Puulattian vahaus – näin työ etenee

Puulattian vahaus

Puulattian vahaus ja käsittely voidaan tehdä monin tavoin. Miten sinä haluaisit, että lattianvahaus tehtäisiin? Onnistuneeseen valintaan vaikuttavat muun muassa jokaisen omat makumieltymykset, lattian käyttöolosuhteet ja puulaji. 

Me Siivouspalvelu Loisteella panostamme laadukkaaseen lattiavahaukseen. Kuuntelemme asiakkaitamme ja sovimme yhdessä, millaisen puulattian vahauksen milloinkin teemme. Käytämme vahauksessa laadukkaita tuotteita, minkä ansioista lattiapinta kestää aikaa ja säilyttää kauneutensa pitkään. 

Mikä on parketti ja miten puulattian vahaus tehdään?

Parketti on puuta. Se voidaan jakaa puulajin, parketin laadun ja parketin pintakäsittelyn perusteella. Käytännössä parketin laadulla tarkoitetaan sitä, miten se on tehty. Yleisimpiä parkettilaatuja Suomessa ovat lauta-, mosaiikki- ja massiivisauvaparketti. Parketti voidaan lakata, vahata ja käsitellä luonnonöljyllä tai uv-öljyllä. 

Kokopuulankuista tehty lattia on perinteinen suomalainen lattia, joka joskus luetaan myös parketiksi. Lankkulattiassa puun pinta voidaan vahata, öljytä, lakata, petsata ja maalata.

Siivouspalvelu Loisteella käytämme lattian pesussa tehokasta yhdistelmäkonetta.

Ennen kuin puulattian vahaus tehdään, lattiapintaan tehdään huolellinen vahanpoistopesu. Se pesee lattiapinnan perusteellisesti sekä poistaa mahdollisen vanhan lattiavahan. Siivouspalvelu Loisteella käytämme lattian pesussa tehokasta yhdistelmäkonetta. 

Parketin vahauksen yhteydessä käytettävä vahanpoistoaine valitaan yksilöllisesti kunkin lattian pintamateriaalin perusteella. Vahanpoistoaineen vaikuttaessa lattiapinta harjataan, ja aine imuroidaan ja huuhdellaan pois. Tämän ansiosta lattiapinta saadaan puhtaaksi ja kuivaksi, ennen kuin varsinainen parketin vahaus tehdään.

Puhdistuksen jälkeen vahaus ja kiillotus

Kun lattia on puhdistettu, lattiaan levitetään uusi vaha. Se valitaan aina lattian pintamateriaalin mukaan. Otamme siis aina tarkoin huomioon, millainen puulattian vahaus on milloinkin kyseessä. 

Puulattian vahauksen yhteydessä lattia myös kiillotetaan. Yleisimpiä kiiltoasteita lattiavahoille on kolme. Ne ovat täyskiiltävä, puolikiiltävä ja matta eli himmeäpintainen. Kaikilla näillä vahatyypeillä saadaan lattiapinnasta kestävä, siisti ja helppohoitoinen. 

Kun parketin vahaus tehdään säännöllisesti, tilojen yleisilme säilyy vuodesta toiseen siistiltä, raikkaalta ja hyvin hoidetulta. Voit myös itse vaikuttaa siihen, miten pitkään lattiapinta säilyy hyvänä. 

Miten pidät puulattian hyvänä pitkään?

Kun puulattian vahaus on tehty, kannattaa lattia suojata hiekalta ja kulumiselta. Hiekka nimittäin kuluttaa vahattua pintaa hiekkapaperin tavoin. Vahattua lattiapintaa voit suojata myös siten, että lisäät huonekalujen jalasten alle lattian naarmuuntumista estävät pehmikkeet. 

Kun peset lattiapintoja, kannattaa puulattian puhdistuksessa välttää liiallista veden käyttöä. Ei kannatta myöskään käyttää kovin voimakkaita tai hankaavia pesuaineita tai lattiapinnalle sopimattomia hoitoaineita. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme puhtauden lisäksi kauniit ja kestävät lattiapinnat. Jos kiinnostuit asiasta ja haluat meidät tekemään tiloihisi parketin vahauksen tai puulattian vahauksen, ole yhteydessä meihin. Yhteystietomme löydät täältä. Laitetaan yhteistuumin lattiat loistamaan!

Siivooja kotiin – ei tarvitse valmistautua

Siivooja kotiin

Siivooja kotiin ja itse vapaalle. Se on paras suunnitelma, kun kaipaat apua siivoukseen. Voit olla siivouksen aikana itse kotona – tai jossain toisaalla. Ole huoletta, sen enempää sinun ei tarvitse itse valmistautua. Me hoidamme kaiken tarpeellisen puolestasi. 

Me huolehdimme aina siitä, että olet tietoinen kaikesta siivoukseen liittyvästä. Sovimme etukäteen yhdessä ajan, milloin tulemme ja mitä teemme kodissasi. Kun siivooja käy, myös lapset ja lemmikit voivat hyvin olla kotona vapaasti.

Kun saat siivoojan kotiin, sinulla ei tarvitse itselläsi olla välttämättä mitään siivousvälineitä. Meillä on aina mukanamme ammattitasoiset, puhtaat, tehokkaat ja laadukkaat siivousvälineet sekä myrkyttömät siivousaineet. Vaikka omistaisitkin siivousvälineitä, niitä ei tarvitse antaa meidän käyttöömme. 

Siivoamme kotisi sovitun mukaisesti ammattitaidolla ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. Kun tilaat siivoojan kotiin, arki helpottuu ja voit itse käyttää siivoamiseen tarvittavan ajan itsellesi paremmin hyödyksi. 

Siivoamme kotisi yksilöllisyytesi huomioiden

Jos kuitenkin haluat itsekin tehdä jotain, sekin käy. Jos esimerkiksi haluat nopeuttaa siivoojan työtä, lelut kannattaa kerätä siivouksen alta pois. Jos kotona on lemmikkejä, on myös hyvä ohjeistaa siivoojaa, miten lemmikkien kanssa kannattaa toimia.

Jos et ole itse kotona siivoojan käydessä, miten asiat silloin hoidetaan? Voit aina sopia esimerkiksi avainten luovuttamisesta, ovikoodista ja muista vastaavista asioista etukäteen asiakaspalvelumme kanssa.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miltä oma elämäntyylisi näyttää.

Kaikki tyylit ovat sallittuja.

Teemme myös tapauskohtaisen arvion siitä, kauanko siivoukseen mahdollisesti kuluu aikaa. Samalla kuuntelemme tarkoin juuri sinun toiveesi ja tarpeesi, kun saat siivoojan kotiin. 

Kun siivoojamme tulee kotiisi, hän tulee tekemään työt aina sinua ja kotiasi kunnioittaen. Sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi siitä, miltä oma elämäntyylisi näyttää. Kaikki tyylit ovat sallittuja. Olemme tehneet töitä niin pitkän aikaa jo, että sinun ei tarvitse huolehtia etukäteen mistään. 

Tuttu siivooja kotiin

Kun tilaat siivoojan kotiin säännöllisesti, meiltä tulee lähtökohtaisesti aina sama tuttu siivooja tekemään työn. Kun siivooja on aina sama, siitä on se hyöty, että hän oppii tuntemaan juuri sinun ja perheesi toiveet ja tarpeet. Voit tilata omien tarpeidesi mukaan siivouksen joko säännöllisenä palveluna tai yksittäisenä siivouksena. 

Kertasiivouksissa emme aina voi luvata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskäynnille. Kannattaa kuitenkin kertoa meille, jos haluat aina tietyn siivoojan kotiin. Otamme aina huomioon toiveesi ja vastaamme niihin niin hyvin, kuin se vain on mahdollista. 

Kaikki siivoojamme ovat ammattitaitoisia ja luotettavia, joten voit luottaa aina laadukkaaseen työjälkeen. Vaikka siivooja ei aina olisikaan sama, kaikki siivoavat kotisi toiveidesi mukaan, ja kunnioittaen kotisi ainutlaatuisuutta. Voit varata siivoojan kotiin täältä – ja pääset nauttimaan puhtaasta kodista ilman turhaa stressiä ja vaivannäköä. 

Paras yrityssiivous – valitse siivoustarjous laatua, tehokkuutta ja ammattitaitoa silmällä pitäen

Paras yrityssiivous perustuu hyvään työnjälkeen.

Paras yrityssiivous on eritystä ammattitaitoa ja monipuolisuutta vaativa työ, jonka vaihtelevuus korostuu erinäköisten ja -kokoisten tilojen puhtaanapidossa. Koulutettu siivoustiimi pystyy vastaamaan haastavistakin kohteista yrityksen ohjeistusta kuunnellen. Ammattilainen selviytyy niin kliinisten toimistotilojen kuin rasvaisten konehallienkin siivoustyöstä. Siivoustarjousta silmäillessä tulisi kiinnittää huomiota muihinkin seikkoihin kuin tarjouksen hinnan loppusummaan: kustannustehokas siivoustyö tulee pitkässä juoksussa usein halvinta mahdollista edullisemmaksi.

Jokainen työnantaja toivoo, että hänen työntekijänsä kokisivat työpaikan miellyttäväksi ympäristöksi. Yksi mukavuuteen vaikuttava tekijä on eittämättä siivous. Hinta, jonka siivoustyöstä joutuu maksamaan, tulee monikertaisena takaisin juuri viihtyvyyden, turvallisuuden ja terveyttä edistävän puhtaan hengitysilman muodossa.

Hinta, joka siivouksesta maksetaan, tulee moninkertaisena takasin terveen sisäilman sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön muodossa!

Paras yrityssiivous syntyy asiansa osaavien ammattilaisten työn tuloksena

Toimisto tai yritystila on monen ihmisen työpaikka, jossa siivoustyön täytyy tapahtua mahdollisimman häiriöttömästi ja ripeästi. Yrityksen omien työntekijöiden lisäksi tulee huomioida myös muut tilan käyttäjät, kuten vierailijat tai asiakkaat. Työn jäljestä ei tulisi kuitenkaan tinkiä missään vaiheessa. Käytettävien kemikaalien ja siivousaineiden tulee sopia tiloihin, jossa liikkuu samaan aikaan paljon ihmisiä. Tietokoneen näyttöjä ja muita herkkiä teknisiä laitteita puhdistaessa siistiä jälkeä täytyy saada aikaan laitteita millään tavalla vahingoittamatta. https://loistesiivous.fi/yrityssiivous/toimistosiivous/

Toimistotiloissa säilytetään paljon vain yrityksen omaan käyttöön suunnattua aineistoa. Yrityksellä on vastuu paitsi omasta, myös asiakkaidensa antamasta materiaalista. Siksi on tärkeää, että myös siivoustyöstä vastaava firma on turvallinen, luotettava sekä vaitiolovelvollisuutta noudattava ammattilainen. Oma luottosiivooja oppii nopeasti ”talon tavoille” ja pystyy järjestämään oman työnkuvansa niin, että työkohteiden ylläpitosiivous onnistuu mahdollisimman kustannustehokkaasti. Sellaiset tilat, joita yrityksessä käytetään paljon, vaativat enemmän huomiota kuin vastaavat, vähemmällä käytöllä olevat paikat. Siivooja, joille paikat käyvät työn ohessa tutuksi pystyy priorisoimaan enemmän siivousta vaativat tilat tehtävälistansa kärkeen.

Kustannustehokas siivous syntyy, kun työtehtävät priorisoidaan ja hoidetaan tehokkaasti mutta tunnollisesti ripeällä ammattitaidolla.

Teollisuussiivouksessa laadukas puhdistustyö lisää työntekijöiden viihtyvyyttä, parantaa ilmalaatua ja vähentää koneiden huoltotyön tarvetta. Kunnollinen, oikeilla välineillä ja aineilla tehty siivous on myös merkittävä turvallisuustekijä. Lattia ei saa jäädä liukkaaksi eikä kemikaaleja saa joutua vääriin paikkoihin. Siivoojan tulee osata liikkua kohteessa niin, ettei hänen läsnäolonsa aiheuta vaaraa itselle tai muille. Ammattilainen osaa välttää teollisuussiivoukseen riskit ja noudattaa tarkasti vaadittuja turvallisuusohjeita.

Mikä on siivoustyön hinta? Laatu on pitkällä tähtäimellä edullisinta

Kustannustehokas siivous onnistuu vastaamaan haasteeseen, jossa mahdollisimman paljon asioita tulisi saada hoidettua rajattuna aikana. Mitä laadukkaampaa jälkeä siivoustyöllä saadaan aikaan, sitä vähemmän ylläpitosiivousta pinnat tarvitsevat jatkossa. Kun tilassa pystytään etenemään ripeästi, hyvää jälkeä aikaan saaden, vähentää se isompien siivous- tai huoltotoimenpiteiden tarvetta. Pienhiukkasten ja bakteerien määrän väheneminen hengitysilmassa tai tasoilla edistää työntekijöiden terveyttä ja näin olleen ennaltaehkäisee omalta osaltaan myös mahdollisia sairaspoissaoloja.

Laadulla tehty siivoustyö vähentää isompien puhdistustoimenpiteiden ja huollon tarvetta sekä edistää työntekijöiden terveyttä.

Alakanttiin hinnoiteltu siivoustarjous pitäisi herätellä tilaajaa pohtimaan, saako yritys loppupeleissä rahoillensa mitään vastinetta. Lähes ilmaiseksi suoritettava työ herättää myös kysymyksen työntekijöille maksetusta korvauksesta. Ammattilainen on oikeutettu vaatimaan työstään tasoaan vastaavaa palkkaa. Minimihinnasto ei kannusta sitoutumaan työhön ja näin ollen työntekijöiden vaihtuvuus, samoin kuin työn taso saattaa olla hurjaa. Järkevä hinnoittelu kertoo paremmin yrityksen tasosta, työntekijöiden arvostuksesta ja siivousfirmasta yleensäkin luotettavana kumppanina.

Siivouspalvelu Loisteen periaatteisiin on aina kuulunut työntekijöistään huolehtiminen. Koulutamme väkeä jatkuvasti, jotta heillä olisi alansa viimeaikaisin tieto ja taito hyödynnettäväksi kohteissamme. Ammattilainen ansaitsee mielestämme työstään kohtuullisen palkan. Ansaittu korvaus myös kannustaa työntekijöitä sitoutumaan yritykseen, jolloin voimme rakentaa asiakkaidemme sekä työntekijöidemme kesken pitkään jatkuvia suhteita. Win-win-tilanne, jossa kaikki ovat voittajia!

Kustannustehokas yrityssiivous Siivouspalvelu Loisteen kautta

Säännöllinen siivoustyö takaa tarpeeksi korkean siisteystason. Siistityissä tiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin yrityksessä vierailevat asiakkaatkin. Siisti vaikutelma on osa yrityksen käyntikorttia: se viestii asioiden hallinnasta ja tehokkuudesta. Laadukasta vaikutelmaa ei luoda pelkästään puhtaaksi puunatulla vastaanottotiskillä tai kiiltelevällä pääoven kahvalla. Työntekijöiden kahvihuone tai yleisessä käytössä olevat wc-tilat vaativat ehdottoman huomion ja korkean tason siisteyttä.

Hakusessa paras yrityssiivous Oulussa? Käänny Siivouspalvelu Loisteen puoleen!

Siivouspalvelu Loiste on konkari erikokoisten yritysten ja teollisuushallien siivoustyössä. Osaamme ottaa huomioon tilan vaatimat olosuhteet ja pystymme etenemään työssä tehokkaasti ja ripeästi mahdollisimman vähän vaivaa aiheuttaen. Panostamme korkealuokkaiseen kädenjälkeen ja välineisiin sekä hellävaraisiin mutta tehokkaisiin puhdistusaineisiin, jotka minimoivat raskaiden siivouskemikaalien käytön. Tarjoamme tutun, vakituisen siivoojan, jolla on ammattitaitoa käydä käsiksi vaadittuun työhön.

Hoidamme taidolla myös rakennus- tai remonttikohteiden siivoustyön. Toimitamme keskeneräisissä kohteissa rakennusjätteet kasaan ja pölyn pois niin, että rakentajien on mukava palata jatkamaan työmaalle taas seuraavana päivänä. Toimimme tehokkaasti tiukankin aikataulun puristuksessa. Suoritamme myös rakennustyömaan loppusiivouksen, jonka jälkeen kohde on siivouksen osalta turvallista luovuttaa eteenpäin.

Hakusessa paras yrityssiivous Oulun alueella? – kysy siivoustarjous Loisteelta!

Kyllin hyvä on vain paras! Yrityssiivoukset Oulussa hoitaa Siivouspalvelu Loiste! Kysy tarjous, meiltä vaikka jo tänään. Käymme yhteistyöllä kanssasi läpi kohteen, sen mahdolliset erikoistyöt tai toimenpiteet. Keskustelemalla selvitämme, kuinka tiheällä siivousvälillä pääsemme tarvittavaan siisteystasoon. Olemme toimineen monen Oulun alueen yrityksen luotettavana yrityssiivouksen tekijänä niin isommissa firmoissa kuin aivan yksittäisissä toimistotiloissakin. Kokemuksemme kattaa toimistosiivoukset, isot teollisuushallit sekä rakenteille olevat työmaakohteet. Lue verkkosivuiltamme lisää siitä, kuinka Siivouspalvelu Loiste on syntynyt.

Tarjoamme yrityksille myös kertaluonteista erikoistöiden palvelua, kuten ikkunoiden pesua sekä lattian vahausta. Suoritamme työn pyydettäessä niin vakituisille asiakkaillemme kuin yksittäisenä työnä myös muille yrityksille tai itsenäisille toimijoille. Kysy lisää, kerromme palveluista mielellämme enemmän!

Kodin järjestely – tässä vinkit rentoon joulusiivoukseen

Kodin järjestely saattaa tuntua turhauttavalta, sillä arjessa sotku herkästi lisääntyy sitä mukaa kuin päivä vaihtuu seuraavaksi. Järjestely ja pienimuotoinen siivous päivittäin kuitenkin kannattaa, kun teet sen ajatuksella ja ennakoiden. Siten tilanne ei pääse riistäytymään käsistä, eikä kaaos valtaa kotiasi. 

Kun jaksat kiinnittää huomiota kotisi siisteyteen päivittäin, viikkosiivouksen tekeminen on helpompaa. Kun kodissa saa pidettyä kaiken aikaa kohtuullisen järjestyksen, myös tarpeelliset tavarat löytyvät helpommin ja arki on kaikin tavoin paremmin hallinnassa. Myös oven takana kolkutteleva joulusiivous hoituu huolettomammin, kun kaikkea ei tarvitse aloittaa tyystin alusta. 

Miten kodin järjestely ja siivous sitten kannattaa hoitaa? Siihen on olemassa hyviä käytännön vinkkejä. Niiden avulla kotisi pysyy siistinä kuin huomaamattasi. Kaikki onnistuu hyvin pienellä vaivannäöllä. Sinun tarvitsee vain tiedostaa muutama seikka, ja soveltaa nämä huomiot omaan käyttöösi päivittäin. 

Poimi tästä vinkit ideapankkiisi

Ohessa on kymmenen käyttökelpoista vinkkiä kodin järjestelyyn ja joulusiivoukseen. Sovella niitä omaan arkeesi sopiviksi. Kodin järjestely ja siivous saattaa jopa alkaa tuntua nautinnolliselta, kun siihen suhtautuu uudella tavalla.  

  • Älä moiti itseäsi huonosta siivosta. Moite ei ruoki inspiraatiota. 
  • Mieti sen sijaan heti aluksi, millainen järjestys ilahduttaa juuri sinua.
  • Mieti, mitkä tilat ja tavarat kodissasi todella kaipaavat järjestelyä ja siivousta.
  • Päätä, minkä verran käytät minäkin päivänä aikaa siivoukseen.
  • Hoida kodin järjestely yksi asia kerrallaan, niin ne tulevat paremmin tehtyä.  
  • Valitse kaikelle oma paikkansa. Mihin tavarat kannattaa sijoittaa, jotta ne löytyvät helposti, kun niitä tarvitsee?
  • Uskalla luopua turhiksi tulleista tavaroista. Päätä, mihin tavaroiden on mahduttava ja vie loput pois. 
  • Hoida poistettavat tavarat heti kierrätykseen tai jätteeseen.
  • Huolehdi kodin järjestelystä päivittäin laittamalla tavarat käytön jälkeen omille paikoilleen.
  • Palkitse itseäsi aina, kun olet saanut hoidettua jonkun asian. Se lisää motivaatiota.

Kaipaatko apua kodin järjestelyyn?

Kuulostaako kodin järjestely ja siivous työläältä joka tapauksessa? Haluaisitko heittää joulusiivouksen tyystin omilta harteiltasi? Sekin onnistuu. Kun tilaat joulusiivouksen Siivouspalvelu Loisteelta, pääset nauttimaan lomasta ja joulunajasta ilman turhaa stressiä siivouksesta. Joulusiivous on mainio lahja myös läheisillesi. 

Tilaa joulusiivous hyvissä ajoin, niin pääset nauttimaan joulunajasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kerro meille, millaisen siivouksen haluat omaan tai ystäväsi kotiin. Voit itse valita, haluatko perussiivouksen, kodin järjestelyn, perusteellisen joulusiivouksen vai jotain muuta. Voit olla meihin yhteydessä kotisivujemme kautta tai puhelimitse.

Tilaa joulusiivous hyvissä ajoin, niin pääset nauttimaan joulunajasta parhaalla mahdollisella tavalla. Anna meidän hoitaa kodin järjestely joulukuntoon, niin voit keskittyä itseäsi enemmän ilahduttaviin jouluvalmisteluihin. 

Kaikki siivoojamme ovat alan ammattilaisia, joten voit huoletta jättää kotisi järjestelyn heidän huolekseen. Me siivoamme kotisi kunnioittaen sen ainutlaatuisuutta. Puhtaassa kodissa on ihanaa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja nauttia tunnelmallisesta joulunajasta.

Lattian hionta – puhdasta ja kiiltävää ilman vahausta

Lattian hionta ja puhdistus on kehittynyt aimo harppauksin viimeisen vuosikymmenen aikana. Innovatiivisen tekniikan ansiosta erilaiset lattiapinnat saadaan säihkyvän puhtaiksi ja kiiltäviksi hiomalla ja täysin kemikaalivapaasti. Lattianpuhdistus kuuluu oleellisena osana niin kodin, työpaikan, rakennus- ja remonttikohteiden kuin teollisuudenkin puhtauden ylläpitoon.

Uudenlainen menetelmä on ammattimainen tapa hoitaa lattian hionta ja puhdistus kohteesta riippumatta. Tehokas, mutta hellävarainen konepesu soveltuu mainiosti niin kotien eri lattiapinnoille kuin vaativiinkin kohteisiin, vaikka teollisuuteen. Lattianpuhdistuksessa saavutetaan huomattavasti parempi pesutulos, joka säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä. Lattianpuhdistus ja kiillotus hoituu samalla kertaa entistä puhtaammin, nopeammin ja turvallisemmin. 

Lattian hionta, puhdistus ja kiillotus onnistuvat samalla koneella

Siivouspalvelu Loiste haluaa olla kehityksen eturintamassa ja suosia tekniikoita, jotka tukevat ekologisia ja terveellisiä ratkaisuja. Koneellinen lattian hionta, puhdistus ja kiillotus ilman vahausta tukee tätä tavoitetta. Loisteella on käytössä amerikkalaisen Tomcatin lattianpesukoneet. 

Tomcat on kehittänyt innovatiivisen Edge-puhdistusteknologian vuonna 2010. Teknologia käyttää 70 prosenttia vähemmän vettä, ja lattianpuhdistus voidaan hoitaa kemikaalivapaasti. Pesupään suorakulmainen muoto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös seinien vieressä ja nurkissa. Koneen tehokas värähtelevä liike takaa mainion pesutuloksen lattiapinnasta riippumatta. 

Edge-teknologia soveltuu erinomaisesti lattianpuhdistuksiin, kiillotuksiin tai vaikka lattian hiontaan. Ja mikä parasta, kaikki tämä hoituu samalla koneella. Tekniikkaa voidaan hyödyntää erilaisilla lattiapinnoilla laminaattipintoja lukuunottamatta.

Timanttilaikoilla voidaan kiillottaa myös vanhat lattiavahat uuteen kukoistukseen.

Perinteisesti ajatellaan, että lattian vahaus on ainoa tapa saada kulunutkin lattia puhtaan kiiltäväksi. Tomcat-lattianpesukoneiden uuden teknologian ansiosta lattiapinta saadaan kiiltämään käyttämällä eri karkeustason sieniä eli puhdistuslaikkoja. 

Sopivilla puhdistuslaikoilla voidaan puhdistaa pinttyneimmätkin lattiapinnat, hoitaa lattian hionta ja poistaa vanhat vahakerrokset täysin kemikaalivapaasti. Timanttilaikoilla voidaan kiillottaa myös vanhat lattiavahat uuteen kukoistukseen. 

Erilaiset lattiapinnat kiiltäviksi nopeasti ja turvallisesti

Lattian hionta ja puhdistus vaatii yleensä aikaa, vaivaa ja sisältää erilaisia riskejä. Tomcat Edge -teknologian turvin tämä on helppoa, nopeaa ja turvallista. Oikeiden pesulaikkojen ja irroitettavien lisäpainojen ansiosta päästään eri olosuhteissa optimaaliseen alaspäin kohdistuvaan puhdistuspaineeseen, jolloin saadaan erinomainen lopputulos nopeasti ja vaivattomasti. Näin lika, naarmut ja vauriot poistuvat ja saavutetaan hyvä tartuntapinta lattian uudelle pinnoitteelle.

Puulattia voidaan harjata, hioa tai pestä, jonka jälkeen lattia voidaan pintakäsitellä uudelleen. Laattalattian ja erityisesti niiden saumojen puhdistus on perinteisesti hyvin suuri haaste. Edge-teknologian värähtelevä liike ja tarpeeksi suuri pesupaine mahdollistavat laattojen ja saumojen mainion syväpuhdistuksen. 

Marmorilattian ajan myötä kadonnut kiilto voidaan palauttaa tälle luonnonkivipinnalle optimoiduilla lattianhoitolaikoilla. Vastaavasti epoksi- ja vinyylilattiat sekä muovimatot kuluvat ajan myötä ja niihin tulee pieniä naarmuja, joihin kertyy vaikeasti poistettavaa likaa. Näidenkin pintojen kiilto ja kunto voidaan palauttaa alkuperäistä vastaaviksi.

Siivouspalvelu Loiste haluaa olla apunasi, kun kotisi parkettipinta kaipaa tehopesua ja uutta pintakäsittelyä tai kylpyhuoneen laattalattia huutaa syväpuhdistusta. Loisteella on käytössä kunnon koneet, joilla lattian hionta, puhdistus ja kiillotus onnistuvat vaivattomasti myös vaativissa kohteissa täysin ilman kemikaaleja.

Euca-pesuaine – kotiin ja työpaikalle ekologista puhtautta

Euca-pesuaine

”Euca-pesuaine on testauksen myötä jäänyt meille käyttöön, sillä se on niin hyvä. Siivoojamme ovat päivittäin tekemisissä pesuaineiden kanssa, joten niiden pitää olla hyviä. Niistä ei saa aiheutua päänsärkyä tai muita oireita. Itselleni tärkeä kriteeri on myös se, että pesuaineen pitää olla luonnonmukainen.”

Näin kertoo Siivouspalvelu Loisteen toimitusjohtaja Martta Määttä perusteita sille, miksi he ovat ottaneet Euca-pesuaineen käyttöönsä. He ovat ajan saatossa testanneet paljon erilaisia pesuaineita. Suuri osa niistä on jäänyt pois käytöstä, sillä ne eivät ole vastanneet odotuksia. 

Euca-pesuaine on ekologinen pesutiiviste. Vaikka kyseessä on yksi ja sama pesuaine, sillä on monta käyttötapaa ja kohdetta.

Euca-pesuaine on ollut Siivouspalvelu Loisteella käytössä nyt noin kaksi vuotta. Määttä sanoo, että he eivät ole löytäneet tästä pesuaineesta vielä moitittavaa. Se toimii hyvin ja sitä voi käyttää monenlaisissa tilanteissa. 

”Euca-pesuaine on meidän käytetyin pesuaine. Käytämme sitä päivittäin kaikissa kohteissamme. Sitä käytetään perussiivouksessa ja esimerkiksi saunojen siivouksessa. Erikoissiivoukseen ja esimerkiksi kalkinpoistoon meillä on omat aineet, ja ikkunanpesuun käytämme lasinpesuainetta.”

Millainen Euca-pesuaine on?

Euca-pesuaine on ekologinen pesutiiviste. Vaikka kyseessä on yksi ja sama pesuaine, sillä on monta käyttötapaa ja kohdetta. Pesuainetta voi käyttää muun muassa pyykkäyksessä, siivouksessa, ikkunoiden pesussa ja tiskaamisessa.

”Nyt korona-aikana Euca-pesuaine on siitäkin hyvä, että se on myös desifioiva aina. Samalta valmistajalta on myös käsidesiä, jota meillä on myös käytössä.”

Euca-pesuaine ei sisällä fosfaattia, homeenestoainetta, säilöntäaineita, zeoliittia eikä väriaineita. Tällä pesuaineella voi pestä kaikki vesipesua kestävät pinnat. Koska Euca ei sisällä saippuaa, sillä voi pestä laminaattilattiatkin. 

Kiitosta asiakkailta hyvästä tuoksusta

Siivouspalvelu Loiste on saanut usein kiitosta Euca-pesuaineen miellyttävän raikkaasta eucalyptuksen tuoksusta. Pesuaineessa oleva eucalyptus on haihtuva öljy, joten siitä ei jää pesuainejäämiä. Näin ollen puhdas pyykki ja puhdas tila tuoksuvat hyvälle ja raikkaalle. 

”Asiakkaat tykkäävät tosi paljon Euca-pesuaineen tuoksusta. Siitä jää siivouksen jälkeen tosi freesi tuoksu. Vaikka olisi allergiaa tai yliherkkyyttä, niin tämän pesuaineen ei pitäisi aiheuttaa oireita.”

Siivouspalvelu Loisteella on ollut aiemmin tuoksuttomat aineet käytössä. Euca-pesuaineen jättämä tuoksu on kuitenkin niin mieto ja miellyttävä, että he ovat ottaneet myös tämän pesuaineen valikoimiinsa. Asiakkailta tullut kiitos on tukenut tätä valintaa.

”Meidän asiakkaamme ostavat usein itsekin tätä ainetta meidän kauttamme. He ovat olleet siihen tyytyväisiä.”

Siivouspalvelu Loiste on yksi Euca-pesuaineen jälleenmyyjistä. Jos kiinnostuit tästä pesuaineesta, voit tilata sitä meidän kauttamme. Yhteystietomme löydät täältä.

Kotisiivous – miten valita paras vaihtoehto juuri minulle?

Paras kotisiivous ei ole edullisin vaihtoehto.

Kotisiivoukselle on kysyntää! Ja kun on kysyntää, onneksi on myös tarjontaa. Kuinka siis valita itselleen sopivin, se kaikkein paras kotisiivous lukuisten vaihtoehtojen joukosta? Avainasemassa on siisti siivoustyön jälki, asiansa hoitavat ihmiset sekä ehdoton luottamus, mikä syntyy, kun asiakas antaa oman elämänsä tärkeimmän näyttämön, kotinsa, siivoustyön ammattilaisen käsiin.

Siivouksen hinta – mistä maksat ja kenelle?

Lähdetään aluksi liikkeelle sijainnista. Järkevintä on suunnata etsinnät lähelle kotiasi – kun tapahtumapaikkana on Oulu, paras vaihtoehto on valita kotisiivous alueen palveluiden parista. Kun alueen palvelut on kartoitettu, on aika lähteä kyselemään kotisiivoukselle tarjouksia. Luonnollisesti siivouksen hinta kiinnostaa asiakkaita eniten. Useinkaan hinnastoa ei voi määritellä valmiiksi niin kuin ravintolan menua, vaan se on riippuvainen kodin koosta, työn määrästä, halutuista palveluista ja niin edelleen.

Tarjousta kysyessä kannattaa oikeasti perehtyä siihen, mitä työ sisältää. Edullisin vaihtoehto ei välttämättä ole paras. Asiakkaan on oltava tietoinen siitä, mistä hän siivoustyössä maksaa. Ammattitaidolla tehty ripeä työ kääntyy asiakkaan eduksi, kun samassa ajassa tehdään työ tehokkaammin, vaikka tuntihinta ei olisikaan se kaikkein halvin. Samalla korkealuokkainen jälki kantaa hedelmää, kun paikat pysyvät puhtaana pitempään. Laatu tuleekin siis yllättäen edullisemmaksi.

On myös selvää, että siivoustyö tulee hoitaa yrittäjän kanssa, jolla on laskutus ja verotus kunnossa. Ei siis hämäriä käteismaksuja tai pimeää toimintaa. Harmaan talouden tukeminen tekee hallaa kaikille, eikä vähiten asiakkaalle. Poskettoman halpaa hintaa ihmetellessä tulisi pitää mielessä siivoustyöstä maksettava kotitalousvähennys. Kotitalousvähennys vähentää laskun työn osuutta omavastuun jälkeen peräti 50 prosenttia. Voit siis vähentää verotuksessa siivoustyöstä maksamastasi määrästä peräti puolet! Kotitalousvähennystä voi hakea myös toisen henkilön, esimerkiksi omien vanhempien kotiin tehdystä siivoustyöstä, mikäli itse toimit työn maksajana. Erinomainen lahjaidea ikääntyvälle!

Paras kotisiivous Oulun alueella vastaa juuri sinun tarpeisiisi!

Kotisiivous tarjous – mitä se sisältää?

Jokainen yritys sisällyttää siivoustyöhönsä rutiininomaiset sekä asiakkaan kanssa yhteisesti sovitut tehtävät. Peruspaketti kattaa hyvin usein imuroinnin, lattioiden ja pintojen pyyhinnän, wc:n pesun ja mattojen tamppauksen tai imuroinnin. Pakettiin voi monissa tapauksissa sisällyttää myös muita palveluita rutiininomaisesti tai kertaluonteisesti: lakanoiden vaihdon, ikkunoiden pesun, jääkaapin tai uunin puhdistuksen, viherkasvein kastelun, astianpesukoneen tyhjennyksen yms. Kannattaa myös ottaa selvää kuuluuko hintaan matkakulut vai laskutetaanko ne erikseen. Selvitä myös tuleeko koti siistiä itse lattialla ja tasoilla pyörivistä irtotavaroista ja leluista vai kuuluvatko nekin siivojan toimenkuvaan.

Ei ole yhdentekevää, millä puhdistusaineilla kotiasi käydään läpi. Ei varsinkaan, mikäli asut lapsi- tai lemmikkiperheessä. Raskaat myrkyt irrottavat toki lian mutta eivät ole turvallisia ihmisille saatika sitten luonnolle. Nykyiset puhdistusaineet ja -menetelmät ovat niin tehokkaita, että puhtaaseen lopputulokseen päästään huomattavasti kevyemmällä kemikaalimäärällä kuin takavuosina. Koulutetut ammattilaiset omaavat nykypäivän tietotaidon moderneista siivoustavoista ja -aineista. Hyvät, tarkoituksenmukaiset siivousvälineet sekä ammatillinen ote viimeistelevät luonnollisen puhtaan lopputuloksen. Parempi ympäristölle – parempi kodillesi.

Kotimme on linnamme. Siellä kohtaamme meille tärkeimmät ihmiset, koemme yksityisimmät hetkemme ja säilömme rakkaimpia esineitämme. Siksi jo tarjousvaiheessa kannattaa pohtia, kenet saat kotiasi siivoamaan. Tutuksi tulevan, kenties vuosia viihtyvän luotettavan henkilön, vai alati vaihtuvan tuntemattoman tekijän? Hämmästyttävän edullinen siivoustarjous saattaa kieliä työntekijöille maksettavasta epäedullisesta palkasta ja näin ollen tekijöistä, joita menee ja tulee. Hurjimmissa tapauksissa et ehkä saa edes tietää, kuka kotonasi nimettömän aaveen lailla käy. Oman kodin avainta ei luovuteta keveällä mielellä. Pidä siis huolta, että vastaanottaja on luottamuksesi arvoinen.

Paras siivous hoituu ammattilaisen ottein – siksi Siivouspalvelu Loiste

Me Loisteella olemme panostaneet ammattitaitoon. Emme tyydy vain suorittamaan rutiinilla samaa kaavaa vaan koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme. Suosimme ympäristöystävällisiä, ihmisille ja eläimille turvallisia tuotteita. Haluamme asiakkaidemme oikeasti nauttivan entistä puhtaammasta kodista, jossa heidän on mukava huilata kiireisen arjen keskellä.

Pyrimme myös siihen, että työntekijöillemme on aina ilo saapua työmaalle. Uskomme, että työntekijöille maksamamme palkkaa kertoo arvostustuksestamme heitä kohtaan. Kun asiansa osaaville ammattilaisille maksetaan heidän tasoistansa palkkaa, heijastaa se kokonaisuudessaan tehtyyn työhön. Siksi Loisteen palveluksessa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin. Meillä on mahdollisuus tarjota koteihin pitkäaikainen ja luotettava siivoustyön ammattilainen.

Siivouksen hinta kertoo paitsi laadusta myös siitä, miten yritys arvostaa työntekijöitään.

Kotisiivous eroaa yritykseen tai julkisiin tiloihin tehdystä siivoustyöstä, sillä koti on meille kaikille oma, intiimi paikka. Me Siivouspalvelu Loistella kunnioitamme kotiasi yksityisenä tilana. Kun suljemme työn päätyttyä ulko-oven, elämäsi kaikkine yksityiskohtineen jää sen taakse. Pyrimme luomaan työntekijöidemme ja asiakkaidemme välille pitkäaikaisia, kestäviä suhteita. Saat kotiisi siivouspävinäsi saman, luotettavan ja tutun siivoojan. Mikäli muutoksia sairastapausten tai vastaavien vuoksi tulee, ilmoitamme siitä etukäteen.

Parasta sinulle ja perheellesi – tilaa kotisiivous Loisteelta!

Paras kotisiivous ei missään nimessä ole nykyisin vain harvoille ja valituille suunnattu ylellisyys. Se on tarkoitettu arkea helpottavaksi palveluksi ihan kaikille, kuten ruuhkavuosia eläville, työssä kiireisille, iäkkäille sekä lapsiperheille. Siivouspalvelun ostaminen ei ole merkki omasta saamattomuudesta, vaan se kertoo organisaatiokyvystä ja priorisoinnista. Vapaapäivät ovat lyhyitä eikä kukaan ihmettele sitä, jos noina ohikiitävinä hetkinä haluat keskittyä läheisiisi tai sinulle tärkeisiin asioihin, et parketin moppaamiseen. Stressitön ja kiireetön vapaa-aika on vaalimisen arvoista. Siivoustyön ulkoistaminen onkin erinomainen tapa helpottaa paitsi omaa arkea, myös tukea paikallista työllisyyttä ja kotimaisia palveluja.

Siivouspäivien tiheyden voit päättää itse. Jos siivoojalle ei ole tarvetta viikottain, voit valita, haluatko siivoajan saapuvan esimerkiksi joka toinen viikko tai vaikka kerran kuukaudessa. Siivouspalvelu Loisteen kautta voit ostaa myös erikoistöitä kuten ikkunanpesua suoritettavaksi siivoustyön yhteydessä esimerkiksi kerran vuodessa. Voit hankkia ikkunanpesun myös täysin yksittäisenä kertaostoksena. Työn voi ostaa, vaikka lahjaksi! Ota yhteyttä Siivouspalvelu Loisteeseen! Laskemme sinulle mielellämme tarjouksen, joka vastaa juuri sinun elämäsi ja kotisi tarpeita.

Tiedätkö, mitä ylläpitosiivous sisältää?

Mitä ylläpitosiivous sisältää?

Säännöllinen siivoaminen pitää kodin siistinä ja puhtaana. Tämä ei tarkoita sitä, että kotona tulisi koko ajan kulkea imurin tai pölyrätin kanssa ympäriinsä, vaan siivous suoritetaan tasaisin väliajoin ylläpitosiivouksena. Hyvin tehty ylläpitosiivous edesauttaa kodin puhtaana pysymistä aina seuraavaan siivouskertaan saakka. Tässä artikkelissa kerromme, mitä ylläpitosiivous sisältää meillä Loisteella.

Siivouspalvelu Loisteella on monipuolinen asiakaskunta, joille teemme ylläpitosiivousta säännöllisesti. Teemme ylläpitosiivouksia niin kodeissa, julkisissa tiloissa kuin eri yrityksissäkin. Kokemuksemme pohjalta voimme todeta, että olipa tilat millaiset tahansa, säännöllinen siivoaminen pitää huoneilman raikkaana sekä pinnat ja tasot pysyvät pidempään hyväkuntoisina. 

Säännöllinen ylläpitosiivous estää pinttymien syntymisen 

Ylläpitosiivous on paras tapa hoitaa kodin pintoja, sillä ylläpitosiivous voidaan aina suorittaa miedoilla pesuaineilla ja hankaamatta. Säännöllisesti pestyt pinnat hylkivät likaa tehokkaammin, mikä vähentää niiden likaantumista. Miedot pesuaineet eivät jätä pintaa tahmaiseksi, vaan pölyt lähtevät pinnoilta kevyesti pyyhkäisemällä.

Puhdas pinta niin huonekaluissa kuin seinissä tai ovien pielissä vähentää merkittävästi myös pölyn kiinnittymistä pintaan. Esimerkiksi keittiöissä tutut tahrat sekä rasvaiset pinnat imevät itseensä yllättävän runsaasti pölyä, mikä korostaa pintojen likaisuutta ja näyttää ikävältä. Säännöllisellä ylläpitosiivouksella niin keittiön kuin muidenkin huoneiden pinnat pysyvät puhtaina, ja näin ollen ne imevät huomattavasti vähemmän huonepölyä itseensä. Ylläpitosiivous tarkoittaa siis kokonaisuudessaan puhtaampaa kotia.

Mitä ylläpitosiivous sisältää?

Meillä Siivouspalvelu Loisteella asiakas voi itse valita, mitä tahtoo sisällyttää säännölliseen ylläpitosiivoukseen. Esimerkiksi lapsiperheissä ikkunoiden sisäpinnat ja kaikki peilit voidaan sisällyttää joka kertaiseen ylläpitosiivoukseen, sillä usein niistä löytyy paljon pieniä sormenjälkiä! Myös petivaatteiden vaihto tai kaappien järjestäminen tehdään sovitusti ylläpitosiivouksen yhteydessä. Mitä sinä haluaisit, mitä ylläpitosiivous sisältää?

Ylläpitosiivous keskittyy erityisesti arjessa helposti sotkeutuviin tiloihin, joten esimerkiksi keittiössä mikro, jääkaappi tai roskiskaappi kuuluvat automaattisesti siivottaviin kohteisiin. Kodin kokonaisvaltainen ylläpitosiivous kattaa pölyjen pyyhkimisen, lattian imuroinnin sekä pesun sekä kaikkien kosketuspintojen pyyhkimisen.  

Meillä ylläpitosiivous tarkoittaa kaiken kaikkiaan todella perusteellista siivousta, jonka avulla kodit tai yritystilat pysyvät hyvin kunnossa. Säännöllisesti tehty ylläpitosiivous vähentää työläämmän perussiivouksen tarvetta, sillä laaja-alaisuutensa ansiosta se pitää tilat siisteinä.

Ylläpitosiivous tuo helpotuksen arkeen

Ylläpitosiivous on helpoin tapa saavuttaa harmoninen tasapaino kotitöiden ja arjen keskellä. Useimmat asiakkaamme käyttävätkin meidän ylläpitosiivouspalveluamme säännöllisesti muutaman viikon välein. Perusteelliseen keskikokoisen omakotitalon ylläpitosiivoukseen tehokkailta ammattilaisiltamme kuluu noin 4–5 tuntia – ruhtinaallisen paljon aikaa, jonka sinä voit käyttää paljon mukavammin vaikkapa harrastusten parissa!

Kiireinen arki saa aivan uudenlaista hohdetta, kun ottaa ylläpitosiivouksen osaksi kodinhoitoa. Käymme asiakkaittemme kanssa yhdessä tarkoin läpi kodin siivoustarpeen, ongelmat sekä vahvuudet, jotta osaamme räätälöidä juuri oikeanlaista siivousapua arjen helpotukseksi. 

Tämän vuoksi työntekijä viihtyy meillä!

Iloiset, reippaat ja ahkerat työntekijät ovat meidän paras käyntikorttimme asiakkaillemme. Onneksemme olemme saaneet riveihimme todella mahtavia ja samanhenkisiä tyyppejä, joista olemme voineet luoda tiiviin ja tehokkaan työyhteisön, jolla pystymme vastaamaan vaativiinkin työhaasteisiin.

Pidämme huolen siitä, että työnteko on mukavaa ja antoisaa. Jokainen työntekijämme voi kokea itsensä tärkeäksi osaksi tätä työyhteisöä, jossa toimimme yksin sekä yhdessä. Toiset huomioon ottava ja kannustava työilmapiiri luo turvallisen yhteisön, jossa jokaisella on hyvä työskennellä.

Siksi pyrimme joustamaan jokaisen työntekijän kohdalla tasapuolisesti hänen erityistoiveittensa mukaan.

Työnteko on palkitsevinta silloin, kun se ei kuluta kenenkään voimavaroja liiaksi. Siksi pyrimme joustamaan jokaisen työntekijän kohdalla tasapuolisesti hänen erityistoiveittensa mukaan. Esimerkiksi työaikaa koskevat toiveet, työparin valitsemisen tai loma-aikojen suunnittelun toteutamme työntekijöittemme kanssa yhdessä.

Työnteko ei ole meillä yksin puurtamista

Työllistämme tällä hetkellä noin kymmenen siistijää kokoaikaisesti sekä muutamia osaaikaisesti. Emme käytä ollenkaan vuokratyöntekijöitä, vaan kaikki siistijämme ovat meillä palkkalistoilla. Myös kiireapulaiset tai kausityöntekijät ovat tuttuja sekä luotettavia entisiä työntekijöitämme, jotka ovat jääneet esimerkiksi perhe- tai opiskelusyistä pois kokoaikatyöstä.

Työntekijöiden vaihtuvuus on meillä vähäistä, mikä osaltaan kertoo siitä, että työnteko meillä Loisteella on mielekästä. Pitkät työsuhteet vahvistavat työmoraalia sekä luovat vahvaa yhteishenkeä, mikä heijastuu jokaisen työntekijän suorittamaan työhön. Yhteisöllisyys ja mukavat työkaverit ovat työpäivien ilo fyysisesti kuormittavassa päivässä.

Meille on tärkeää, että tunnemme työntekijämme hyvin ja he tuntevat meidät. Tämä pienentää kynnystä niin omien toiveiden esittämisessä kuin palautteenkin antamisessa. Avoin ja välitön ilmapiiri tuo helpotusta työssä ilmenevien haasteiden keskellä.

Välillä heitämme siivousliinat nurkkaan ja käymme rentoutumassa

Se, että tuntee itsensä osaksi työyhteisöä, on tärkeä osa jokaisen työviihtyvyyttä. Uusien työntekijöittemme tutustuttaminen työporukkaan tehdään aina mahdollisimman nopeasti, jotta he pääsevät mutkattomasti sisälle tiiviiseen työyhteisöön.

Tutusta työporukasta tulee ajan myötä myös rento kaveriporukka, jonka kanssa aikaa voi viettää ilman ikkunalastaa tai siivousliinaa.

Meidän yhdessäolomme ei aina liity pelkästään työntekoon. Tutusta työporukasta tulee ajan myötä myös rento kaveriporukka, jonka kanssa aikaa voi viettää ilman ikkunalastaa tai siivousliinaa. Järjestämme mahdollisimman paljon mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä koko työporukalle, jotta tutustumme toisiimme paremmin sekä voimme rentoutua töiden keskellä.

Yhteisten illanviettojen tai aktiivisten toimintapäivien järjestäminen on meille kaikille mukavaa, sillä rento yhdessäolo ja työasioista irrottautuminen tuo runsaasti voimia työarjen keskelle. Työntekijöittemme työssäjaksaminen ja hyvä työmotivaatio ovat meille ensisijaisen tärkeitä seikkoja.

Useita henkilöitä työllistävänä yrityksenä Siivouspalvelu Loiste on vastuussa paljosta. Siksi pyrimme tarjoamaan alan parhaimman työpaikan niin työkavereiden kuin työnantajienkin osalta. Meillä jokainen työntekijä on ainutlaatuinen ja arvokas! 

Asunnon muuttosiivous – vaivaton muutto opiskelijalle

Opiskelupaikkakunnalle muuttaminen on usein nuorelle elämänsä isoimpia mullistuksia. Onnistuneen muuton eteen on tehtävä paljon töitä – huolehdittavaa ja muistettavaa on paljon! Itsenäisen elämän kynnyksellä kotiin tilattu asunnon muuttosiivous on erinomainen apu lempeämpään ja stressittömämpään muuttamiseen.

Siivouspalvelu Loiste on mielellään tukemassa nuoren kivutonta ja helppoa muuttamista uuteen opiskelija-asuntoon. Me tiedämme sen, että valmiiksi siivottuun asuntoon on monin verroin helpompaa muuttaa, mitä likaiseen, toisten jäljiltä sottaiseen asuntoon. Meidän omat kokemuksemme ajavat toimintaamme siihen, että pyrimme tuottamaan laadukkainta ja miellyttävintä muuttosiivousapua jokaiseen elämäsi muuttoon!

Asunnon muuttosiivous on erinomainen lahja opiskelijalle

Opiskelijan budjetti on usein hyvinkin rajallinen; kaikki turha kuluttaminen on karsittava pois ja vähäiset varat käytetään tarkoin kohdennettuihin kuluihin. Tästä syystä opiskelijat eivät ole eri maksullisten kotitalouspalveluiden pääkuluttajia, vaan he pyrkivät tekemään itse sen, mitä pystyvät. Siivouspalveluiden käyttäjänä nuoret opiskelijat ovat harvassa juuri maksullisuuden takia.

Onneksi useita eri palveluita on mahdollista ostaa lahjakorttina opiskelijalle tai opiskelemaan lähtevälle. Meillä Siivouspalvelu Loisteella lahjakortin hankkiminen on tehty äärimmäisen helpoksi – sen voi tilata meidän verkkosivujemme kautta vaivattomasti ja nopeasti. Siivouslahjakortilla voi kattaa mukavasti asunnon muuttosiivouksesta aiheutuvat kulut, joihin opiskelijalla ei itsellään ehkä olisi varaa.

Asunnon muuttosiivous hoituu lahjakortin avulla mukavan vaivattomasti. Muuttopäivän koittaessa opiskelemaan lähtevällä odottaa perusteellisesti siivottu, puhdas asunto, johon muuttaminen on mukavaa ja helppoa. Muuttokuormaa purkaessa asunto alkaa rakentumaan vaivattomasti omaksi uudeksi kodiksi!

Muuttosiivous toimii myös asunnosta pois muuttaessa

Muuttaminen on usein stressaava ja aikaa vievä vaihe. Usein käy niin, että seikkaileminen kahden asunnon välillä käy aivan työstä. Molemmat asunnot vaativat mahdollisesti perusteellisen siivouksen sekä muuttokuorman siirtäminenkään ei aina suju suunnitelmien mukaan. Olipa muuttotilanne millainen tahansa, voi siivouksiin aina pyytää ammattilaisilta apua!

Asunnon muuttosiivous tehdään aina täysin tyhjään asuntoon, jolloin edellinen asukas on saanut omat tavaransa vietyä pois. Usein muuttoajat ajoittuvat kuukauden viimeisille tai ensimmäisille päiville, joten aikataulu voi jokaisella olla hieman tiukka. Siksi asunnon muuttosiivous kannattaa varata hyvissä ajoin, että pystyy itse muuttamaan suunnitellulla aikataululla. Myös vuodenajat vaikuttavat muuttosiivousten kysyntään jonkin verran. Syksy sekä osittain myös vuodenvaihteen aika ovat koulujen aloituksien myötä aktiivisia muuttoaikoja.

Asunnon muuttosiivous on mainio helpotus myös silloin, kun on muuttamassa asunnosta pois. Siivouspalvelu Loiste viimeistelee poismuuttosi lopullisesti seuraavia asukkaita varten ja voit olla varma siitä, että sinun sotkujasi ei tarvitse seuraavien asukkaiden katsella!