Skip to content

Rakennussiivous
helpottaa kohteen käyttöönottoa

Rakennussiivous kuten myös remonttisiivous on tärkeä osa niin uudis- kuin korjausrakentamista. Rakennussiivouksen tarkoituksena on pitää rakennus- tai remontointityömaalla hyvä siisteystaso aivan alkumetreiltä lähtien, sillä siistissä työympäristössä puhtaat tilat kohentavat rakentamisen laatua sekä varmistavat rakentajien sekä muiden tiloja käyttävien terveen huoneilman saannin.

Siivouspalvelu Loisteella on pitkä kokemus remontti- ja rakennussiivouksista. Olemme tehneet runsaasti siivouksia niin keskeneräisiin kuin myös valmistuneisiin kohteisiin. Meille rakennuspölyn sekä muun rakentamisessa tulevan jätteen käsittely on tuttua, joten tiedämme, miten sen saa parhaiten hallintaan.

Välisiivous on rakennussiivouksen kulmakivi

Rakennussiivous voidaan suorittaa jokaisessa rakennusvaiheessa. Tehokkaat pölynpoistomenetelmät pitävät sisäilman mahdollisimman puhtaina sekä edistävät työturvallisuutta. Kivi-, betoni- ja puunpöly aiheuttavat hengitysilmassa ongelmia, joten Siivouspalvelu Loistella me suosittelemme remonttisiivousta jokaisen paljon pölyä tuottavan vaiheen jälkeen.

</