Siivouspalvelu Loiste helpottaa Eija Honkosen kiireistä arkea

Honkosten perheessä siivooja on ollut osa arkea jo pitkään. Kotisiivouspalveluihin päädyttiin aikoinaan, kun perheen kolme lasta asuivat kotona ja kiireiset yrittäjävanhemmat kehittelivät keinoja hektisen arjen helpottamiseksi. Nyt lapset ovat jo lentäneet pesästään, mutta työelämän vauhti ei ole Honkosilla hidastunut. Viikonloppuja ja muita vähäisiä vapaita vaaliakseen Honkosilla käy yhä siivooja, tosin nykyisin vain kerran kuukaudessa.

”Kumpikaan meistä ei halua käyttää aikaansa siivoukseen ja ammattilaisiltahan se sujuu niin nopeasti”, Eija Honkonen naurahtaa.

Kahden aikuisen koti pysyy siistinä kuukausittaisella siivouksella

Siivouspalvelu Loisteen suorittamaan Honkosten 165 neliön omakotitalon siivoukseen kuuluu arkinen ylläpitosiivous imuroinnista lattian pesuun ja pölyjen pyyhintään. Erikseen sovitusti Loiste toteuttaa Honkosilla välillä myös ekstrahommia, kuten saunan tai ikkunoiden pesua. Perhe on käyttänyt Loistetta myös omistamansa vuokra-asunnon muuttosiivoukseen.

”Loiste tekee todella huolellista jälkeä. Heillä on mukavia ihmisiä, joiden kanssa on helppo asioida”, Eija Honkonen kehuu.

Eija Honkonen kertoo pitävänsä myös Loisteen oma-aloitteellisuudesta ja palvelualttiudesta. Loisteelta Honkonen on saanut muun muassa hyviä vinkkejä siivouspalvelun ostamiseen liittyvien veroasioiden suhteen. Omille harteilleen Honkoset ovat sälyttäneet päivittäisen tavaroiden järjestelemisen ja siistimisen lisäksi myös pyykinpesun.

”Nyt kun ei ole enää lapsia tai koiria, koti pysyy oikeinkin asuttavassa kunnossa kuukausittaisella siivouksella”, Eija Honkonen arvioi.

Vaihtoehtojen jälkeen Honkoset päätyivät Siivouspalvelu Loisteeseen

Honkoset ovat vuosien aikana kokeilleet monenlaisia järjestelyjä siivouksen suhteen. Eri siivousyritysten ostopalveluiden lisäksi Honkoset ovat muun muassa pyörittäneet yhdessä muutaman muun perheen kanssa siivousrinkiä, jossa palkattu siivooja hoiti työnantajiensa talouden puhtaanapidon aina kussakin kohteessa vuorotellen. Loisteen palveluista kokemusta on kertynyt nyt vajaan vuoden ajalta, eikä tarvetta muunlaiseen järjestelyyn enää ole. Loistetta he suosittelevat varauksetta muillekin.

”Olen kehunut meidän siivoojaamme maasta taivaaseen. Hän tekee hetkessä hyvää jälkeä”, Eija Honkonen kuvailee tyytyväisenä.

Lisää aiheesta