Loisteen työ ilahdutti oululaista artistia

Artisti Sanna Rönnberg asuu Oulussa rivitalokolmiossa neljän kissansa kanssa. Artistinimeltään hän on Sana. Hänen tuotantoonsa pääset tutustumaan täältä.  

”Arkeni kuluu musiikin parissa sekä kosmetiikka-alalla. Arki on kiireistä, eikä minulla siksi aina ole jaksamista tai aikaa siivota.” 

Kun päivät täyttyivät muista töistä ja menoista, hän tukeutui Siivouspalvelu Loisteen apuun. Hän haluasi saada pidettyä kotinsa puhtaana kaiken työn ja tekemisen keskellä. 

”Siivous ajoitettiin biisileirini päätteeksi, jolloin reissun jälkeen minun ei tarvinnut itse siivota. Sain keskittyä lepäämään ja palautumaan reissusta.”

Paikallisen yrityksen palvelut etusijalla

Siivouspalvelu Loiste on oululainen yritys, ja se on yksi syy siihen, miksi Rönnberg tilasi palveluja juuri Loisteelta. Hän kertoo, että käyttää muutoinkin paikallisten yritysten palveluja aina mahdollisuuksien mukaan. 

Siivouspalvelu Loiste teki hänen kotiinsa perussiivouksen, mihin hän on tyytyväinen. Loiste suoriutui työstä hyvin – ja onnistui myös yllättämään hänet positiivisesti. 

”Olin erityisen iloinen, kun Loiste onnistui saamaan suihkuseinän ja saunan oven täysin puhtaaksi! Olin itse aiemmin yrittänyt saada niitä kaikin keinoin kunnolla puhdistettua – tuloksetta.” 

Ammattilaisten taitoihin voi luottaa

Loisteen tekemä työ ilahdutti Rönnbergiä kaikin puolin. Hän sanoo aikovansa varmasti jatkossakin tilata siivouksen niihin hetkiin ja ajankohtiin, kun hän ei itse ehdi tai jaksa siivota. 

”Sain kotini nytkin siistiksi juuri silloin, kun minulla ei itselläni ollut voimia siivota. Inhoan sotkua, joten ei ollut vaihtoehto jättää vain siivoamatta.”

 ”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! Heillä on oikeanlaiset

tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.”

Hän kannustaa muitakin epäilyksettä tarttumaan siivouspalvelun apuun kiireisen arjen keskellä, jos kaipaa itselleen hengähdystaukoa kotitöistä. 

”Suosittelen Siivouspalvelu Loistetta! He ovat ammattilaisia ja osaavat siivota sieltäkin, mistä ei itse tajua siivota. Heillä on myös oikeanlaiset tekniikat, välineet ja siivousaineet käytössä.” 

Lisää aiheesta