Skip to content

Nanopinnoite kotitalouksille – suojaa kylpyhuone, parvekkeet ja keittiön pesualtaat helposti!

Nanopinnoitus suojaa kotisi lialle arkoja paikkoja tehokkaasti. Paras aika levittää nanopinnoite vasta valmistuneeseen kylpyhuoneeseen on hetki ennen muuttoa, esimerkiksi käyttöönottosiivouksen yhteydessä. Nanopinnoite sopii myös vanhempiin kohteisiin. Tällöin

siivous on kuitenkin suoritettava erityisen huolellisesti ja kattavasti. WC-tilojen lisäksi nanopinnoitteella suojaat myös muita kohteita – esimerkiksi keittiön, kodinkoneet, terassit ja parvekkeet. Tilaa nanopinnoite kotitalouksille Siivouspalvelu Loisteelta.

Nanopinnoite vähentää kemikaalien käytön tarvetta kodissasi

Luonnonmukaisuus on tärkeä osa ihmisten arvomaailmaa nykypäivänä. Emme halua täyttää kehoamme ja kotiamme voimakkailla kemikaaleilla tai arveluttavilla aineilla. Varsinkin lapsi- tai allergiaperheissä pintojen pesussa halutaan suosia myrkyttömiä tuotteita. Siivouspalvelu Loisteen käyttämä nanopinnoite on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta. Se sisältää luonnosta löytyviä piioksidiyhdisteitä, jotka kemiallisen reaktion ansiosta muodostavat pinnalle vahvan, likaa hylkivän kerroksen.

Nanopinnoite levittyy käyttökohteeseensa suojaavaksi kalvoksi, joka ei päästä rasvaa tai likaa pinttymään kiinni. Näin roiskeet, tahrat ja veden mukanaan tuomat kalkkijäämät lähtevät kevyellä pyyhkäisyllä irti. Nanopinnoite sopii jopa WC-kalusteisiin – jatkossa pesualtaan tai WC-istuimen saa puhtaaksi pelkästään vedellä ja miedolla pesuaineella. Käsittely tekee myrkyllisten ja voimakkaiden tuotteiden käytön kodissasi tarpeettomaksi sekä vähentää kyseisten aineiden päätymistä vesistöihin.

Kiinnostuitko nanopinnoitteista? Lue lisää nanopinnoitteiden hyödyistä!

Nanopinnoite kotiin!

Kylpyhuoneen kalusteiden ja laattapintojen lisäksi nanopinnoitteella suojaat suihkuseinät tai muut lasi- ja peilipinnat. Tuote on erinomainen myös keittiöön – sillä voidaan käsitellä helposti sitkeää likaa ja rasvaa keräävät kodinkoneet, kuten uunit tai pesualtaat. Terassilla nanopinnoite sopii puuosien suojaukseen, parvekelasien käsittelyyn ja lasisiin oviin. Käyttökohteita on lukemattomia! Muovi-, puu-, kivi- sekä lasi- ja keramiikkapinnoille on jokaiselle saatavilla omat tuotteensa.

Ennen käsittelyä on pinnat puhdistettava huolellisesti. Kaikki likatahrat ja vanha rasva on saatava pois, ennen kuin uusi suojaava nanopinnoite voidaan levittää. Puhdistuksen ja nanopinnoitekäsittelyn suorittaa asiantuntevalla tavalla Siivouspalvelu Loiste. Erikoistyönä tehtävä nanopinnoitus kotitalouksille on turvallinen ja asiakkaalle helppo toimenpide – sinun ei tarvitse varustautua työtehtävään millään tavalla. Nanopinnoite on kosketuskuiva tunnissa ja käyttöön otettavissa vuorokauden kuluessa.

Valitse nanopinnoite kotitalouksille – tee kodistasi helposti siivottava

Nanopinnoite kestää käytössä pitkään, jopa kolme vuotta. Käsittely voidaan uusia lukemattomia kertoja ilman, että siitä aiheutuu rasitetta pinnoille. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä Siivouspalvelu Loisteeseen. Laskemme mielellämme sinulle sopivan siivouksen ja nanopinnoituksen sisältävän tarjouksen! Nanopinnoitus kotiin tehdään vastarakennetuissa ja remontoiduissa kohteissa vaivattomasti käyttöönottosiivouksen yhteydessä tai vanhemmissa kohteissa perusteellisen esipuhdistuksen jälkeen.