Skip to content

Nanopinnoite yrityksille – säästä siivoukseen kuluvaa aikaa ja rahaa

Nanopinnoite tekee yrityksesi toimitiloista helposti puhdistettavat ja raikkaan näköiset. Nanopinnoitteella säästät selvää rahaa, kun siivoukseen käytettävä aika vähenee eikä voimakkaita kemikaaleja tarvitse käyttää pinttyneen lian torjumiseen. Nanopinnoite sopii kaikkiin

kohteisiin, kuten ravintoloiden keittiöihin, palvelutiskeille, terasseille tai WC-tiloihin. Nanopinnoite on täysin myrkytön ja turvallinen. Tilaa nanopinnoite yrityksille Siivouspalvelu Loisteelta, eikä siitä koidu yrityksellesi mitään ylimääräistä vaivaa.

Nanopinnoitus on huono alusta bakteereille – remontin ja suursiivouksen tarve vähenee

Yrityksen toimitilojen ja julkisten kohteiden käyttöaste on täysin erilainen kuin kotitalouksien. Asiakasvessoissa ovi käy tiuhaan. Kahviloissa, suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa pannut käryävät ja rasva leijailee päivästä toiseen. Palvelutiskeillä ja taukohuoneissa väkeä ramppaa sisään ja ulos. Samalla syntyy myös lisää siivottavaa. Nanopinnoitteen avulla hankalienkin paikkojen puhdistaminen on huomattavasti helpompaa, edullisempaa ja ennen kaikkea nopeampaa.

Nanopinnoite estää bakteerien kasvua ja lian kuluttavaa hankausta. Se siis lisää tilojen ja tuotteiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa pitkään. Uutuuttaan hohtava tai suursiivouksen jälkeinen ilme säilyy käytössä pitempään ilman suurempaa ponnistelua – märkätilat tai terassit voi vaikka suihkuttaa puhtaaksi! Nanopinnoitus vähentää remontin ja perusteellisen puhdistuksen tarvetta. Se sopii erinomaisesti sijoitusasuntoihin ja vuokrakohteisiin! Lomamökit sekä airbnb-tilat saavat pikaisesti siistin ilmeen ja ovat jälleen valmiit uusia käyttäjiä varten.