Skip to content

Siivouspalvelut yrityksille

Siivouspalvelut yrityksille kattavat monenlaisia palveluita, joista yritys voi valita sopivimmat. Siivouspalvelu Loisteella on laaja asiakaskunta. Siivoamme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin erikoistilojakin. Tarjoamme yrityksille monipuolista ja ammattitaitoista siivouspalvelua, jonka ansiosta yritysten viihtyisyys sekä huoneilman laatu paranevat selvästi. Joustavan toiminnan ansiosta pystymme vastaamaan yritysasiakkaiden tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Yrityssiivous tehdään joko sopimussiivouksina tai yksittäisinä tilauksina. Usein teemme pyynnöstä tutulle sopimusasiakkaalle ylläpitosiivouksen lisäksi muita erikoissiivouksia aina tarpeen mukaan. Kysytyimpiä erikoissiivouksia yrityksille ovat muun muassa ikkunanpesu, lattian vahaus sekä muuttosiivous.

Siivouspalvelut yrityksille Oulun talousalueella

Siivouspalvelu Loiste toimii Oulun talousalueella kehittyvänä siivousyrityksenä. Meille on tärkeä, että voimme tuottaa laadukasta ja monipuolista siivouspalvelua kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni toimisto tai satojen neliöiden kokoinen teollisuushalli, pystymme tuottamaan yhtä laadukkaan ja monipuolisen palvelun molemmille.

Yrityksen laajentamisen tai muuton yhteydessä voimme auttaa niin entisten toimitilojen siivoamisessa kuin myös uusien tilojen valmistelemisessa. Meidän tarjoamamme muuttosiivouksen lisäksi suoritamme ikkunanpesua sekä mahdollisten vanhojen ikkunateippien poistoa. Yritysten tilaamat ikkunanpesut suoritetaan aina ammattitason välineillä sekä lujalla ammattilaisen otteella, joten harmaampikin ikkuna päästää pian kauniisti luonnonvalon huoneeseen.

Ajoittain yrityksiin tehdään myös perusteellisempia siivouksia. Siivouspalvelu Loisteella me teemme suursiivouksia useisiin kohteisiin, joissa meillä on pitempiaikainen ylläpitosiivoussopimus. Suursiivouksessa keskitytään tehokkaaseen pölyn sekä lian poistoon paikoista, joita ei ylläpitosiivouksessa joka kerta siivota. Tällaisia paikkoja ovat muun muassa ilmastointiputkien päälliset, tuuletusaukot sekä valokourut. Säännöllisesti suoritettu suursiivous parantaa huoneilman laatua merkittävästi.