Skip to content

Rakennussiivous yritykselle – puhtaampaa jälkeä työmaallesi

Rakennussiivous on erittäin tärkeä osa saneeraus- tai uudiskohteen työtehtäviä. Rakennussiivouksella varmistetaan, että työmaa pysyy asianmukaisessa kunnossa. Tämä helpottaa tuntuvasti rakentajien työskentelyä ja nopeuttaa aikatauluja. Puhtaat tilat kohentavat myös rakentamisen laatua sekä varmistavat tilojen terveen huoneilman. Pölyävien rakennustöiden jälkeen suoritettava rakennussiivous yritykselle takaa huolitellun lopputuloksen: pintakäsittelyvaiheessa ei tarvitse pelätä huoneilmaan jääneiden hiukkasten laskeutumista vastamaalatuille pinnoille.

Rakennussiivous uuteen kotiin, liiketilaan, toimistoon tai teollisuusrakennukseen Loisteelta!

Siivouspalvelu Loisteella on pitkä kokemus sekä rakennussiivouksista että remonttisiivouksista. Olemme tehneet runsaasti siivouksia niin keskeneräisiin kuin myös vasta valmistuneisiin kohteisiin kaikkialla Oulun talousalueella. Meille rakennuspölyn sekä muun rakentamisessa tulevan jätteen käsittely on tuttua, joten tiedämme, miten sen saa parhaiten hallintaan. Tarjoamme rakennussiivousta jatkuvana, kertaluonteisesti tai tiettyjen toimenpiteiden jälkeen tehtynä työnä niin yrityksille kuin koteihinkin.

Työmaasiivous nopeuttaa rakentajien työskentelyä

Rakentamisesta ja remontoinnista kertyy jätettä. Saneerauskohteissa jo pelkästään purkutyöstä irtoavan roskan, kivi- tai betonipölyn, purun sekä muun murentuneen roskan määrä on mittava. Tavalliset siivousvälineet eivät tähän jätteeseen useinkaan pure. Purkujätteen käsittely vaatii huolellisuutta, ja työmaasiivous on myös turvallisuuskysymys. Vanha, menneiden aikakausien tuotteista syntynyt jätepöly voi sisältää hengitysteille haitallisia aineksia. Ennen kuin uutta päästään rakentamaan, on huolehdittava, että kaikki vanha on huolellisesti puhdistettu pois terveiden pintojen tieltä. Palvelumme rakennussiivous yritykselle on suunniteltu juuri ammattityömaille.

Myös uudiskohteissa jätettä syntyy alusta alkaen suuria määriä. Sahaaminen, poraaminen, valaminen ja muuraaminen synnyttävät purua, moskaa sekä roisketta. Työmaiden suojamuovit, tyhjät laatikot, maaliämpärit ynnä muut rakentamisen edetessä tarpeettomiksi käyvät tarvikkeet täytyy siirtää pois uusien työvaiheiden tieltä. Rakentajalla itsellään on harvoin aikaa siistiä työmaansa yhden urakan päätyttyä ja huolehtia, että rakennussiivous on asianmukaisesti tehty.

Siivouspalvelu Loiste suorittaa rakennussiivouksen aina sovittujen töiden mukaan. Siistimme työtilat pölystä sekä roskista, lajittelemme jätteet työn tilaajan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan sekä pidämme valmistuneesta kohteesta hyvän huolen. Työmaan välisiivous voidaan suorittaa joko aktiiviseen työaikaan tai esimerkiksi illalla, jolloin työmaan käyttö on vähäistä. Tällöin emme häiritse toimillamme työntekoa. Siisti työmaa takaa turvallisuuden.

Loppusiivous on rakentamisen palkitsevin vaihe!

Loppusiivouksen tarkoituksena on valmistaa kohde sen tulevaa käyttöä varten. Loppusiivouksessa rakentamisen aiheuttamat pölyt puhdistetaan huolellisesti uusista tiloista sekä vasta-asennetuista kiintokalusteista. Siivous on järkevintä suorittaa töiden loputtua, rakennuksen ollessa vielä tyhjillään. Loppusiivous on ansaittu palkinto raskaasta rakentamisajasta.

Haastava ja aikaa vievä työ on viisainta jättää ammattilaisten osaaviin ja ehtiviin käsiin. Siivouspalvelu Loisteella on selkeä näkemys ja pitkä kokemus siitä, mihin rakennustyömaan hienojakoinen pöly kertyy ja pesiytyy. Oikeilla välineillä ja ammattitaitoisella otteella suoriudumme loppusiivouksesta erittäin tehokkaasti. 

Siivouspalvelu Loiste suosittelee loppusiivouksen jälkeen vielä kertaalleen tehtyä, perusteellista siivousta ennen muuttoa tai tilojen käyttöönottoa. Näin varmistetaan hyvä huoneilma ja viimeistenkin remonttipölyjen poistaminen. Tarjoamme mielellämme jatkossakin valmistuneeseen kohteeseen perus- tai ylläpitosiivousta. Kysy meiltä tarjousta!

Siivouspalvelu Loisteen suorittamaan loppusiivoukseen kuuluvat seuraavat toimenpiteet:

Lisäksi meiltä voi tilata ikkunoiden sekä parvekelasien pesun niin sisä- kuin ulkopinnoilta. Suoritamme tehokkaan ikkunanpesun aina kuuden metrin korkeuteen saakka.