Skip to content

Kotisiivous

Kotisiivous on suosituimpia siivouspalveluitamme. Kunnioitamme jokaista kotia kuin se olisi omamme ja siivoamme sen huolellisesti. Siksi voimmekin sanoa, että siivoamme kotisi kuin omamme.

Kotisiivous on osa monipuolista siivouspalvelua

Kotisiivous on kaikkialla voimakkaasti kasvava palvelun ala. Nykyään erityisesti kiireistä arkea viettävät lapsiperheet sekä ikäihmiset käyttävät kotisiivouspalvelua runsaasti. Kotisiivouksen kysyntään on vaikuttanut voimakkaasti uusi ajattelumalli, jossa omaa aikaa arvostetaan, eikä vapaa-aikaa tahdota kuluttaa enää siivoamalla.

Me Siivouspalvelu Loisteessa tarjoamme monipuolista kotisiivousta Oulun alueella. Perinteisen perussiivouksen lisäksi teemme myös ikkunanpesut, muuttosiivoukset, allergiasiivoukset sekä erilaiset erikoissiivoukset. Ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat kotisiivouksia reippaalla ja taitavalla otteella. Siivoamme tehokkailla mutta ekologisilla pesuaineilla, jonka ansiosta siivouksemme on allergiaystävällistä.

Meille myös työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Siksi huolehdimme, että jokaisella työntekijällä on hyvät siivousvälineet aina työkohteen mukaan. Laadukkaat siivousvälineet sekä -aineet helpottavat siivoustyötä huomattavasti, mikä auttaakin työntekijää jaksamaan fyysisesti rasittavassa työssä.

Kiinnostuitko kotisiivouksesta? Lue lisää palveluistamme!

Allergiasiivous ja muuttosiivous keventävät muuttoa​

Allergiasiivous tarkoittaa eläinperäisen pölyn poistamista asunnosta. Esimerkiksi vuokra-asunnoissa tämä on suosittu siivous siinä vaiheessa, kun asukkaat vaihtuvat. 

Me suoritamme allergiasiivoukset aina Rainbow-puhdistusjärjestelmällä, jonka avulla allergiaa aiheuttavia hiukkasia ei jää huoneilmaan. Allergiasiivouksessa, kuten muissakin siivouksissa käytämme luonnonmukaisia pesuaineita, jotka eivät aiheuta allergiaoireita.

Allergiasiivous ja muuttosiivous helpottavat huomattavasti uuteen asuntoon asettumista. Entisten asukkaiden jäljiltä asunto siivotaan perinpohjaisesti katosta lattiaan, ikkunanpesua unohtamatta. Huolellisesti siivottuun asuntoon on mukava muuttaa, kun tietää sen olevan siisti ja puhdas.

Allergiasiivousta voidaan tehdä myös tavallisen kotisiivouksen yhteydessä. Etenkin voimakkaan siitepölykauden aikana siitepölyä kulkeutuu väistämättä myös sisätiloihin, joten perusteellisesta allergiasiivouksesta on hyötyä siitepölylle allergisoituneille.

Lahjaksi siisti koti

Kotisiivous on myös erinomainen lahja. Meiltä voit tilata esimerkiksi perusteellisen kotisiivouksen lahjaksi ystävälle. Lahjaksi saadut siivouspalvelut eivät taatusti jää käyttämättä, joten se on erinomainen tapa antaa niin sanottu aineeton lahja henkilölle, jolle lahjan hankkiminen on vaikeaa.

Etenkin siivouksen sesonkiaikoina, kuten joulun alla ja keväällä, moni ostaa perusteellisen siivouksen joko itselleen tai toiselle. Esimerkiksi itselle hankittu joulusiivous on erinomainen tapa päästä joulun tunnelmaan ilman, että väsyttää itseään siivoamisella.

Kotisiivous helpottaa arjessa

Koti on paikka, jossa viihdytään, rentoudutaan sekä eletään arjen parhaat hetket. Puhtaassa ja siistissä kodissa edellä mainitut asiat onnistuvat parhaiten. Kuitenkin usein arjen kiireiden keskellä siivoaminen tuntuu työläältä, eikä siihen meinaa löytyä tarpeeksi aikaa. Tarjoamamme monipuolinen kotisiivous on järkevä valita tukemaan arjessa jaksamista.

Kotisiivous voidaan räätälöidä juuri perheen ja kodin tarpeisiin sopivaksi. Joillekin riittää ikkunoiden pesu, kun taas toinen haluaa teettää säännöllisin väliajoin perussiivouksen koko taloon. Säännöllisen kotisiivouksen tarkoitus on ylläpitää kodin perussiisteyttä ja näin ollen helpottaa arkea. Kotisiivouksissa, kuten muissakin siivouksissa meiltä saa aina tutun siivoojan paikalle.

Siivouspalvelu Loisteen blogi

Loiste-Siivouksen-siivooja-puhdistaa-lieden-pintoja-muuttosiivouksen-yhteydessä

Omakotitalon loppusiivous – helpotusta muuttopäivän kiireeseen

Uuteen taloon muuttaminen on jännittävää aikaa, etenkin jos talo on vasta valmistunut. Upouusi, rakentajien jäljiltä oleva koti on kuitenkin aina täynnä rakennuspölyä
Lue lisää
Havainnollistava kuva Loiste Siivouksen siivouspalveluista, joihin sisältyy myös syyssiivous.

Syyssiivous valmistelee kodin pimeneviin iltoihin

Kesän kääntyessä syksyyn on hyvä aika valmistella koti tulevaa varten perinpohjaisella syyssiivouksella! Puhtaassa kodissa on mukava kääriytyä sohvalle vilttiin ja nauttia pimenevistä
Lue lisää
Seuraa näitä Loiste Siivouksen vinkkejä, niin lopputuloksena on puhdas sauna.

Puhdas sauna, mahtavat löylyt – vinkkejä saunanpesuun

Sauna on ehdoton osa suomalaisuutta, niin arjen kuin juhlankin keskellä. Koska sauna on vaihtelevan kovassa käytössä ympäri vuoden, on sen siisteydestä tärkeää
Lue lisää