Koivurannan Saunalautan yrittäjä Antti Smal: ”Kyllä näyttää puhtaalta ja raikkaalta”

Oulun kauniissa jokimaisemassa lipuva saunalautta tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen kokemuksen nauttia saunomisesta ja Oulujoen kauniista maisemista samanaikaisesti. Koivurannan Saunalautta on monien elämysten näyttämö, missä korostuvat suomalaisille tutut elementit: sauna, vesi, rentoutuminen ja puhtaus.

Koivurannan Saunalautta on suosittu ajanviettopaikka niin ystävä- kuin työporukoillekin, ja lisäksi sen lämmöstä saavat nauttia kaikki yleisösaunavuoroja käyttävät asiakkaat. Runsaan käyttöasteen takia tilat vaativat erityisen tarkat siivoustoimenpiteet, joten saunalauttayrittäjä Antti Smal on valinnut Siivouspalvelu Loisteen huolehtimaan tilojen puhtaana pysymisestä.

Saunalautan siivoaminen sujuu mutkattomasti

Siivouspalvelu Loiste siivoaa saunalautan saunaosaston sekä kahvilapuolen tilat ylläpitosiivouksena kerran viikossa. Koivurannan Saunalautan omat työntekijät huolehtivat muiden tilojen yleissiivouksesta päivittäin, joten tilat ovat aina asiakkaille miellyttävän siistit.

Tilojen hygieenisyys on iso osa asiakasviihtyisyyttä.

Puhtaus sekä yleissiisteys on tärkeä seikka paikassa, jossa peseydytään, saunotaan ja ruokaillaan. Tilojen hygieenisyys on iso osa asiakasviihtyisyyttä.

”Tulin juuri itse tähän lautalle ja tänä aamuna työt ovat käyneet pesemässä saunan. Kyllä näyttää puhtaalta ja raikkaalta nämä tilat”, kehuu saunalauttayrittäjänä toimiva Smal.

Saunatilojen siivoaminen ei ole mikään pieni juttu, sillä työ vaati todellista tarkkuutta. Saunalauttayrittäjä Smal on aikaisemmin siivonnut tiloja itse tai työntekijöidensä avustuksella, joten hän osaa arvostaa sitä työtä, jota Siivouspalvelu Loisteella tehdään. ”Tässä kyllä työmäärä sekä työhön kulutetut tunnit menevät yksiin, sillä saunaosaston siivoaminen on vaativaa työtä. Kokemusta on, koska olen itse hangannut näitä tiloja aikaisemmin”, kertoo Smal.

Hän on tyytyväinen kaikin puolin Siivouspalvelu Loisteen asiakkaana. Ennalta sovitut työt sujuvat mutkattomasti ja joustavasti kaikkien kannalta. Siivoustyö tehdään aina aukioloajan ulkopuolella, joten siivoustyö ei häiritse asiakkaita.

Koivurannan Saunalautta sopii erinomaisesti Siivouspalvelu Loisteen työkohteeksi, sillä tilat vaativat luonnonmukaiset, mutta tehokkaat siivousaineet ja -menetelmät.

Koivurannan Saunalautasta vakioasiakas Siivouspalvelu Loisteelle

”Tutustuin Loisteeseen oululaisten yrittäjien BNI-ryhmän (Business Network International) kautta ja sovimme Maria Romppaisen kanssa yhteistyöstä,” muistelee Smal. Oulun BNI-ryhmä on aktiivinen yrittäjille tarkoitettu verkostoitumiskanava, jonka avulla saavutetaan pysyviä yhteistyökuvioita yrittäjien kesken. Koivurannan Saunalautta sopii erinomaisesti Siivouspalvelu Loisteen työkohteeksi, sillä tilat vaativat luonnonmukaiset mutta tehokkaat siivousaineet ja -menetelmät.

”Olen tyytyväinen Loisteen tekemään siivoukseen eikä minulla ole mistään ollut heille valittamista”, sanoo Smal.

Siivouspalvelu Loisteen tekemät nanopinnoitukset ovat tulleet tutuksi myös Koivurannan Saunalautalla. Nanopinnoite suojaa pintoja sekä tekee niistä helposti puhdistettavia. Saunatiloissa tätä on käytetty esimerkiksi eri lasipinnoilla, jotka harmaantuvat helposti kalkkipitoisesta vedestä. Nanopinnoitteen ansiosta saunan ikkunat pysyvät kirkkaina ja tarjoavat asiakkaille selkeän näkymän ympäröivään jokimaisemaan. Laadukkaan siivouksen ansiosta puhdas Koivurannan Saunalautta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi läheltä ja kaukaa!

Lisää aiheesta