Asunnon muuttosiivous – vaivaton muutto opiskelijalle

Opiskelupaikkakunnalle muuttaminen on usein nuorelle elämänsä isoimpia mullistuksia. Onnistuneen muuton eteen on tehtävä paljon töitä – huolehdittavaa ja muistettavaa on paljon! Itsenäisen elämän kynnyksellä kotiin tilattu asunnon muuttosiivous on erinomainen apu lempeämpään ja stressittömämpään muuttamiseen.

Siivouspalvelu Loiste on mielellään tukemassa nuoren kivutonta ja helppoa muuttamista uuteen opiskelija-asuntoon. Me tiedämme sen, että valmiiksi siivottuun asuntoon on monin verroin helpompaa muuttaa, mitä likaiseen, toisten jäljiltä sottaiseen asuntoon. Meidän omat kokemuksemme ajavat toimintaamme siihen, että pyrimme tuottamaan laadukkainta ja miellyttävintä muuttosiivousapua jokaiseen elämäsi muuttoon!

Asunnon muuttosiivous on erinomainen lahja opiskelijalle

Opiskelijan budjetti on usein hyvinkin rajallinen; kaikki turha kuluttaminen on karsittava pois ja vähäiset varat käytetään tarkoin kohdennettuihin kuluihin. Tästä syystä opiskelijat eivät ole eri maksullisten kotitalouspalveluiden pääkuluttajia, vaan he pyrkivät tekemään itse sen, mitä pystyvät. Siivouspalveluiden käyttäjänä nuoret opiskelijat ovat harvassa juuri maksullisuuden takia.

Onneksi useita eri palveluita on mahdollista ostaa lahjakorttina opiskelijalle tai opiskelemaan lähtevälle. Meillä Siivouspalvelu Loisteella lahjakortin hankkiminen on tehty äärimmäisen helpoksi – sen voi tilata meidän verkkosivujemme kautta vaivattomasti ja nopeasti. Siivouslahjakortilla voi kattaa mukavasti asunnon muuttosiivouksesta aiheutuvat kulut, joihin opiskelijalla ei itsellään ehkä olisi varaa.

Asunnon muuttosiivous hoituu lahjakortin avulla mukavan vaivattomasti. Muuttopäivän koittaessa opiskelemaan lähtevällä odottaa perusteellisesti siivottu, puhdas asunto, johon muuttaminen on mukavaa ja helppoa. Muuttokuormaa purkaessa asunto alkaa rakentumaan vaivattomasti omaksi uudeksi kodiksi!

Muuttosiivous toimii myös asunnosta pois muuttaessa

Muuttaminen on usein stressaava ja aikaa vievä vaihe. Usein käy niin, että seikkaileminen kahden asunnon välillä käy aivan työstä. Molemmat asunnot vaativat mahdollisesti perusteellisen siivouksen sekä muuttokuorman siirtäminenkään ei aina suju suunnitelmien mukaan. Olipa muuttotilanne millainen tahansa, voi siivouksiin aina pyytää ammattilaisilta apua!

Asunnon muuttosiivous tehdään aina täysin tyhjään asuntoon, jolloin edellinen asukas on saanut omat tavaransa vietyä pois. Usein muuttoajat ajoittuvat kuukauden viimeisille tai ensimmäisille päiville, joten aikataulu voi jokaisella olla hieman tiukka. Siksi asunnon muuttosiivous kannattaa varata hyvissä ajoin, että pystyy itse muuttamaan suunnitellulla aikataululla. Myös vuodenajat vaikuttavat muuttosiivousten kysyntään jonkin verran. Syksy sekä osittain myös vuodenvaihteen aika ovat koulujen aloituksien myötä aktiivisia muuttoaikoja.

Asunnon muuttosiivous on mainio helpotus myös silloin, kun on muuttamassa asunnosta pois. Siivouspalvelu Loiste viimeistelee poismuuttosi lopullisesti seuraavia asukkaita varten ja voit olla varma siitä, että sinun sotkujasi ei tarvitse seuraavien asukkaiden katsella!

Lisää aiheesta