Skip to content

Siivouspalvelu kotiin – muut palvelut kotitalouksille

Siivouspalvelu kotiin säästää aikaa ja vaivaa! Sen käyttö onkin ollut viimeisinä vuosina kovassa nousussa. Enää kotiin tulevaa ulkopuolista siivoojaa ei arkailla samoin kuin aiempina vuosina, vaan hänen tuomansa apu otetaan mielellään osaksi arjen pyöritystä. Kodin siisteyden ylläpitäminen kuluttaa yllättävän useita tunteja viikossa, joten ajankäytöllisesti siihen ei usein ole resursseja.

Me Siivouspalvelu Loisteella tarjoamme monipuolista ja tehokasta siivousapua, jotta vähäistä vapaa-aikaa ei tarvitse kuluttaa kotia siivoamalla. Meidän kauttamme on mahdollisuus saada apua niin pidempiaikaisten sopimusten pohjalta kuin myös kertaluonteisesti.

Siivouspalvelu kotiin tuo avun kiireiseen arkeen

Meiltä on mahdollisuus saada siivousapua elämän joka tilanteeseen. Asiakkaina meillä on lapsiperheitä, yksinasuvia, ikäihmisiä sekä yrityksiä laidasta laitaan. Monipuolinen asiakaskunta tarkoittaa siivoustyön kannalta myös monipuolisuutta, sillä jokainen kotitalous sekä muu siivottava kohde on erilainen. Erilaiset kodit sekä siivoustilanteet ovat vahvistaneet työntekijöidemme lujaa ammattilaisuutta, jonka ansiosta voimme tarjota rautaiset ammattilaiset työhön kuin työhön.

Kotitalouksien siivous on yleensä ylläpitosiivousta, josta ennen käytettiin yleisnimikettä viikkosiivous. Ylläpitosiivous suoritetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan säännöllisin väliajoin. Ylläpitosiivouksen rinnalle asiakas voi halutessaan saada muun muassa ikkunanpesua, lattian vahausta sekä suursiivousta. Me tarjoamme mahdollisuuden koota erikoissiivouksista sekä ylläpitosiivouksesta omaan talouteen sopivan setin, jotta koti olisi aina miellyttävän siisti.

Suursiivous eli perussiivous tarjoaa kotitalouksille helpotusta niin sanottujen vaikeiden paikkojen siivoukseen.