Nanopinnoitus pitää arvokiinteistön pinnat kunnossa

Akolan kartanon siivousurakka

Teemu Kurkela: ”Helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”

Iin Haminassa sijaitseva Akolan kartano heijastuu kauniisti ohitse virtaavan joen pintaan. Mansardikattoinen, myöhäiskustavilaista tyyliä edustava kartano on hallinnut maisemaa jo vuodesta 1790. Maailma ja elämänmeno ovat muuttuneet merkittävällä tavalla Akolan kartanon ympärillä vuosien kuluessa, mutta historiallisesti arvokas kiinteistö on säilynyt lähes muuttumattomana meidän päiviimme saakka.

Akolan kartanon nykyinen omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut kartanon niin ulko- kuin sisätiloissakin mittavan kunnostustyön. Nyt kartano elää uutta aikakautta entistä upeampana kokonaisuutena ja on valmis palvelemaan asiakkaita niin vuokra- kuin majoitustiloina. Siivouspalelu Loiste oli osaltaan auttamassa kunnostustöiden valmistumisessa, sillä he tekivät mittavan loppusiivouksen kartanon tiloihin. Uusi, siivousta helpottava nanopinnoitus otettiin myös Siivouspalvelu Loisteen kautta.

Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela on toteuttanut mittavan kunnostustyön.

Siivoustyön tehokkuus yllätti

Vanhan kohteen kunnostamisessa syntyy melkoinen määrä erilaisia pölyjä. Luonnonmateriaalien käyttö toki edistää hyvän huoneilman syntymistä, mutta irtopölyä syntyy kuitenkin kunnostamisen aikana runsaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että siivouksessa tehokkaalla pölynpoistolla on iso merkitys.

Akolan kartanon omistajan, Teemu Kurkelan mielestä kohteen siivous sujui erittäin tehokkaasti sekä ammattimaisesti. ”Saimme reippaan oloisia ammattilaisia siivoamaan kartanon nopealla aikataululla”, Kurkela summaa. Koko suuren tilan siivoaminen tapahtui yllättävän joutuin, vaikka siivottavia pintoja oli todella runsaasti.

Viihtyisät ja laadukkaasti suunnitellut tilat pääsevät oikeuksiinsa, kun Akolan tilat siistittiin kauttaaltaan.

”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

”Löysin Siivouspalvelu Loisteen netin kautta etsimällä. Minulla ei ollut entuudestaan kokemusta kyseisestä yrityksestä, mutta helppo ja nopea kommunikointi vakuutti minut valitsemaan heidät”, Kurkela kertoo. ”Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta ja reipasta!”

Nanopinnoitus otettiin märkätiloihin

Akolan kartanon tilat tulevat vuokra- sekä majoituskäyttöön, joten puhtaanapidon helppous sekä pintojen kestävyys ovat avainasemassa; laadukkaatkin materiaalit voivat kulua ikävän näköiseksi lyhyessäkin ajassa väärin hoidettuina. Nanopinnoite takaa sen, että pinnat säilyvät uuden veroisina sekä helposti puhdistettavina kovemmassakin käytössä.

Akolassa kylpyhuoneet on kauttaaltaan nanopinnoitettu. Pinnat pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina pitkään.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa.

”Valitsimme Akolan kartanoon nanopinnoitteen pesutiloihin sekä keittiöön. Nyt jo lyhyellä kokemuksella voin todeta, että puhtaanapito on huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi ikäviä shampoojälkiä ei jää pesutiloihin suihkun jälkeen”, Kurkela kertoo.

Nanopinnoitteen ansiosta Akolan kartanon keittiön sekä pesutilojen puhtaanapito tulee olemaan nopeaa ja helppoa. Nanopinnoite estää lian kiinnittymistä alustaansa, joten pinttymiä tai pintojen kulumista ei tule normaaliin tapaan. Siivoamiseen ei tarvitse kuluttaa enää runsaasti aikaa, vaan pinnat puhdistuvat lähes kertapyyhkäisyllä.

Perusteellisesti siivotussa Akolan kartanossa alkaa nyt uusi aikakausi kunnostettuine ja siivottuine pintoineen. Kauniit pintamateriaalit pääsevät nyt oikeuksiinsa luonnollisina ja puhtaina; kiitos siitä laadukkaalle siivoustyölle!

”Siivouspalvelu Loiste onnistui toteuttamaan vaativien tilojen loppusiivouksen erittäin mallikkaasti ja joustavasti. Koko projekti oli erittäin onnistunut”, Akolan kartanon omistaja Teemu Kurkela toteaa.

Lisää aiheesta