Skip to content

Kotisiivous Oulu

Kotisiivous on suosituimpia siivouspalveluitamme. Kunnioitamme jokaista kotia kuin se olisi omamme ja siivoamme sen huolellisesti. Siksi voimmekin sanoa, että siivoamme kotisi kuin omamme.

Kotisiivous on osa monipuolista siivouspalvelua

Kotisiivous on kaikkialla voimakkaasti kasvava palvelun ala. Nykyään erityisesti kiireistä arkea viettävät lapsiperheet sekä ikäihmiset käyttävät kotisiivouspalvelua runsaasti. Kotisiivouksen kysyntään on vaikuttanut voimakkaasti uusi ajattelumalli, jossa omaa aikaa arvostetaan, eikä vapaa-aikaa tahdota kuluttaa enää siivoamalla.

Me Siivous Loisteessa tarjoamme monipuolista kotisiivousta Oulun ja Kempeleen alueella. Perinteisen perussiivouksen lisäksi teemme myös ikkunanpesut, muuttosiivoukset, allergiasiivoukset sekä erilaiset erikoissiivoukset. Ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat kotisiivouksia reippaalla ja taitavalla otteella. Siivoamme tehokkailla mutta ekologisilla pesuaineilla, jonka ansiosta siivouksemme on allergiaystävällistä.

Meille myös työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Siksi huolehdimme, että jokaisella työntekijällä on hyvät siivousvälineet aina työkohteen mukaan. Laadukkaat siivousvälineet sekä -aineet helpottavat siivoustyötä huomattavasti, mikä auttaakin työntekijää jaksamaan fyysisesti rasittavassa työssä.

Kiinnostuitko kotisiivouksesta? Lue lisää palveluistamme!

Allergiasiivous ja muuttosiivous keventävät muuttoa​

Allergiasiivous tarkoittaa eläinperäisen pölyn poistamista asunnosta. Esimerkiksi vuokra-asunnoissa tämä on suosittu siivous siinä vaiheessa, kun asukkaat vaihtuvat. 

Me suoritamme allergiasiivoukset aina Rainbow-puhdistusjärjestelmällä, jonka avulla allergiaa aiheuttavia hiukkasia ei jää huoneilmaan. Allergiasiivouksessa, kuten muissakin siivouksissa käytämme luonnonmukaisia pesuaineita, jotka eivät aiheuta allergiaoireita.

Allergiasiivous ja muuttosiivous helpottavat huomattavasti uuteen asuntoon asettumista. Entisten asukkaiden jäljiltä asunto siivotaan perinpohjaisesti katosta lattiaan, ikkunanpesua unohtamatta. Huolellisesti siivottuun asuntoon on mukava muuttaa, kun tietää sen olevan siisti ja puhdas.

Allergiasiivousta voidaan tehdä myös tavallisen kotisiivouksen yhteydessä. Etenkin voimakkaan siitepölykauden aikana siitepölyä kulkeutuu väistämättä myös sisätiloihin, joten perusteellisesta allergiasiivouksesta on hyötyä siitepölylle allergisoituneille.

Lahjaksi siisti koti

Kotisiivous on myös erinomainen lahja. Meiltä voit tilata esimerkiksi perusteellisen kotisiivouksen lahjaksi ystävälle. Lahjaksi saadut siivouspalvelut eivät taatusti jää käyttämättä, joten se on erinomainen tapa antaa niin sanottu aineeton lahja henkilölle, jolle lahjan hankkiminen on vaikeaa.

Etenkin siivouksen sesonkiaikoina, kuten joulun alla ja keväällä, moni ostaa perusteellisen siivouksen joko itselleen tai toiselle. Esimerkiksi itselle hankittu joulusiivous on erinomainen tapa päästä joulun tunnelmaan ilman, että väsyttää itseään siivoamisella.

Kotisiivous helpottaa arjessa

Koti on paikka, jossa viihdytään, rentoudutaan sekä eletään arjen parhaat hetket. Puhtaassa ja siistissä kodissa edellä mainitut asiat onnistuvat parhaiten. Kuitenkin usein arjen kiireiden keskellä siivoaminen tuntuu työläältä, eikä siihen meinaa löytyä tarpeeksi aikaa. Tarjoamamme monipuolinen kotisiivous on järkevä valita tukemaan arjessa jaksamista.

Kotisiivous voidaan räätälöidä juuri perheen ja kodin tarpeisiin sopivaksi. Joillekin riittää ikkunoiden pesu, kun taas toinen haluaa teettää säännöllisin väliajoin perussiivouksen koko taloon. Säännöllisen kotisiivouksen tarkoitus on ylläpitää kodin perussiisteyttä ja näin ollen helpottaa arkea. Kotisiivouksissa, kuten muissakin siivouksissa meiltä saa aina tutun siivoojan paikalle.

Siivouspalvelu Loisteen blogi

Raikas ja puhdas kylpyhuone ilahduttaa arjessa

Millä poistaa kalkki sekä saippuajäämät kylpyhuoneen pinnoilta?  Tarvitaanko kylpyhuoneen pesuun useita erilaisia, vahvoja aineita, vai pärjääkö siinä helposti kotoa jo löytyvillä peruspesuaineilla?
Lue lisää

Joulu lähestyy – onko kotisi joulusiivouksen tarpeessa?

Joulusiivous on monessa kotitaloudessa perinne – ja sitä se on ollut Suomessa jo kauan aikaa. Joulun pyhien aikaan kodin oloihin kiinnitetään erityishuomiota
Lue lisää
Loiste Siivouksen blogitekstin artikkelikuva, jossa Loisteen siistijä puhdistaa lattiaa. Blogi kertoo muuttosiivouspalvelun sisällöstä.

Muuttosiivous valmistelee niin uuden kuin vanhan kodin seuraaville asukkaille

Muuttosiivous on palvelu, jossa siivoamme ja valmistelemme joko kodin, josta henkilö on muuttamassa pois, tai uuden kodin, johon muutto tapahtuu. Muuttosiivouksen avulla
Lue lisää