiakkaat kohdataan positiivisesti.”

Hyvä työilmapiiri syntyy hänen mielestään siitä, että ollaan avoimia. Aina voi rehellisesti kertoa, jos jokin asia ärsyttää tai jos ei jotain joskus jaksa. Myös hyvät asiat jaetaan ja yhteinen huumori yhdistää.

Hänestä perusta hyvälle ilmapiirille on Loiste Siivouksessa lähtöisin työnantajatasolta. Työnantajien ansioista jokaisella on vapaus olla, mitä on. 

”Työnantajamme ovat aivan ihania, en minä osaa oikein muuta sanoa, he vain ovat aivan ihania.”

”Aina oikein odotan, että olisi jo maanantai, että pääsen töihin.”

”Aivan alussa parasta oli, että pääsin siivoamaan ja oppimaan sitä työtä, mitä kentällä teemme, millaista siivoojan työ oikeasti on. Samalla pääsin kunnolla tutustumaan muihin työntekijöihin.”

Aki Vartiainen aloitti työt Loiste Siivouksessa kuusi kuukautta sitten asiakassuhdekoordinaattorina. Puolen vuoden sisällä työnkuva on laajentunut ja monipuolistunut. 

”Loisteella meidän arvomaailmaamme kuuluu olennaisesti se, että teemme työt huolella ja laadukkaasti. Panostamme siihen, että asiakas on tyytyväinen työhömme.”

”Olen saanut lisää vastuuta – ja sitä haluankin. Jos en jotain asiaa alkuun tiedä, otan siitä selvää.”

Vartiainen on opiskellut Yhdysvalloissa mielenterveyden ja päihteiden alalta maisterin tutkinnon sekä kandidaatintutkinnon psykologiasta. Hän on syntynyt Suomessa, mutta hän muutti lapsena Yhdysvaltoihin ja asui siellä 20 vuotta. Hän ehti tehdä alansa töitä noin neljä vuotta, ennen kuin palasi Suomeen 30-vuotiaana. 

”Halusin muutosta elämääni, joten lähdin etsimään töitä Suomesta. 90-vuotias vaarini asui Oulussa. Minua ilahdutti, että ehdin viettää hänen kanssaan hänen viimeiset vuotensa.”

Vastuu työssä motivoi

Nyttemmin Vartiainen tekee töitä pääasiassa Loisteen toimistolla. Hän huolehtii muun muassa asiakaspalvelusta, asiakkaiden tietojen hallinnasta ja yrityksen IT-asioista.

”Olen saanut lisää vastuuta – ja sitä haluankin. Jos en jotain asiaa alkuun tiedä, otan siitä selvää. Tärkeintä työssäni on kuitenkin huolehtia siitä, että kaikki sujuu kentällä.”

Työssään hän muun muassa lisää asiakkaat työjärjestelmään. Hän tekee läheistä yhteistyötä Emmi Myllykosken kanssa, joka jakaa siivoojille työvuorot. 

”Jos päivän aikana tulee peruutuksia tai muita muutoksia työvuoroihin, voin tarvittaessa esimerkiksi muuttaa työvuorolistaa.”

Jo puolen vuoden aikana hän on löytänyt hyvin paikkansa Loiste Siivouksen työyhteisössä. 

”Minä aina oikein odotan, että olisi jo maanantai, että pääsen töihin. Nautin työstäni. Tykkään ehkä vähän liiankin paljon tästä työstä”, hän nauraa. 

Kannustava ja tukeva työyhteisö

Vartiaisen mielestä Loiste Siivouksella on mahtava työyhteisö. Hän kokee olevansa työssään hyödyllinen ja arvostettu. Hänestä se on varmasti yksi tärkeä syy siihen, miksi hän niin viihtyy työstään.

”Olen ollut monenlaisissa paikoissa ja monella alalla. Olen tehnyt ja kokeillut periaatteessa kaikkea, mitä vain voi kuvitella. Loiste Siivouksessa on ollut poikkeuksellista se, että työnantaja oikeasti ymmärtää ja tietää, mitä kaikkea teen ja on aidosti kiitollinen työpanoksestani.”

Omat kiitoksensa Vartiainen haluaa välittää Martta Määtälle ja Marja Romppaiselle, jotka kaksi vuotta sitten yhdistivät yrityksensä ja loivat Loiste Siivouksen. 

”Martta ja Marja ovat molemmat aivan mahtavia! He oikeasti välittävät kaikista työntekijöistään ja arvostavat kaikkien työtä. Molemmat panostavat tähän työhön sata ja kymmenen prosenttia – jos ei enemmänkin. Minä en voisi parempaa työpaikkaa pyytää.”

Loisteen työ ilahdutti oululaista artistia

Artisti Sanna Rönnberg asuu Oulussa rivitalokolmiossa neljän kissansa kanssa. Artistinimeltään hän on Sana. Hänen tuotantoonsa pääset tutustumaan täältä.  

”Arkeni kuluu musiikin parissa sekä kosmetiikka-alalla. Arki on kiireistä, eikä minulla siksi aina ole jaksamista tai aikaa siivota.” 

Kun päivät täyttyivät muista töistä ja menoista, hän tukeutui Siivouspalvelu Loisteen apuun. Hän haluasi saada pidettyä kotinsa puhtaana kaiken työn ja tekemisen keskellä. 

”Siivous ajoitettiin biisileirini päätteeksi, jolloin reissun jälkeen minun ei tarvinnut itse siivota. Sain keskittyä lepäämään ja palautumaan reissusta.”

Paikallisen yrityksen palvelut etusijalla

Siivouspalvelu Loiste on oululainen yritys, ja se on yksi syy siihen, miksi Rönnberg tilasi palveluja juuri Loisteelta. Hän kertoo, että käyttää muutoinkin paikallisten yritysten palveluja aina mahdollisuuksien mukaan. 

Siivouspalvelu Loiste teki hänen kotiinsa perussiivouksen, mihin hän on tyytyväinen. Loiste suoriutui työstä hyvin – ja onnistui myös yllättämään hänet positiivisesti. 

”Olin erityisen iloinen, kun Loiste onnistui saamaan suihkuseinän ja saunan oven täysin puhtaaksi! Olin itse aiemmin yrittänyt saada niitä kaikin keinoin kunnolla puhdistettua – tuloksetta.” 

Ammattilaisten taitoihin voi luottaa

Loisteen tekemä työ ilahdutti Rönnbergiä kaikin puolin. Hän sanoo aikovansa varmasti jatkossakin tilata siivouksen niihin hetkiin ja ajankohtiin, kun hän ei itse ehdi tai jaksa siivota. 

”Sain kotini nytkin siistiksi juuri silloin, kun minulla ei itselläni ollut voimia siivota. Inhoan sotkua, joten ei ollut vaihtoehto jättää vain siivoamatta.”

 ”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! Heillä on oikeanlaiset

tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.”

Hän kannustaa muitakin epäilyksettä tarttumaan siivouspalvelun apuun kiireisen arjen keskellä, jos kaipaa itselleen hengähdystaukoa kotitöistä. 

”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! He ovat ammattilaisia ja osaavat siivota sieltäkin, mistä ei itse tajua siivota. Heillä on myös oikeanlaiset tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.” 

Antti Niittyviita: ”Loisteen työntekijöille on helppo kertoa omista toiveistaan.”

Haluaisitko säästää aikaasi? Ilahduttaisiko sinua palata töistä puhtaaseen kotiin ja kotoa puhtaaseen toimistoon? Me teemme sen, huolehdimme niin kotisi kuin yrityksesi toimitilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. 

Yksi Siivouspalvelu Loisteen tyytyväisistä asiakkaista on Antti Niittyviita ja Prove Expertise Oy. Niittyviita on toimitusjohtaja Provessa, joka on ohjelmistotestauksen asiantuntijayritys. 

Prove on perustettu vuonna 2006. Ohjelmistotestauksen asiantuntijoita yrityksellä on Oulussa, Helsingissä ja Tampereella kaikkiaan 37. Viime vuonna yritys palveli 119 asiakasta ohjelmiston laadun tasonkorotuksissa. 

Kun arvostaa nopeutta, täsmällisyyttä ja vaivattomuutta ohjelmistotestauksessa, kannattaa tutustua Proven Testauslabraan, Se on 15 vuoden tuotekehityksen tulos. Proven Testauslabran johtaja Jussi Niittyviitan mukaan heidän tehokkuuteensa voi luottaa.

”Olemme ylivoimaisia ohjelmistojen testauksessa, kun aikaa on vähän ja työ olisi pitänyt aloittaa jo eilen.”

Loisteen ja Proven yhteistyö toimii

Siivouspavelu Loiste on tehnyt Provelle siivouksia keväästä asti. Loiste siivoaa Proven toimitiloja viikoittain. Siivouksen sisältö riippuu aina asiakkaan toiveista. 

Loisteen tarjoama toimistosiivous tuo helpotusta sekä viihtyvyyttä kaikenlaisiin toimistotiloihin. Työnteko on miellyttävää, kun tavarat ovat paikoillaan ja koko toimisto on viihtyisä ja siisti. Toimitilat ovat usein myös yrityksen edustustiloja, joten niiden halutaan olevan siistit myös asiakkaiden silmissä. 

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa toimitilasiivouskartoitusta, joka on maksutonta. Kartoituksessa käymme läpi kunkin toimiston siivoustarpeet ja aikataulut, ja räätälöimme sen mukaan miellyttävän siivouskokonaisuuden asiakkaalle. Lisätietoa aiheesta löydät täältä.

Tyytyväinen asiakas on ilo yritykselle

Proven toimitilojen siivouksen lisäksi Loiste huolehtii myös Antti Niittyviitan kodin siivouksesta. Loiste siivoaa kotia joka viikkoa. Siivouspalvelu Loiste muun muassa vaihtaa lakanat, pesee pyykkiä ja kaikin puolin ylläpitää kodin siisteyttä. 

”On ollut mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä.”

Antti Niittyviita kertoo, että on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Loisteen kanssa. Hänestä on mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä niin toimistolla kuin hänen kotonaankin.

”Heille on helppo kertoa, mitä toivoo milläkin käyntikerralla. Olen ollut tosi tyytyväinen Siivouspalvelu Loisteen tekemään työhön. Mielelläni suosittelen heitä kaikille, jotka kaipaavat apua siivoukseen.” 

Kaipaatko sinä apua kotisi tai toimistosi siivoukseen? Siivouspalvelu Loisteen Kotisiivous tuo viihtyvyyttä jokaiseen kotiin. Siivoamme kaikenlaiset kodit raikkaiksi, tarivitsitpa sitten kertaluonteisen siivouksen kotiisi – tai jatkuvampaa ylläpitosiivousta.

Voit tutustua kaikkiin palveluihimme ja tilata ilmaisen arviointikäynnin täältä. Me kunnioitamme kotisi ja toimistosi ainutlaatuisuutta ja teemme työmme pieteetillä, joten voit huoletta jättää siivoukset meidän käsiimme.

Nanopinnoitus pitää arvokiinteistön pinnat kunnossa

Akolan kartanon siivousurakka

Teemu Kurkela: ”Helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”

Iin Haminassa sijaitseva Akolan kartano heijastuu kauniisti ohitse virtaavan joen pintaan. Mansardikattoinen, myöhäiskustavilaista tyyliä edustava kartano on hallinnut maisemaa jo vuodesta 1790. Maailma ja elämänmeno ovat muuttuneet merkittävällä tavalla Akolan kartanon ympärillä vuosien kuluessa, mutta historiallisesti arvokas kiinteistö on säilynyt lähes muuttumattomana meidän päiviimme saakka.

Akolan kartanon nykyinen omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut kartanon niin ulko- kuin sisätiloissakin mittavan kunnostustyön. Nyt kartano elää uutta aikakautta entistä upeampana kokonaisuutena ja on valmis palvelemaan asiakkaita niin vuokra- kuin majoitustiloina. Siivouspalelu Loiste oli osaltaan auttamassa kunnostustöiden valmistumisessa, sillä he tekivät mittavan loppusiivouksen kartanon tiloihin. Uusi, siivousta helpottava nanopinnoitus otettiin myös Siivouspalvelu Loisteen kautta.

Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut mittavan kunnostustyön.

Siivoustyön tehokkuus yllätti

Vanhan kohteen kunnostamisessa syntyy melkoinen määrä erilaisia pölyjä. Luonnonmateriaalien käyttö toki edistää hyvän huoneilman syntymistä, mutta irtopölyä syntyy kuitenkin kunnostamisen aikana runsaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että siivouksessa tehokkaalla pölynpoistolla on iso merkitys.

Akolan kartanon omistajan, Teemu Kurkelan mielestä kohteen siivous sujui erittäin tehokkaasti sekä ammattimaisesti. ”Saimme reippaan oloisia ammattilaisia siivoamaan kartanon nopealla aikataululla”, Kurkela summaa. Koko suuren tilan siivoaminen tapahtui yllättävän joutuin, vaikka siivottavia pintoja oli todella runsaasti.

Viihtyisät ja laadukkaasti suunnitellut tilat pääsevät oikeuksiinsa, kun Akolan tilat siistittiin kauttaaltaan.

”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

”Löysin Siivouspalvelu Loisteen netin kautta etsimällä. Minulla ei ollut entuudestaan kokemusta kyseisestä yrityksestä, mutta helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”, Kurkela kertoo. ”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

Nanopinnoitus otettiin märkätiloihin

Akolan kartanon tilat tulevat vuokra- sekä majoituskäyttöön, joten puhtaanapidon helppous sekä pintojen kestävyys ovat avainasemassa; laadukkaatkin materiaalit voivat kulua ikävän näköiseksi lyhyessäkin ajassa väärin hoidettuina. Nanopinnoite takaa sen, että pinnat säilyvät uuden veroisina sekä helposti puhdistettavina kovemmassakin käytössä.

Akolassa kylpyhuoneet on kauttaaltaan nanopinnoitettu. Pinnat pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina pitkään.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa.

”Valitsimme Akolan kartanoon nanopinnoitteen pesutiloihin sekä keittiöön. Nyt jo lyhyellä kokemuksella voin todeta, että puhtaanapito on huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi ikäviä shampoojälkiä ei jää pesutiloihin suihkun jälkeen”, Kurkela kertoo.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa. Nanopinnoite estää lian kiinnittymistä alustaansa, joten pinttymiä tai pintojen kulumista ei tule normaaliin tapaan. Siivoamiseen ei tarvitse kuluttaa enää runsaasti aikaa, vaan pinnat puhdistuvat lähes kertapyyhkäisyllä.

Perusteellisesti siivotussa Akolan kartanossa alkaa nyt uusi aikakausi kunnostettuine ja siivottuine pintoineen. Kauniit pintamateriaalit pääsevät nyt oikeuksiinsa luonnollisina ja puhtaina; kiitos siitä laadukkaalle siivoustyölle!

”Siivouspalvelu Loiste onnistui toteuttamaan vaativien tilojen loppusiivouksen erittäin mallikkaasti ja joustavasti. Koko projekti oli erittäin onnistunut”, Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela toteaa.