Skip to content

Yrityssiivous makuusi Siivouspalvelu Loisteelta

Yrityssiivous on monipuolinen siivouspalvelu, joka on kohdennettu erilaisten työ- ja julkistilojen siivoamiseen. Yrityssiivouksen tarkoitus on pitää työpaikat sekä erilaiset työmaat puhtaina ja turvallisina. Etenkin rakennus- ja remonttikohteiden siivoaminen on ensisijaisen tärkeä osa työturvallisuutta. Siistissä työympäristössä työntekijöiden on helpompi ja miellyttävämpi työskennellä.

Meidän kauttamme saat huolellista yrityssiivousta niin toimistoihin, kuin myös erilaisille työmaille sekä julkisiin tiloihin. Säännöllisellä siivouksella varmistamme, että työpaikat pysyvät siisteinä ja miellyttävinä. Toimistosiivous onkin kasvattanut suosiotaan, sillä työntekijät arvostavat puhdasta ja viihtyisää työympäristöä.

Yrityssiivous pitää toimistot ja julkiset tilat siisteinä

Siisti työympäristö on avainasemassa työpaikan viihtyisyydessä. Julkiset tilat kuten myös toimistot likaantuvat etenkin lattiapinnoiltaan herkästi. Kenkien mukana kulkeutuu usein suuri määrä hiekkaa, roskia sekä pölyä sisätiloihin. Lattiapinnat näyttävät likaisilta sitä nopeampaa mitä enemmän päivän aikana on kulkijoita.

Meiltä löytyy tehokkaat konstit lattiapintojen puhdistukseen ja kunnossapitoon. Huolellinen pesu sekä lattianvahaus pidentävät huomattavasti lattiapinnan käyttöikää sekä tietysti tekevät siitä miellyttävämmän näköisen. Lattianvahaus edistää myös lattian puhtaana pysymistä ja tekee sen helppohoitoiseksi.

Yrityssiivous on usein ylläpitosiivousta, mutta teemme asiakkaan toiveesta myös ikkunanpesua sekä muuta monipuolista erikoissiivousta. Toimistotiloihin ja yrityksiin voidaan valita myös allergiasiivous tai muuttosiivous, joiden tarkoituksena on edistää työpaikan sisäilman puhtautta.

Yrityssiivous voidaan räätälöidä aina kunkin kohteen mukaan. Yrityssiivous suoritetaan mieluiten aina siten, että siitä on tiloja käyttävälle mahdollisimman vähän vaivaa. Pyrimme järjestämään siivousaikataulun niin, että siivous voidaan suorittaa toimiston käyttöaikojen ulkopuolella.

Siivoamme myös remontti- ja rakennuskohteet

Rakennussiivous poikkeaa huomattavasti tavallisista kotisiivouksista. Keskeneräiset työmaat sekä jo valmistuneet kohteet on ensiarvoisen tärkeää pitää mahdollisimman siistinä. Rakennusjätteet sekä voimakas rakennuspöly saattavat aiheuttaa vaaratilanteita työmaalla. Säännöllisesti tehty, huolellinen rakennussiivous vähentää merkittävästi rakennuspölyn määrää kohteen valmistuttua.

Me siivoamme pitkällä kokemuksella erilaiset rakennussiivoukset luotettavasti ja joustavasti. Ymmärrämme sen, että työmaiden aikataulut saattavat ovat tiukkoja ja siivous tulee suorittaa usein tiukallakin aikataululla. Meiltä löytyy tehokkaat siivousvälineet sekä oikeanlainen siivoustapa hankalankin rakennuspölyn poistamiseen.

Loppusiivous on valmistuneille rakennus- tai remonttityömaille suunnattu tarkka siivous, jonka tilaajana on usein rakennusliike. Loppusiivouksessa kiinnitetään erityishuomio rakennusjätteiden sekä rakennuspölyn huolelliseen poistoon. Loppusiivous suoritetaan aina ennen luovutusta, jolloin asiakas saa rakennusliikkeeltä hyvin siivotun kohteen.

Yrityssiivousten lisäksi suoritamme täydellisellä tyytyväisyystakuulla erikoissiivoukset, allergiasiivoukset, muuttosiivoukset sekä kotisiivoukset. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa meillä sitä, että mikäli et jostakin syystä ole tyytyväinen työmme jälkeen, käymme siivoamassa kohteen uudestaan ilmaiseksi. Tilaa siis täyden palvelun yrityssiivous Loisteelta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva siivouspalvelu!