Skip to content

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuu, kun tilaa siivoojan?

Siivooja tulee kotiisi sinua ja kotiasi kunnioittaen. Ennen siivoojan tuloa ei tarvitse valmistautua erityisesti. Huolehdimme, että olet tietoinen tarkalleen siitä, milloin tulemme ja mitä teemme kodissasi.

Olemme tehokkaita ja tarkkoja työssämme. Emme koskaan käytä turhaan aikaa, mutta olemme valmiita pitkäaikaisiinkin urakoihin. Teemme lisäksi aina arvion uuden asiakkaan tarpeista ja siitä, kauanko aikaa menee.

Jokainen koti ja toimisto ovat erilaisia. Siksi on vaikeaa sanoa yhtä oikeaa mallia siivoukselle ja siivouskertojen tiheydelle. Olemme mielellämme kanssanne suunnittelemassa tarpeisiinne sopivia toimenpiteitä ja aikatauluja. Voimme halutessanne myös antaa omat suosituksemme.

Sinun ei tarvitse antaa käyttöön mitään omia siivousvälineistäsi, sillä meillä on aina mukanamme puhtaat, ammattitasoiset, laadukkaat ja tehokkaat siivousvälineet ja myrkyttömät siivousaineet.

Lähtökohtaisesti meiltä tulee sopimussiivouksiin aina sama tuttu siivooja, jotta asiakaskokemus säilyy teille aina helppona ja miellyttävänä. Kertasiivouksissa emme valitettavasti aina voi luvata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskäynnille. Voit kuitenkin kertoa meille toiveesi, ja vastaamme siihen aina mahdollisimman hyvin.

Avainten luovuttaminen on aina sinun ja siivoojan välinen asia. Voit aina sopia avainten luovuttamisesta, ovikoodista ja muista asioista asiakaspalvelumme kanssa. Avainten luovuttamisesta tehdään aina virallinen kirjallinen sopimus.

Voit olla kotonasi aina kun haluat. Myös lapset ja lemmikit saavat olla kotona vapaasti. Tietysti on hyvä huomioida, ettei heidän vuokseen siivousaika ylity tai jotkin siivoustoimenpiteet tul