Skip to content

Rakennussiivous Oulussa
helpottaa kohteen käyttöönottoa

Rakennussiivous kuten myös remonttisiivous on tärkeä osa niin uudis- kuin korjausrakentamista. Rakennussiivouksen tarkoituksena on pitää rakennus- tai remontointityömaalla hyvä siisteystaso aivan alkumetreiltä lähtien, sillä siistissä työympäristössä puhtaat tilat kohentavat rakentamisen laatua sekä varmistavat rakentajien sekä muiden tiloja käyttävien terveen huoneilman saannin.

Siivouspalvelu Loisteella on pitkä kokemus remontti- ja rakennussiivouksista Oulussa. Olemme tehneet runsaasti siivouksia niin keskeneräisiin kuin myös valmistuneisiin kohteisiin. Meille rakennuspölyn sekä muun rakentamisessa tulevan jätteen käsittely on tuttua, joten tiedämme, miten sen saa parhaiten hallintaan.

Välisiivous on rakennussiivouksen kulmakivi

Rakennussiivous voidaan suorittaa jokaisessa rakennusvaiheessa. Tehokkaat pölynpoistomenetelmät pitävät sisäilman mahdollisimman puhtaina sekä edistävät työturvallisuutta. Kivi-, betoni- ja puunpöly aiheuttavat hengitysilmassa ongelmia, joten Siivouspalvelu Loistella me suosittelemme remonttisiivousta jokaisen paljon pölyä tuottavan vaiheen jälkeen.

Rakennustyömaalle kertyy usein myös runsaasti erilaisia jätteitä ja suojamuoveja. Meidän tavoitteemme on tarjota rakentajille siistit työmaat, jotta työnteko on tehokasta sekä miellyttävää. Rakentajilla tai remontoijilla useinkaan ei ole aikaa huolehtia ympäristön siisteydestä, joten siivoamisen voi hyvin jättää meidän tehtäväksemme. Rakennussiivous lisää myös käyttöturvallisuutta.

Rakennussiivous voi sisältää välisiivouksia, joita tehdään aina sovittujen töiden mukaan. Siistimme työtilat pölystä sekä roskista, lajittelemme jätteet työn tilaajan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan sekä pidämme valmistuneesta kohteesta hyvän huolen. Välisiivous voidaan suorittaa joko aktiiviseen työaikaan tai esimerkiksi illalla, jolloin työmaan käyttö on vähäistä. Tällöin emme häiritse toimillamme työntekoa.

Kiinnostuitko kotisiivouksesta? Lue lisää palveluistamme!

Apua ammattilaisen tekemästä loppusiivouksesta

Loppusiivouksen tarkoitus on valmistaa kohde sen tulevaa käyttöä varten. Usein rakennus- tai remontointikohde valmistuu joidenkin kodiksi, työpaikaksi tai harrastetilaksi. Rakennuspölyn poistaminen on erityisen tärkeä osa loppusiivousta.

Remonttisiivous sekä rakennussiivous tarjoavat puhtaat ja raikkaat tilat asukkaiden käyttöön. Olemme siivouspalvelu Loisteella suositelleet kuitenkin loppusiivouksen jälkeen vielä ainakin yhden perusteellisen rakennussiivouksen tekemisen pölyn poistamiseksi, jotta huoneilmasta saadaan rakennuspöly poistettua mahdollisimman hyvin. Uuteen kohteeseen meiltä saa jatkossakin laadukasta ja tehokasta siivousapua esimerkiksi ylläpitosiivouksen kautta.

Siivouspalvelu Loiste tarjoaa loppusiivousta Oulun alueella. Meidän siivoamiimme kohteisiin on vaivaton muuttaa, sillä suoritamme ammattitasoisen siivouksen kohteen valmistuttua. Remontti- ja rakennussiivous sisältävät loppusiivouksen osalta seuraavat toimenpiteet:

Lisäksi meiltä voi tilata ikkunoiden sekä parvekelasien pesun niin sisä- kuin ulkopinnoilta. Meillä on mahdollisuus suorittaa tehokas ikkunanpesu aina kuuden metrin korkeuteen saakka.