”Loiste Siivous on luottamusta herättävä firma.”

”Arvostan tosi paljon sitä palvelua, mitä Loiste tarjoaa. Minusta on erityisen mukava tulla aamulla toimistolle töihin, kun siellä on käyty siivoamassa.”

Näin kertoo kokemuksistaan Ulla Paukkunen Seoptimilta. Seoptimi on markkinointitoimisto, jonka toimitilat sijaitsevat Oulussa. Paukkunen huolehtii yrityksen asiakkuuksista ja vastaa projektien vetämisestä ja koordinoinnista. 

”Minusta yritysten toiminta perustuu pohjimmiltaan viestinnälle. Siksi kieli, tekstit ja sisällöntuotanto ovat tosi tärkeitä asioita yrityksille. Niistä löydän merkityksen omalle työllenikin.”

Seoptimi muutti puoli vuotta sitten Oulun keskustaan Pakkahuoneenkadulle. Aiemmin he olivat alivuokralaisena toisen yrityksen tiloissa. 

”Kun muutimme omaan toimistoon, ajattelimme aluksi, että voimme huolehtia itse siivouksesta muun työn ohessa. Aika pian kuitenkin huomasimme, että se vie yllättävästi aikaa muulta työltä.”

Siivouksen ulkoistaminen oli kannattava ratkaisu

Viihtyisällä toimistolla on iso merkitys yrityksen toiminnalle. Siistit ja viihtyisät toimitilat lisäävät työntekijöiden töissä viihtymistä, mutta on tärkeää myös asiakastapaamisten kannalta. 

”Aloimme miettiä, miten meidän on taloudellisesti järkevää hoitaa siivous omassa toimistossamme. Käytämmekö omaa työaikaamme siihen vai otammeko siivoojan? Tulimme siihen tulokseen, että on järkevää ulkoistaa siivous muille. Olemme olleet tyytyväisiä tähän ratkaisuun.”

”Loiste on luottamusta herättävä firma, joten olemme uskaltaneet antaa heille oman avaimen käyttöön.”

Loiste Siivous on huolehtinut Seoptimin toimiston perussiivouksesta nyt noin puoli vuotta. Paukkunen sanoo, että on ollut helpottavaa tietää, että siivousalan ammattilainen tulee ja huolehtii siivouksen hyvin.

”Toimistomme siivotaan kahden viikon välein. Viime aikoina kun olemme olleet paljon etätöissä, tämä siivousväli on riittänyt. Nyt kun alamme taas tehdä töitä toimistolla päivittäin, katsomme, tarvitseeko siivousväliä tihentää.”

Asiakastyytyväisyys on tärkeä osa palvelua

Seoptimi on teettänyt Loiste Siivoukselle oman avaimen, jotta siivous voisi sujua mahdollisimman jouhevasti. Nyt siivooja pääsee toimistolle, vaikka siellä ei sillä hetkellä olisi ketään töissä. 

”Loiste on luottamusta herättävä firma, joten olemme uskaltaneet antaa heille oman avaimen käyttöön. He etsivät siivoukselle ajan siten, ettei siivous häiritse meidän työtämme. Tämä on ollut meille hirveän vaivaton käytäntö.”

Paukkunen kertoo arvostavansa niitä periaatteita, joilla Loiste Siivous tekee työtä. Käytössä olevat pesuaineen ja siivousvälineet on esimerkiksi valikoitu niin, että ne ovat luonnonmukaisia ja eettisiä. Ekologiset arvot on otettu huomioon. 

”Nyt kun olen oppinut tuntemaan Loisteen vetäjiä, ymmärrän myös, miten tärkeää heille on asiakastyytyväisyys. He pyrkivät aina parantamaan toimintaansa niin, että heidän palvelunsa sopisi asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.”

Lisää aiheesta