Skip to content

Teollisuussiivous pitää työpaikat,
hallit sekä varastot kunnossa

Teollisuussiivous edistää mukavasti työpaikalla viihtymistä mutta lisää huomattavasti myös työturvallisuutta. Siistissä ja turvallisessa ympäristössä työskenteleminen on tehokkaampaa ja täysipainoista. Siksi me Siivouspalvelu Loisteella tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista siivouspalvelua erilaisiin tuotantotiloihin, varastoihin, halleihin sekä varikoille.

Työpaikan tai harrastetilojen kunnossapidon ensiaskel on yleensä tilojen perussiivous. Teollisuuslaitokset sekä varastohallit voivat kätkeä suuren määrän likaa, pölyä sekä muuta jätettä, jotka heikentävät tilojen ilmanlaatua sekä työturvallisuutta. Meidän tehtävänämme on edistää turvallista ja siistiä työ- tai harrastepaikkaa teollisuussiivouksen avulla.

Teollisuussiivous tehdään tarpeen mukaan

Jokainen hallin tai teollisuustuotantotilan omistaja on huomannut, kuinka isot tilat vaativat paljon työtä. Kunnossapito on aikaa kuluttavaa ja usein työlästä. Monesti tilojen nurkkiin kertyy huomaamatta turhaa romua, roskaa ja pölyä. Nämä aiheuttavat merkittävää tulipaloriskiä sekä heikentävät ilmanlaatua. Jo pelkästään puupölylle on asetettu kansallisia työhygieenisiä raja-arvoja, joita työnantajan tulisi seurata pitääkseen työpaikan ilmanlaadun terveellisenä.

Säännöllisesti suoritettu teollisuussiivous on ensisijainen keino, hyvän ilmanvaihdon lisäksi, pitää tilojen ilmanlaatu hyvänä. Meidän käyttämämme tehokkaat keinot pölynpoistamiseen lattioilta sekä tasojen päältä vähentävät merkittävästi myös ilmassa leijuvaa pölyä.

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme pohjalta voimme luoda yhdessä asiakkaamme kanssa teollisuussiivoussuunnitelman, jonka avulla työ- ja harrastetilat pysyvät miellyttävän siisteinä tiloina. Teemme arviointikäynnit ilmaiseksi, aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Teollisuussiivouksen hinta määräytyy kohteen sekä tehtävien töiden mukaan.