Skip to content

Nanopinnoite yrityksille – säästä siivoukseen kuluvaa aikaa ja rahaa

Nanopinnoite tekee yrityksesi toimitiloista helposti puhdistettavat ja raikkaan näköiset. Nanopinnoitteella säästät selvää rahaa, kun siivoukseen käytettävä aika vähenee eikä voimakkaita kemikaaleja tarvitse käyttää pinttyneen lian torjumiseen. Nanopinnoite sopii kaikkiin

kohteisiin, kuten ravintoloiden keittiöihin, palvelutiskeille, terasseille tai WC-tiloihin. Nanopinnoite on täysin myrkytön ja turvallinen. Tilaa nanopinnoite yrityksille Siivouspalvelu Loisteelta, eikä siitä koidu yrityksellesi mitään ylimääräistä vaivaa.

Nanopinnoitus on huono alusta bakteereille – remontin ja suursiivouksen tarve vähenee

Yrityksen toimitilojen ja julkisten kohteiden käyttöaste on täysin erilainen kuin kotitalouksien. Asiakasvessoissa ovi käy tiuhaan. Kahviloissa, suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa pannut käryävät ja rasva leijailee päivästä toiseen. Palvelutiskeillä ja taukohuoneissa väkeä ramppaa sisään ja ulos. Samalla syntyy myös lisää siivottavaa. Nanopinnoitteen avulla hankalienkin paikkojen puhdistaminen on huomattavasti helpompaa, edullisempaa ja ennen kaikkea nopeampaa.

Nanopinnoite estää bakteerien kasvua ja lian kuluttavaa hankausta. Se siis lisää tilojen ja tuotteiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa pitkään. Uutuuttaan hohtava tai suursiivouksen jälkeinen ilme säilyy käytössä pitempään ilman suurempaa ponnistelua – märkätilat tai terassit voi vaikka suihkuttaa puhtaaksi! Nanopinnoitus vähentää remontin ja perusteellisen puhdistuksen tarvetta. Se sopii erinomaisesti sijoitusasuntoihin ja vuokrakohteisiin! Lomamökit sekä airbnb-tilat saavat pikaisesti siistin ilmeen ja ovat jälleen valmiit uusia käyttäjiä varten.

Kiinnostuitko nanopinnoitteista? Lue lisää nanopinnoitteiden hyödyistä!

Tehokas suoja rasvan pinttymistä vastaan!

Nanopinnoitteen tekemä luja kalvo suojaa pintaa likatahroilta ja pinttymiltä. Jopa ruoanlaitossa syntyvä sitkeä rasva, joka ennen irtosi vain voimakkailla kemikaaleilla, lähtee veden ja miedon pesuaineen pyyhkäisyllä, myös rosteripinnoilta! Jätä huoletta laskuista pois kalliit pesuaineet tai päivän kestävä siivous. Asiakastilojen yleisilme säilyy puhtaana ja viihtyisänä vähemmällä vaivalla, kun jopa WC-kalusteet pysyvät vastaremontoidun näköisenä pitkään. Mikä tahansa paikka hyötyy nanopinnoitteesta niin henkilökunnan tiloissa kuin myymälänkin puolella. Käsittely ei vie kauaa, ja pinta on valmis käyttöön vuorokaudessa.

Nanopinnoite yrityksille – turvallinen ja myrkytön tuote

Uusille pinnoille levitetty nanopinnoite suojaa käyttökohdetta alusta saakka. Pinnoite voidaan levittää myös vanhempiin tiloihin, mutta tällöin Siivouspalvelu Loiste suorittaa esipuhdistuksen äärimmäisen perusteellisesti. Nanopinnoite sisältää luonnosta löytyviä piioksidiyhdisteitä, jotka kemiallisen reaktionsa ansiosta muodostavat pinnalle vahvan, likaa hylkivän kerroksen. Käsitelty taso on kosketuskuiva noin tuntia myöhemmin, mutta vedelle pinnan voi altistaa vasta vuorokauden kuluttua. Nanopinnoite säilyy hyvänä ja kestävänä pitkään, ja se voidaan uusia aina tarpeen mukaan.

Tilaa nanopinnoite yrityksesi tiloihin Siivouspalvelu Loisteelta! Ota yhteyttä niin laskemme sopivan tarjouksen.