Lomalla perusteellinen toimistosiivous – Oulu vaihtaa vapaalle!

Perusteellinen toimistosiivous kannattaa teettää silloin, kun työntekijät lomailevat.

Kesäkausi on yritysmaailmassa hiljaista aikaa. Silloin onkin sopiva sauma tehdä kaikki se, mille muulloin ei koskaan ole aikaa ja tilata esimerkiksi toimistosiivous Oulusta. Ikkunanpesut, lattian vahaukset ja muut järeämmät siivousoperaatiot on järkevää ajoittaa verkkaiseen loma-aikaan. Nyt voisikin olla aika tehdä toimistosiivous, nimittäin virkistävän loman jälkeen onkin ilo aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä!

Juhannuksen jälkeen yritysmaailma hiljenee kuin yhteisestä sopimuksesta. Kaikki kynnelle kykenevät pakenevat toimistojen hektistä arkea kesämökeille, lomakohteisiin tai terasseille. Samalla vapautuu aikaa kaikkeen siihen, mille tavallisesti työpaikalla ei ole ollut mahdollisuutta. Lomakausi on potentiaalinen ajankohta puunata toimiston nurkat perusteellisesti. Siivouspalvelu Loiste suorittaa kesäisen perussiivouksen ripeästi, huolellisella ammattitaidolla. Kun hakusessa on toimistosiivous Oulu, on vastaus Loiste! Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, mitkä toimenpiteet olisivat juuri tänä suvena ajankohtaisia

Nurkat puhtaaksi – toimistosiivous Oulu ja lähialueet

Tavallisen toimistojen ylläpitosiivouksen lisäksi Loisteelta saat suuremman mittakaavan perusiivouksen, joka käsittää astetta perusteellisemman puhdistuksen ja esimerkiksi kaappien, hyllyjen, varastotilojen tai ikkunoiden pesun, lattian vahauksen tai vaikka desinfiointisiivouksen. Desinfiointisiivous on erinomainen tapa ehkäistä pöpöjen ja bakteerien leviämistä pinnoilta ihmisiin. Tautiaikoina se on lähes välttämätön keino huolehtia työntekijöiden tai asiakkaiden terveydestä.

Ikkunanpesu toimistoon antaa kirkkaammat näkymät

Talven jäljiltä toimiston ikkunoihin on kertynyt uskomattomat määrät likaa, ilmansaasteen jäämiä ja sadepisaroiden laikuttamia täpliä. Ikkunoiden pesu kirkastaa näkymän ja päästää valon selvästi paremmin sisään. Ikkunanpesu ei ole vain kosmeettista, sillä se ehkäisee myös ikkunaremontin tarvetta, kun mikrobit eivät pääse karmien nurkkaan pesiytymään. Puhtaat ikkunat liittyvät myös olennaisesti yrityksen julkiseen imagoon – yleissiisteys antaa asiakkaalle paljon miellyttävän vaikutelman kuin likainen tai nuhruinen ilme.

Vanhakin pinta nuortuu lattian vahauksella

Kaikista pinnoista kovinta kohtelua saa lattia. Jokainen tilaan astuva kuluttaa omalta osaltaan lattian pintaa kengissä kulkeutuvalla hiekalla, lialla, kosteudella ja soralla. Naarmuinen ja kulunutkin lattia kirkastuu lähes uuden näköiseksi tehokkaalla lattian vahauksella. Vahaus antaa pinnalle suojaavan kalvon, jonka ansiosta siivous on helpompaa ja näppärämpää jatkossakin, kun lika ei pääse pinttymään kiinni alustaansa. Säännöllinen vahaus pitää pinnan paitsi siistinä myös lykkää lattiaremontin tarvetta.

Toimistosiivous Oulusta tarjoaa myös erikoissiivoukset

Remontin jäljiltä toimistoon kertyy rakennuspölyä, joka takertuu ikävällä tavalla kaikkiin mahdollisiin koloihin ja piilopaikkoihin. Siksi remonttisiivoukseen on varustauduttava aivan erityisellä valmiudella. Muuton tullessa ajankohtaiseksi sekä vanha että uusi tila tarvitsee perusteellisen kuurauksen, johon harvoilla työpaikoilla on muuttohässäkässä mitenkään aikaa. Nämä sekä kaikki kuviteltavissa olevat siivoukset toimistorakennuksesi seinien sisällä suorittaa Siivouspalvelu Loiste. Ota yhteyttä Loisteeseen niin saat nauttia lomasi rennosti, huolia vailla. Ja kun palaat takaisin sorvin ääreen, voit avata ovesi puhtautta hohtavaan toimistoosi.

Lisää aiheesta