Muuttosiivous valmistelee niin uuden kuin vanhan kodin seuraaville asukkaille

Loiste Siivouksen blogitekstin artikkelikuva, jossa Loisteen siistijä puhdistaa lattiaa. Blogi kertoo muuttosiivouspalvelun sisällöstä.

Muuttosiivous on palvelu, jossa siivoamme ja valmistelemme joko kodin, josta henkilö on muuttamassa pois, tai uuden kodin, johon muutto tapahtuu. Muuttosiivouksen avulla voi helpottaa muuttopäivän kiirettä: edellisen asukkaan pölyt saadaan siivottua pois seuraavan asiakkaan tieltä. Näin esimerkiksi uuteen kotiin voi kantaa tavarat ja huonekalut suoraan sisään, ja vastaavasti vanhaa kotia ei tarvitse enää palata itse siivoamaan muuttokuorman siirtämisen jälkeen.

Kaikki kodit ovat erilaisia, mutta muuttosiivous voidaan toteuttaa yhtä lailla niin suurempiin omakotitaloihin kuin pieniin asuntoihinkin Oulussa. Muuttosiivouksen sisältö mukautuu siis kuhunkin kohteeseen, mutta lähtökohtaisesti seuraavat asiat:

  • lattioiden perusteellinen pesu ja tarvittaessa niiden hoitokäsittely
  • parvekkeen siivous
  • kylpyhuoneen sekä saunan kaikkien pintojen pesu
  • wc-tilojen pesu sekä desinfiointi – mukaan lukien lattiakaivojen siivous
  • keittiön sekä kodinkoneiden siivous
  • ikkunoiden sisäpintojen pesu

Mikäli kohteessa on tämän lisäksi joitakin erikseen huomioon otettavia piirteitä, kannattaa niistä keskustella kanssamme tarkemmin muuttosiivousta tilatessa.

Allergiamuuttosiivous takaa täyden puhtauden

Allergiat ja yliherkkyydet vaikuttavat monen elämään ja vaativat erityishuomiota kotioloissa. Tämä voidaan asiakkaan pyynnöstä ottaa huomioon myös muuttosiivouksessa, jolloin pinnat ja ympäristöt siivotaan allergiasiivouksen mittarit täyttävällä tarkkuudella.

Allergiamuuttosiivouksessa koti puhdistetaan perusteellisesti. Koko asunto tai omakotitalo käydään läpi HEPA-suodattimella varustetulla imurilla tai vesi-imurilla. Niin sanottu ”normaali” imuri ei sovellu allergiamuuttosiivoukseen, sillä osa imureista päästää hiukkasia takaisin huoneilmaan. HEPA-suodatin on korkean erotusasteen ilmansuodatin, joka suodattaa jopa 99 % pölynimurin poistoilman haitallisista hiukkasista. HEPA-suodattimella varustettu imuri puhdistaa siis päällä ollessaan huoneilmaa koko ajan. Imurilla käydään ensin läpi kaikki asunnon pinnat: katot, seinät, kalusteet ja lattiat. Tämän jälkeen kaikki pinnat käydään vielä uudestaan lävitse puhtailla mikrokuitupyyhkeillä tai kertakäyttöliinoilla.

Imuroinnin lisäksi allergiasiivoukseen sisältyy pesuhuoneen, saunan ja wc-tilojen perusteellinen pesu. Ikkunoiden sisäpinnat puhdistetaan ja tarvittaessa voidaan suorittaa ikkunoiden pesu kokonaisuudessaan. Keittiössä uuni, jääkaappi ja pakastin puhdistetaan sisältä ja ulkoa – myös niiden takaa. Samaten asunnon lämpöpattereiden taustat puhdistetaan. Loisteen allergiamuuttosiivouksen jäljiltä uuteen kotiin voi siis muuttaa huoletta, tietäen, että se on puhdistettu läpikotaisin ja riittävällä tarkkuudella allergioiden ja yliherkkyyksien kannalta!

Onko muutto tiedossa? Tilaa Loisteen muuttosiivous!

Mikäli olet lähiaikoina muuttamassa uuteen kotiin, oletko harkinnut tilaavasi ammattilaisen tekemään muuttosiivouksen? Uuteen kotiin asettuminen on ihanaa, kun sen tietää olevan puhdas. Vanhan kodin suhteen taas saa mielenrauhan, sillä ammattilaisen toteuttama muuttosiivous täyttää aina taatusti vuokranantajan edellyttämän tason.

Jos olet kiinnostunut muuttosiivouspalvelusta, ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi tarkemmin!

Lisää aiheesta