Skip to content

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu on selvä kevään merkki. Talven aikana ikkunoiden pinnat ovat kuin salaa harmaantuneet eivätkä päästä ihanaa auringon valoa vapaasti huoneeseen. Ikkunoiden pintaan tarttuu runsaasti ilmansaasteiden aiheuttamaa likaa, pölyä ja jopa roskia. Säännöllinen ikkunanpesu pitää niin ikkunat kuin myös ikkunanpuitteet siistinä ja hyvässä kunnossa.

Ikkunanpesu ilman raitoja

Ikkunanpesu tuottaa usein haasteita. Lasin pinta jää harmahtavaksi, tulee raitoja sekä vesiroiskeita, jotka jäävät häiritsevästi näkyville. Moni meistä turvautuu netistä löydettäviin ikkunanpesuohjeisiin, sillä ikkunanpesu on aihe, johon löytyy monenlaisia niksejä sekä kikkoja. Valitettavasti monetkaan ohjeet eivät tuota toivottua lopputulosta, vaikka kuinka noudattaa tarkasti tarjottuja ikkunanpesuohjeita.

Ikkunanpesun ongelmallisuus on saanut monet pyytämään ammattilaiset suorittamaan tuon aikaa vievän kotityön. Ammattilaisten suorittama ikkunoidenpesu tapahtuu huomattavasti joutuisammin kuin itse tehden, eikä ikkunanpesun hintakaan ole korkea.

Nämä asiat tekevät ikkunanpesusta haasteellisen:

Kiinnostuitko kotisiivouksesta? Lue lisää palveluistamme!

Me tarjoamme apua ikkunanpesu­ongelmiin

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa paljon kiiteltyä ikkunanpesua Oulun alueella. Meidän taitavat siivoojamme osaavat loihtia harmaantuneetkin ikkunat hetkessä säihkyvän kirkkaiksi. Käytämme ammattilaistason työvälineitä niin ulko- kuin sisäikkunoihinkin. Pystymme pesemään takuutyönä myös suuret sekä korkealla olevat ikkunat.

Tutustu myös kotisiivouspalveluumme!

Ikkunoiden kunto sekä pesukertojen väli vaikuttavat ikkunanpesun onnistumiseen. Vanhojen talojen ikkunat ovat usein aaltoilevat ja epätasaiset, joten niiden pesutulos ei välttämättä ole aivan samaa tasoa, mitä nykyaikaisten suorien ikkunalasien. Myös ikkunanpuitteiden huono kunto hankaloittaa pesemistä ja saattaa heikentää työn onnistumista.

Ikkunoidenpesun voi tilata meiltä esimerkiksi perussiivouksen yhteyteen tai erikseen tehtynä. Arvostamme sitä, että asiakas helpottaa työtämme järjestämällä reilusti tilaa ikkunoiden aukomista sekä pesemistä varten. Toivomme, että ikkunat olisivat aukaistavat, mikä helpottaa huomattavasti työn tekemistä. Meiltä saa myös parvekelasien pesun sekä lasikaiteiden pesun pyydettäessä.

Parhaiten ikkunanpesu-urakka hoituu, kun pyydät meidät maksuttomalle arviointikäynnille. Voimme yhdessä tarkistaa pesutarpeen sekä sopia sopivan ikkunoidenpesupäivän. Keväällä, ikkunoidenpesun sesonkiaikaan kannattaa varata oma pesuaika ajoissa, sillä meidän ikkunanpesumme on erittäin kysytty palvelu. Saamme ikkunat sekä parveke- ja kaidelasit hetkessä loistavan kirkkaiksi!

Ilahdu aidolla onnella – tilaa ikkunanpesu Siivouspalvelu Loisteelta!

Vaikka kevätauringon paiste on pitkän pimeyden jälkeen tervetullutta, paljastaa voimistuva valo ikävällä tavalla talvikauden jättämät jäljet ikkunoissa. Sadepisaroiden ja ilmansaasteen täplittämät ruudut huutavat puhdistusta, mutta ikkunanpesu on aikaa vievää ja useimpien mielestä myös melko tylsää työtä. Jos omat rahkeet eivät anna myöten, ikkunanpesun voi aivan hyvin ulkoistaa meille.

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa ikkunanpesut ammattitaidolla omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin, vuokrakohteisiin ja lomamökeille. Ikkunanpesun sisältämä Loisteen lahjakortti on takuuvarmasti onnistunut lahjaidea syntymäpäiväsankarille tai äitienpäivää viettävälle.

Ikkunanpesu lahjaksi – ilahduta kummia, mummia, veljeä tai vaaria!

Ikkunanpesu on vuosittain toistuva operaatio, johon vain harvat meistä tarttuvat intoa puhkuen. Useimmille ikkunanpesu on välttämätön velvollisuus – mitä nopeammin toimenpide on ohitse, sen parempi. Siksi kuka tahansa meistä ilahtuu, kun lahjakuoresta paljastuu valmiiksi kustannettu lupaus ammattitaidolla säihkyvän puhtaaksi pestyistä lasiruuduista! Tilaamalla Loisteen lahjakortin teet lahjahankinnassa ekoteon ja tuet samalla suomalaista työtä.

Valmis ikkunapesu on erinomainen lahjaidea kenelle tahansa. Ketä sinä haluaisit ilahduttaa puhtailla ikkunalaseilla? Tilaa Siivouspalvelu Loisteen kautta lahjakortti ikäihmiselle tai syntymäpäiväsankarille. Helpota sillä pikkulapsiperheen hektistä arkea tai ruuhkavuosissa paahtavan ystävän stressiä – tästä lahjasta ilahtuvat kaikki! Lahjakortti on erinomainen vaihtoehto myös hänelle, jolla on jo kaikkea.

Muista kotitalousvähennys, kun tilaat ikkunanpesun kotiin tai vanhempiesi asuntoon

Lahjakortin voi hankkia yhdessä esimerkiksi työporukan kanssa eläkkeelle jäävälle kollegalle. Tai houkuttele ystäväsi mukaan kimppaan, jolla saatte merkkipäivän sankarille taatusti iloa tuottavan yllätyksen. Sisarukset perheineen voivat yhdessä ottaa osaa iäkkäille vanhemmille osoitettuun lahjaan. Arvokas kimppalahja on usein toivotumpi vaihtoehto kaikenlaisen muistosälän sijaan. Se on myös lahjanantajalle huolettomampi ja aikaa vähemmän vievä, mutta silti lämmöllä annettu lahja.

Muistathan, että lahjan antaja voi saada kotitalousvähennyksen verotukseensa ostaessaan palvelun lahjaksi puolisolleen, omille tai appivanhemmilleen. Kotitalousvähennyksen saa yhtä lailla omistusasunnossa asuva kuin vuokralainenkin. Siivouspalvelu Loisteen lahjakortilla voi toki kattaa muitakin palveluita muuttosiivouksesta perussiivoukseen. Halutun summan voit valita itse.

Ammattitaidolla tehty ikkunanpesu on paras lahja sinulle itsellesi

Tai mitäpä jos tänä vuonna hankkisitkin ikkunanpesun lahjaksi itsellesi? Säästä hermojasi ja aikaa! Auringon lämmittäessä on paljon muutakin tekemistä kuin huhkia lastan kanssa ruutua vingutellen.

Puhtaat ikkunat ovat takuulla kotisi ilmettä kohentavampi hankinta kuin yksikään sisustustuote tai designesine.

Kotitalouksien lisäksi Siivouspalvelu Loisteen kautta saat tilattua ikkunanpesun myös yrityksellesi. Pesemme huolella niin toimistorakennusten, teollisuushallien kuin muidenkin toimitilojen ikkunat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lue lisää