Antti Niittyviita: ”Loisteen työntekijöille on helppo kertoa omista toiveistaan.”

Haluaisitko säästää aikaasi? Ilahduttaisiko sinua palata töistä puhtaaseen kotiin ja kotoa puhtaaseen toimistoon? Me teemme sen, huolehdimme niin kotisi kuin yrityksesi toimitilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. 

Yksi Siivouspalvelu Loisteen tyytyväisistä asiakkaista on Antti Niittyviita ja Prove Expertise Oy. Niittyviita on toimitusjohtaja Provessa, joka on ohjelmistotestauksen asiantuntijayritys. 

Prove on perustettu vuonna 2006. Ohjelmistotestauksen asiantuntijoita yrityksellä on Oulussa, Helsingissä ja Tampereella kaikkiaan 37. Viime vuonna yritys palveli 119 asiakasta ohjelmiston laadun tasonkorotuksissa. 

Kun arvostaa nopeutta, täsmällisyyttä ja vaivattomuutta ohjelmistotestauksessa, kannattaa tutustua Proven Testauslabraan, Se on 15 vuoden tuotekehityksen tulos. Proven Testauslabran johtaja Jussi Niittyviitan mukaan heidän tehokkuuteensa voi luottaa.

”Olemme ylivoimaisia ohjelmistojen testauksessa, kun aikaa on vähän ja työ olisi pitänyt aloittaa jo eilen.”

Loisteen ja Proven yhteistyö toimii

Siivouspavelu Loiste on tehnyt Provelle siivouksia keväästä asti. Loiste siivoaa Proven toimitiloja viikoittain. Siivouksen sisältö riippuu aina asiakkaan toiveista. 

Loisteen tarjoama toimistosiivous tuo helpotusta sekä viihtyvyyttä kaikenlaisiin toimistotiloihin. Työnteko on miellyttävää, kun tavarat ovat paikoillaan ja koko toimisto on viihtyisä ja siisti. Toimitilat ovat usein myös yrityksen edustustiloja, joten niiden halutaan olevan siistit myös asiakkaiden silmissä. 

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa toimitilasiivouskartoitusta, joka on maksutonta. Kartoituksessa käymme läpi kunkin toimiston siivoustarpeet ja aikataulut, ja räätälöimme sen mukaan miellyttävän siivouskokonaisuuden asiakkaalle. Lisätietoa aiheesta löydät täältä.

Tyytyväinen asiakas on ilo yritykselle

Proven toimitilojen siivouksen lisäksi Loiste huolehtii myös Antti Niittyviitan kodin siivouksesta. Loiste siivoaa kotia joka viikkoa. Siivouspalvelu Loiste muun muassa vaihtaa lakanat, pesee pyykkiä ja kaikin puolin ylläpitää kodin siisteyttä. 

”On ollut mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä.”

Antti Niittyviita kertoo, että on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Loisteen kanssa. Hänestä on mukavaa, kun tutut siivoojat käyvät huolehtimassa siisteydestä niin toimistolla kuin hänen kotonaankin.

”Heille on helppo kertoa, mitä toivoo milläkin käyntikerralla. Olen ollut tosi tyytyväinen Siivouspalvelu Loisteen tekemään työhön. Mielelläni suosittelen heitä kaikille, jotka kaipaavat apua siivoukseen.” 

Kaipaatko sinä apua kotisi tai toimistosi siivoukseen? Siivouspalvelu Loisteen Kotisiivous tuo viihtyvyyttä jokaiseen kotiin. Siivoamme kaikenlaiset kodit raikkaiksi, tarivitsitpa sitten kertaluonteisen siivouksen kotiisi – tai jatkuvampaa ylläpitosiivousta.

Voit tutustua kaikkiin palveluihimme ja tilata ilmaisen arviointikäynnin täältä. Me kunnioitamme kotisi ja toimistosi ainutlaatuisuutta ja teemme työmme pieteetillä, joten voit huoletta jättää siivoukset meidän käsiimme.

Lisää aiheesta