Skip to content

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu on selvä kevään merkki. Talven aikana ikkunoiden pinnat ovat kuin salaa harmaantuneet eivätkä päästä ihanaa auringon valoa vapaasti huoneeseen. Ikkunoiden pintaan tarttuu runsaasti ilmansaasteiden aiheuttamaa likaa, pölyä ja jopa roskia. Säännöllinen ikkunanpesu pitää niin ikkunat kuin myös ikkunanpuitteet siistinä ja hyvässä kunnossa.

Ikkunanpesu ilman raitoja

Ikkunanpesu tuottaa usein haasteita. Lasin pinta jää harmahtavaksi, tulee raitoja sekä vesiroiskeita, jotka jäävät häiritsevästi näkyville. Moni meistä turvautuu netistä löydettäviin ikkunanpesuohjeisiin, sillä ikkunanpesu on aihe, johon löytyy monenlaisia niksejä sekä kikkoja. Valitettavasti monetkaan ohjeet eivät tuota toivottua lopputulosta, vaikka kuinka noudattaa tarkasti tarjottuja ikkunanpesuohjeita.

Ikkunanpesun ongelmallisuus on saanut monet pyytämään ammattilaiset suorittamaan tuon aikaa vievän kotityön. Ammattilaisten suorittama ikkunoidenpesu tapahtuu huomattavasti joutuisammin kuin itse tehden, eikä ikkunanpesun hintakaan ole korkea.

Nämä asiat tekevät ikkunanpesusta haasteellisen:

Kiinnostuitko kotisiivouksesta? Lue lisää palveluistamme!

Me tarjoamme apua ikkunanpesu­ongelmiin

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa paljon kiiteltyä ikkunanpesua Oulun alueella. Meidän taitavat siivoojamme osaavat loihtia harmaantuneetkin ikkunat hetkessä säihkyvän kirkkaiksi. Käytämme ammattilaistason työvälineitä niin ulko- kuin sisäikkunoihinkin. Pystymme pesemään takuutyönä myös suuret sekä korkealla olevat ikkunat.

Tutustu myös kotisiivouspalveluumme!

Ikkunoiden kunto sekä pesukertojen väli vaikuttavat ikkunanpesun onnistumiseen. Vanhojen talojen ikkunat ovat usein aaltoilevat ja epätasaiset, joten niiden pesutulos ei välttämättä ole aivan samaa tasoa, mitä nykyaikaisten suorien ikkunalasien. Myös ikkunanpuitteiden huono kunto hankaloittaa pesemistä ja saattaa heikentää työn onnistumista.

Ikkunoidenpesun voi tilata meiltä esimerkiksi perussiivouksen yhteyteen tai erikseen tehtynä. Arvostamme sitä, että asiakas helpottaa työtämme järjestämällä reilusti tilaa ikkunoiden aukomista sekä pesemistä varten. Toivomme, että ikkunat olisivat aukaistavat, mikä helpottaa huomattavasti työn tekemistä. Meiltä saa myös parvekelasien pesun sekä lasikaiteiden pesun pyydettäessä.

Parhaiten ikkunanpesu-urakka hoituu, kun pyydät meidät maksuttomalle arviointikäynnille. Voimme yhdessä tarkistaa pesutarpeen sekä sopia sopivan ikkunoidenpesupäivän. Keväällä, ikkunoidenpesun sesonkiaikaan kannattaa varata oma pesuaika ajoissa, sillä meidän ikkunanpesumme on erittäin kysytty palvelu. Saamme ikkunat sekä parveke- ja kaidelasit hetkessä loistavan kirkkaiksi!

Ilahdu aidolla onnella – tilaa ikkunanpesu Siivouspalvelu Loisteelta!

Vaikka kevätauringon paiste on pitkän pimeyden jälkeen tervetullutta, paljastaa voimistuva valo ikävällä tavalla talvikauden jättämät jäljet ikkunoissa. Sadepisaroiden ja ilmansaasteen täplittämät ruudut huutavat puhdistusta, mutta ikkunanpesu on aikaa vievää ja useimpien mielestä myös melko tylsää työtä. Jos omat rahkeet eivät anna myöten, ikkunanpesun voi aivan hyvin ulkoistaa meille.

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa ikkunanpesut ammattitaidolla omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin, vuokrakohteisiin ja lomamökeille. Ikkunanpesun sisältämä Loisteen lahjakortti on takuuvarmasti onnistunut lahjaidea syntymäpäiväsankarille tai äitienpäivää viettävälle.

Lue lisää