Skip to content

Nanopinnoite teollisuuteen – pitkä käyttöikä tuotteille ja kalustolle

Nanopinnoite tuo teollisuuden tuotteille lisää arvoa. Lasiseinät, suihkukopit, sisäikkunat, keraamiset tasot ja muut tuotteet säilyvät tahrattomina ja nopeasti puhdistettavina pitkään nanopinnoituksen ansiosta. Nanopinnoite teollisuuteen sopii mille tahansa materiaalille. Se vähentää bakteerien kasvua ja näin ollen estää muun muassa

ruosteen syöpymistä. Myös teollisuuden omiin tiloihin nanopinnoite tuo helpotusta: koneiden ja laitteiden aiheuttama pöly, lika ja rasva on nopeasti siistittävissä nanopinnoitteen avulla. Tämä vähentää ajoittaista perusteellista pesua ja tuo tiloihin lisää käyttöikää ja mukavuutta.

Nanopinnoitteella kilpailijaetu – erotu likaa hylkivällä pinnalla

Nanopinnoite teollisuuteen tuo selvän kilpailijaedun: helppohoitoinen ja likaa hylkivä pinta kiinnostaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin. Nanopinnoite on myrkytön ja turvallinen, piioksidia sisältävä luonnontuote. Se muodostaa tuotteen pinnalle lujan kalvon, jota ei paljain silmin pysty havaitsemaan. Nanopinnoitus säilyttää lasin tai peilin kirkkaana – se ei samenna tai muodosta ikäviä raitoja.

Asennuksen jälkeen lika, rasva tai kalkkitahrat eivät pääse enää pinttymään, mikä vähentää bakteerien syntymistä, ruostetta ja kulumista. Tuote säilyttää ulkonäkönsä ja kirkkaan ilmeensä huomattavasti pitempään. Olisiko tässä oiva mahdollisuus erottua kilpailijoista? Kysy nanopinnoituksesta lisää Siivouspalvelu Loisteelta.

Kiinnostuitko nanopinnoitteista? Lue lisää nanopinnoitteiden hyödyistä!

Nanopinnoite teollisuuteen – pitkään käytetty suojatuote

Nanopinnoite sopii niin lasipinnoille kuin moneen muuhunkin helposti likaa itseensä keräävään kohteeseen. Ulkomailla nanopinnoitteesta on jo vuosien kokemus, mutta Suomessa tämä erinomainen tuote on vasta lyömässä läpi. Sitä on käytetty pitkään muun muassa ulkoverhouksissa, autoteollisuudessa, avaruusteollisuudessa ja lääketieteessä. Nanopinnoite kestää hyvin lämpötilavaihtelua, kulutusta ja kosteutta.

Nanopinnoitteen käyttökohteita on lukemattomia. Se sopii lähes mille tahansa materiaalille. Nanopinnoite ei vahingoita alla olevaa pintaa millään tavalla, se on luja ja kestävä. Hengittävänä ja joustavana se ei kerää kosteutta väliinsä. Nanopinnoitus sietää erinomaisesti eri lämpötiloja saunan kuumuudesta pakkaseen. Huolellisen puhdistuksen jälkeen nanopinnoite voidaan uusia lukemattomia kertoja.

Nanopinnoite sopii myös teollisuus­halleihin ja tuotantolinjoille – lähes mihin tahansa kohteisiin

Nanopinnoite hylkii likaa ja rasvaa. Pinnalle muodostuvat tahrat on helppo pyyhkäistä pois kostealla rätillä. Teollisuuden omiin hallitiloihin ja tuotantolinjoille nanopinnoitus sopii erinomaisesti. Lika ei ole vain kosmeettista. Ruostumista kiihdyttävien bakteerien sekä pinttyneen rasvan vähenemisen myötä tilat saavat lisää käyttöikää. Parhaiten nanopinnoite levittyy juuri remontoituun tai rakennettuun alustaan, mutta huolellisen puhdistuksen jälkeen nanopinnoitteen voi levittää myös vanhoihin tiloihin.

Teollisuuden tuotteet, hallit tai taukotilat – Siivouspalvelu Loiste suoriutuu nanopinnoitekäsittelystä ammattitaitoisen tehokkaasti. Teemme mielellämme yhteistyötä teollisuuden yritysten kanssa. Pyydä tarjous tai kysy lisää, kerromme lisää nanopinnoitteen mahdollisuuksista!