Skip to content

Nanopinnoite – kalkkitahrat, rasvaläikät ja pinttynyt lika jäävät historiaan!

Nanopinnoite on Suomessa vasta jalansijaa saanut, mutta maailmalla jo yleisesti käytössä oleva täysin turvallinen ja myrkytön pinnoite. Nanopinnoitteen ansiosta vaikeasti puhdistettavien tilojen, kuten kylpyhuoneen, keittiön tiskialtaan tai jopa lasitetun parvekkeen pinttynyt lika ja kalkin jäämät eivät enää häiritse. Nanopinnoitteen suojaus on niin hyvä, että siivous sujuu ilman voimakkaita kemikaaleja – pelkkä vesi ja mieto pesuaine riittävät.

Mitä nanopinnoite on?

Nanopinnoitus on Suomessa vasta jalansijaa saanut, mutta maailmalla jo yleisesti käytössä oleva täysin turvallinen ja myrkytön pinnoite. Nanopinnoitteen ansiosta vaikeasti puhdistettavien tilojen, kuten kylpyhuoneen, keittiön tiskialtaan tai jopa lasitetun parvekkeen pinttynyt lika ja kalkin jäämät eivät enää häiritse. Nanopinnoitteen suojaus on niin hyvä, että siivous sujuu ilman voimakkaita kemikaaleja – pelkkä vesi ja mieto pesuaine riittävät.

Kiinnostuitko nanopinnoitteista? Lue lisää nanopinnoitteiden hyödyistä!

Missä pinnoitetta voi kotitalouksissa käyttää?

Nanopinnoitteella voit suojata melkein mitä vain! Jokaiselle materiaalille – kivelle, muoville, puulle sekä lasille ja keramiikalle – on oma tuotteensa, jolla käsiteltävä pinta käydään läpi. Kotitalouksien yleisin pinnoituksen kohde on kylpyhuone, jossa nanopinnoite antaa laatoille, WC-kalusteille, lasi- sekä suihkuseinille helposti puhdistettavan ja likaa hylkivän pinnan. Nanopinnoite on hengittävä, joten kosteus ei jää märkätiloissa pinnoitteen alle muhimaan.

WC-tilojen lisäksi nanopinnoitetta voidaan käyttää lukemattomiin kohteisiin: keittiön välitilan laatat, uunit, tiskialtaat, saunan lasiseinät, terassit, parvekkeet, peilikaapit. Nanopinnoitus ei kuluta tai hankaa. Käsittely voidaan toistaa tarpeen mukaan lukemattomia kertoja. 

Miten yritys hyötyy nanopinnoitteen käytöstä tiloissaan?

Nanopinnoite lisää pintojen käyttöikää ja vähentää suursiivouksen tarvetta – puhdistus käy nopeammin, mikä lyhentää siivoukseen kuluvaa aikaa. Haitallisten kemikaalien käyttö vähenee, pinnat pysyvät uuden näköisinä pitempään eikä kiinni jäänyt lika aiheuta haju- tai terveyshaittoja. Nanopinnoitteella yritys voi käydä läpi WC-tilat, lasiseinät, taukohuoneet, keittiöt ja palvelutiskit.

Helppo siivous antaa mielettömän edun myös vuokra-asunnoissa tai airbnb-kohteissa. Ravintoloiden keittiöiden läpikäyminen nanopinnoitteella tekee kalusteista, tasoista ja kaakeleista yksinkertaisen puhdistaa! Palanut rasva kuluu nyt menneisyyteen. Nanopinnoite sopii erinomaisesti myös rosteripinnoille.

Teollisuudessa nanopinnoite suojaa lialle, kosteudelle ja ruosteelle alttiita tuotteita, kuten lasiseiniä, suihkukaappeja ja peilipintoja. Asennuksen jälkeinen siivous vähenee merkittävästi ja tuotteet saavat konkreettista lisäarvoa helposta puhdistettavuudesta.

Milloin nanopinnoite voidaan asentaa?

Helpoin tapa asentaa nanopinnoite on levittää se suoraan puhtaille uusille pinnoille. Mahdollisten tahrojen vuoksi uudet pinnat esipuhdistetaan Siivouspalvelu Loisteen toimesta huolellisesti. Myös vanhat pinnat voidaan nanopinnoittaa, mutta tällöin puhdistus on suoritettava entistäkin perusteellisemmin. Käsittelyn jälkeen pinta on kosketuskuiva tunnin kuluttua, mutta käyttöönottoa varten pinnan on annettava kuivua vuorokausi.

Nanopinnoite sopii yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen – kysy tarjousta meiltä!