Lattianvahaus – uusi hohde lattialle

Lattianvahaus pidentää lattiapinnan käyttöikää, sillä sen avulla kulutuspinta voidaan uusia säännöllisesti. Lattiavaha antaa kauniin ja kestävän pinnan, joka suojaa lattiamateriaalia kulumiselta. Se tarjoaa nopeaa ja helppoa lattioiden puhtaanapitoa, sillä ehjään vahapintaan lika, pöly tai bakteerit eivät pääse pinttymään kiinni.

Kovimmalle kulutukselle altistuvat lattiat löytyvät usein joko julkisista rakennuksista tai yritysten tai yhdistyksien toimitiloista. Lattian kuluminen on verrannollinen suoraan päivittäisten kävijöiden määrään – ja lattian kuluminen on ehdottomasti nopeampaa tiloissa, joissa kuljetaan kengät jaloissa. Pienikin hiekkamäärä lattian ja kengän välissä saa hetkessä kulutettua lattian pinnan kuluneen näköiseksi.

Lattiavahalla saa lähes näkymättömän suojan lattian ja kengän väliin. Se estää hiekan, pölyn sekä roskien pääsyn vahingoittamaan lattian pintamateriaalia. Pienellä teolla on iso vaikutus lattian pitkäikäisyyteen!

Lattianvahaus sopii niin uudelle kuin vanhallekin lattialle

Uusi lattiapinta kannattaa suojata lattiavahalla jo heti ennen käyttöönottoa. Lattiavaha tekee kestävän suojan pintamateriaaliin, joten lattia säilyy vahan alla erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen. Tarpeeksi usein tehty lattianvahaus pitää lattianpinnan aina helppohoitoisena ja siistin näköisenä.  Vahan alla oleva pintamateriaali ei kulu käytössä juuri laisinkaan, jos verrataan vahaamattomaan lattiapintaan.

Vaha tasoittaa ja silottaa kuluneen ja naarmuuntuneenkin lattiapinnan usein jopa uuden veroiseksi.

Helppohoitoisen ja siistin lattiapinnan voi saada myös jo vanhempaan, kuluneeseen lattiaan, sillä lattianvahauksen voi tehdä myös vanhalle lattiamateriaalille. Vaha tasoittaa ja silottaa kuluneen ja naarmuuntuneenkin lattiapinnan usein jopa uuden veroiseksi. Kuluneenkin lattian ilme raikastuu huolellisen lattiavahauksen ansiosta.

Siivouspalvelu Loisteelta saat loistetta lattiapintoihin

Siistit ja hyvin hoidetut lattiapinnat ovat iso osa tilojen yleisilmettä. Säännöllisesti suoritettu lattianvahaus mahdollistaa sen, että yleiset tilat näyttävät aina raikkailta ja hyvin hoidetuilta. Olemme Siivouspalvelu Loisteella panostaneet laadukkaaseen lattianvahaukseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kauniit ja kestävät lattiapinnat puhtauden lisäksi.

Lattiavahaus aloitetaan aina huolellisella vahanpoistopesulla, mikä poistaa mahdollisen vanhan lattiavahan sekä pesee lattiapinnan perusteellisesti. Me pesemme lattiat aina ennen vahausta tehokkaalla yhdistelmäkoneella vahanpoistoainetta käyttäen. Vahanpoistoaine valitaan aina lattian pintamateriaalin mukaan, jotta sen vaikutus on tehokkain. Lattiapinta harjataan vahanpoistoaineen vaikuttaessa ja aine imuroidaan sekä huuhdellaan pois. Tämä työvaihe takaa sen, että vahattava pinta on puhdas ja kuiva ennen uutta vahaamista.

Puhdistetulle lattiapinnalle levitettävä vaha valitaan lattian pintamateriaalin mukaan. Yleisimpien lattiavahojen kiiltoasteita on kolme; matta eli himmeäpintainen, puolikiiltävä sekä täyskiiltävä. Jokaisella vahatyypillä voidaan saada siisti ja helppohoitoinen lattiapinta, joka kestää niin katseita kuin kovaa kulutustakin.

Loistava lattiapinta syntyy Siivouspalvelu Loisteen lattiavahauksen ansiosta!

Lisää aiheesta