Skip to content

Nanopinnoite teollisuuteen – pitkä käyttöikä tuotteille ja kalustolle

Nanopinnoite tuo teollisuuden tuotteille lisää arvoa. Lasiseinät, suihkukopit, sisäikkunat, keraamiset tasot ja muut tuotteet säilyvät tahrattomina ja nopeasti puhdistettavina pitkään nanopinnoituksen ansiosta. Nanopinnoite teollisuuteen sopii mille tahansa materiaalille. Se vähentää bakteerien kasvua ja näin ollen estää muun muassa

ruosteen syöpymistä. Myös teollisuuden omiin tiloihin nanopinnoite tuo helpotusta: koneiden ja laitteiden aiheuttama pöly, lika ja rasva on nopeasti siistittävissä nanopinnoitteen avulla. Tämä vähentää ajoittaista perusteellista pesua ja tuo tiloihin lisää käyttöikää ja mukavuutta.

Nanopinnoitteella kilpailijaetu – erotu likaa hylkivällä pinnalla

Nanopinnoite teollisuuteen tuo selvän kilpailijaedun: helppohoitoinen ja likaa hylkivä pinta kiinnostaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin. Nanopinnoite on myrkytön ja turvallinen, piioksidia sisältävä luonnontuote. Se muodostaa tuotteen pinnalle lujan kalvon, jota ei paljain silmin pysty havaitsemaan. Nanopinnoitus säilyttää lasin tai peilin kirkkaana – se ei samenna tai muodosta ikäviä raitoja.

Asennuksen jälkeen lika, rasva tai kalkkitahrat eivät pääse enää pinttymään, mikä vähentää bakteerien syntymistä, ruostetta ja kulumista. Tuote säilyttää ulkonäkönsä ja kirkkaan ilmeensä huomattavasti pitempään. Olisiko tässä oiva mahdollisuus erottua kilpailijoista? Kysy nanopinnoituksesta lisää Siivouspalvelu Loisteelta.

</