Skip to content

Yritystarina

Näin meistä tuli Siivouspalvelu Loiste

Ennen olimme kaksi erillistä, hiukan erilaisiin siivouskohteisiin painottavaa yritystä. Totesimme, että pystyisimme yhdessä tuottamaan parempaa, laadukkaampaa sekä monipuolisempaa siivouspalvelua nopeasti kasvavalle asiakaskunnallemme. Yhdessä voimme myös edistää siivousalan kehittymistä niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin hyväksi.

”Jaamme samat arvot ja halusimme yhdistää voimamme kasvaaksemme Oulun talousalueella merkittäväksi laadukkaita siivouspalveluita sekä kotitalouksille että yrityksille tarjoavaksi toimijaksi”, toetavat Siivouspalvelu Loiste Oy:n Martta ja Marja.

Marjan siivouspalvelu Cleanixin muuttuminen Siivouspalvelu Loiste Oy:ksi

”Sain nopeasti asiakkaakseni sekä merkittäviä Oulun talousalueella toimivia yrityksiä että runsaasti kotitalouksia. Olen aina pyrkinyt siihen, että työn jälki pitää olla viimeisen päälle ja osaaville ammattilaisille pitää maksaa kunnon palkka työstä. Tämä on varmaan syy siihen, miksi vanhimmat työntekijät ovat edelleen mukana suurella ammattiylpeydellä ja asiakaskunta on säilynyt nämä vuodet!”

Marjan siivousalan yrityksellä on yli kymmenen vuoden kokemus Oulun seudulla työskentelystä. Monet asiakkaat ovat saaneet nauttia hyvästä palvelusta koko yrityksen olemassaolo ajan, eikä Cleanixin muuttuminen Siivouspalvelu Loiste Oy:ksi ole muuttanut asiakkuutta millään tavalla. Vanhoja sekä uusia asiakkaita pystytään palvelemaan entistä tehokkaammin ja joustavammin.

Martta loi Siivouspalvelu Loisteen

”Perustin siivouspalvelu Loisteen syksyllä 2016, sillä halusin tuoda oululaisille uudenlaisen siivouspalvelua tarjoavan yrityksen. Minulle tärkeitä asioita työssäni on, että pystyn keskittymään jokaiseen asiakkaaseen ja tarjoamaan hänelle henkilökohtaista palvelua.”

Martta perusti Siivouspalvelu Loisteen vastauksena kasvavalle kysynnälle remontti- ja rakennustyömaasiivouksissa. Siivouspalvelu Loiste on alusta saakka saanut asiakkailtaan positiivista palautetta tarkkuudesta, tehokkuudesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Loisteella jokainen asiakas on ollut aina arvokas, ja jokaista kotia tai yritystä on siivottu kunnioittaen sen ainutlaatuisuutta sekä toimeksiantajan tarkkojakin toiveita.

Siivouspalvelu Loiste on enemmän

Nyt kahden tehokkaan ja kehittyvän siivousyrityksen voimat ovat yhdistyneet yhdeksi osaavaksi ja joustavaksi yritykseksi. Siivouspalvelu Loiste keskittyy edelleen vanhojen asiakkaiden hyvään palvelemiseen, työntekijöiden hyvinvointiin ja laadukkaaseen siivoamiseen, mutta tehokkailla naisilla on koko ajan katseet tulevaisuudessa. Niinpä Siivouspalvelu Loiste voi tulevaisuudessa tarjota vielä monipuolisempaa ja kattavampaa palvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.