Skip to content

Toimitila- ja toimistosiivous
pitää työpaikat puhtaina

Toimistosiivous tarjoaa helpotusta sekä viihtyisyyttä toimitiloihin ja toimistoihin. Työpäivä on mukava aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä, jossa edellisenä päivänä levälleen jääneet toimistotarvikkeet on järjestelty ja pöytä pyyhitty. Työpäivä pääsee hyvin alkuun, kun tavarat ovat paikoillaan ja koko toimisto on siisti ja viihtyisä.

Siivouspalvelu Loisteessa meillä on runsaasti erilaisia toimistoja, toimitiloja sekä työpaikkoja asiakkaina, sillä työpaikan siisteys sekä viihtyisyys ovat arvoja, joita nykyään arvostetaan todella paljon. Toimitilat ovat usein myös yrityksen edustustiloja, joten niiden halutaan olevan siistit ja viihtyisät myös asiakkaiden silmissä.

Toimistosiivouksen tarve?

Jokainen toimitila tai toimisto on hiukan erilainen, joten myös siivoustarpeet vaihtelevat suuresti. Isot toimistot, joissa käyttäjiä on päivittäin paljon, kaipaavat toimistosiivousta yleensä useammin kuin pienet toimitilat tai toimistot. Yleensä toimistosiivouksen tarpeen määrittääkin tilojen käyttöaste sekä työntekijöiden oma panostus siisteyteen.

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa maksutonta toimitila- ja toimistosiivouskartoitusta, jossa käymme yksityiskohtaisesti läpi kunkin toimiston siivoustarpeet, aikataulut sekä räätälöimme miellyttävän siivouskokonaisuuden asiakkaalle. Meille on kertynyt paljon toimistosiivouskokemusta, jonka pohjalta osaamme räätälöidä nopeasti miellyttävän siivouspaketin kohteen mukaan. Yrityssiivous on suunnattu kaikenlaisille yrityksille.

Toimimme Oulun talousalueella ja asiakkaitamme ovat pienet, keskisuuret ja suuret toimistot, työtilat, kuntosalit, kodit sekä monet muut kohteet. Toimistosiivous Oulussa on ollut jatkuvassa kasvussa vanhojen asiakkaiden sekä uusien yritysten myötä. Siisteyttä sekä toimitilojen viihtyisyyttä pidetään tärkeänä osana miellyttävää työilmapiiriä.

Mitä toimistosiivous sisältää?

Toimistosiivous meiltä on tilojen kokonaisvaltaista puhtaanapitoa. Lähtökohtana toiminnallemme on asiakkaiden toiveiden täyttäminen sekä tyytyväisyys. Meidän kauttamme on mahdollista saada toimistosiivoukseen erikseen pyydettäessä myös erikoissiivoukset, muuttosiivoukset sekä ikkunanpesua. Toimistosiivouksen hinta määräytyy aina kohteen sekä tehtävien töiden mukaan.

Toimistosiivous meidän kauttamme tarkoittaa sitä, että lattiat, työtasot, saniteettitilat sekä toimistokeittiöt ovat puhtaat ja niitä on miellyttävä käyttää. Viihtyisyyden lisäämiseksi voimme asiakkaan toiveesta suorittaa kukkien kastelun, hedelmäkorien siistimisen tai vaikkapa varastotilojen järjestelemisen. Toimistosiivous toimii täyden palvelun periaatteella, joten suoritamme monenlaiset askareet hyvän siisteyden ja viihtyvyyden edistämiseksi.

Tarjoamme aina tutun siivoojan huolehtimaan toimistosiivouksesta. Ilmoitamme etukäteen, mikäli tuttu siivooja on estynyt tulemaan paikalle esimerkiksi sairastumisen vuoksi ja huolehdimme hänelle yhtä pätevän sijaisen suorittamaan sovitut työt.

Milloin toimistosiivous suoritetaan?

Me Siivouspalvelu Loisteella suoritamme toimistosiivoukset aina tarpeen mukaan. Yleisin käytäntö on se, että toimistot siivotaan säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran viikossa. Tietysti useamminkin voidaan siivota, mikäli tarvetta on. Erikoissiivouksien pyytämien kannattaa tehdä etukäteen, jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa siivoukseen.

Toimistosiivouksissa pyrimme aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä, mikäli siivoamme aktiiviseen toimistoaikaan. Meidän käyntiämme ei välttämättä muuten toimistossa huomata, paitsi että jätämme jälkeemme puhtaan ja viihtyisän toimiston.

Viisi syytä tilata toimistosiivous Siivouspalvelu Loisteelta

Siistissä toimistossa on mukava aloittaa työpäivä. Sinne on myös helppo kutsua asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja kollegoita. Puhdas työtila on olennainen osa työpaikan viihtyvyyttä. Siivous on onnistunutta silloin, kun työntekijöiden ei itse tarvitse ajatella sitä lainkaan. Kun toimistosi ovi avautuu kutsuvaan ja siistiin huoneeseen, töihin on helppo tarttua selkein mielin. Esittelemme viisi parasta syytä tilata yrityksesi toimistosiivous Siivouspalvelu Loisteelta:

Lue lisää