Aina puhdas kylpyhuone – nanopinnoitus tekee siivouksesta helppoa

Kylpyhuoneen siivous

Maailmalla vuosia käytetty nanopinnoitus on vihdoin saapunut myös Suomeen. Nanopinnoitteen ansiosta kodin kovalla käytöllä olevat alueet – kuten kylpyhuoneet, pesualtaat, peilit ja lasit –muuttuvat likaa hylkiviksi ja äärimmäisen helposti puhdistettaviksi. Ekologinen ja turvallinen nanopinnoitus ei vahingoita pohjamateriaalia eikä jätä jälkeensä sameaa kalvoa. Hengittävänä se ei myöskään anna kosteuden muhia, vaan päinvastoin vähentää lian ja bakteerien määrää kosteissa tiloissa.

Nanopinnoite sopii mihin tahansa kotiin, yritystiloihin tai teollisuuteen. Sen käyttökohteita on lukemattomia! Mutta mitä hyötyä siitä tavalliselle kuluttajalle on? Tässä muutama syy pyytää Siivouspalvelu Loisteelta tarjous kodin kylpyhuoneen nanopinnoitukseen:

Nanopinnoitus takaa kirkkaan pinnan laatoille, saumoille ja WC-kalusteille

Sano hyvästit hiuslakan jättämille jäljille tai hammastahnan tahrimille peilipinnoille. Nanopinnoitus ei anna lian kiinnittyä alustaansa, vaan sitkeinkin kosmetiikka pyyhkiytyy pois hetkessä. Paitsi peilipinnalle, nanopinnoite tekee ihmeitä myös pesualtaalle, WC-istuimelle ja suihkuseinälle. Laattojen tai kaakeleiden saumanvälien hankaaminen puhtaaksi on tylsintä puuhaa, mitä kuvitella saattaa – nanopinnoite tekee onneksi tuostakin työstä historiaa. Edes veden aiheuttamat kalkkitahrat eivät enää jätä ikävän vaaleita läikkiä saumanväleihin tai suihkuseinän kirkkaaseen lasipintaan.

Nanopinnoitteen ansiosta raivostuttava jynssääminen sekä luontoa kuormittavat raskaat kemikaalit voi unohtaa kokonaan. Tahrat pyyhkiytyvät pois veden ja saippuan miedolla sekoituksella. Lisää vinkkejä kylpyhuoneen siivoukseen esittelevät myös Martat.

Remontin tarve vähenee – bakteeripesiä ei muodostu saumoihin tai nurkkiin

Paras hetki asentaa nanopinnoite on heti rakentamisen tai remontin jälkeen – nanopinnoitteen ansiosta vastaremontoitu ilme säilyy vuosia! Jos kylppäriremontista on jo aikaa, ei hätää. Siivouspalvelu Loisteen suorittaman perusteellisen puhdistuksen jälkeen nanopinnoite voidaan asentaa myös vanhoihin kohteisiin.

Uuden ilmeen ansiosta mahdollista tulevaa remonttia voi lykätä tulevaisuuteen: nanopinnoite antaa kylpyhuoneellesi reilusti lisää vuosia. Kun lika ei pääse pinttymään nurkkiin tai saumojen väliin, se vähentää bakteerien määrää ja jopa homeen muodostumista.

Siivouspäivä on viikon paras päivä

Nanopinnoite muodostaa asennettavaan alustaansa ohuen kalvon. Kalvo hengittää, mutta sulkee lian, rasvan ja epäpuhtaudet ulkopuolelle. Tahrat eivät pääse pinttymään, vaan jäävät pintaan, josta ne on helppo pyyhkäistä pois. Siksi nanopinnoitettu pinta on niin helppo puhdistaa! Kun siivoamiseen käytettävä aika vähenee, voi mielenkiintonsa suunnata johonkin muuhun. Tästä lähtien siivouspäivä on viikon paras päivä!

Nanopinnoitus säilyy hyvänä jopa vuosia ja tarvittaessa se voidaan uusia lukemattomia kertoja. Asennus ei vaadi asukkailta mitään toimenpiteitä. Siivouspalvelu Loiste hoitaa kaiken puolestasi. Kylpyhuone on kosketuskuiva tunnissa ja käyttöönottovalmis vuorokaudessa.

Haaveiletko kylpyhuoneesta, joka olisi aina siistissä kunnossa pikkuisen vähemmällä vaivalla? Nanopinnoitus tekee sen! Ota yhteyttä Siivouspalvelu Loisteeseen ja pyydä tarjous!

Lisää aiheesta